Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Age of empires odigram i sada ponekad.muhamedhulk je napisao/la: ↑23 avg 2023, 20:30jel ko igro na plejki nekakav striptiz?lagano se baco macak u nesvijest na tu igricu skidanja odjece striptizetama..
a na kompu sam igrao age of empires, klasika.
A šta sam života potrošio igrajući WoW.
Don't hate what you don't understand.
- ASD
- Kontakt:
AOE je jedna od najboljih igrica koje sam ikad igrao.
WOW is not my type.
WOW is not my type.
E ovo je reći policajac.
Koka-kola, burek, konji ako voliš konje ti u Somboru odmori
Najjači su sviju mi hahahah

Najjači su sviju mi hahahah
Učenica generacije, babo demobilisani borac i dijete nema stipendiju. Majku vam yebem.
Ma zalosno jebga, vecina je droga i alkohol pojeo, ali ima i nekih prica koji su izgubili sve, postali homeless duze nego sto su mislili i onda nece niko da ih zaposli jebga. Mada ima i success prica, onaj jedan je bio beskucnik 3 puta, sva 3 puta se uspio dici na noge i sad je uspjesan. Tough world out there
Larry Elder podero, lik ima IQ 680. Steta sto ove izbore hoce za predsjednika, jer nece uspjeti, ali slijedeci put mozda.
- ASD
- Kontakt:
Gledao nekog beskućnika što priča, lik bio multimioner, imao par kuća u vrijednosti od milion i svoje brodove. Penzionisao se sa 47.alemsa je napisao/la: ↑23 avg 2023, 22:50
Ma zalosno jebga, vecina je droga i alkohol pojeo, ali ima i nekih prica koji su izgubili sve, postali homeless duze nego sto su mislili i onda nece niko da ih zaposli jebga. Mada ima i success prica, onaj jedan je bio beskucnik 3 puta, sva 3 puta se uspio dici na noge i sad je uspjesan. Tough world out there
Larry Elder podero, lik ima IQ 680. Steta sto ove izbore hoce za predsjednika, jer nece uspjeti, ali slijedeci put mozda.
Njega je poderala finansijska kriza inače, par godina živi kao beskućnik.
Taj early retirement zna biti veoma risky. Sve bude dobro dok ne dođe do neke krize ili nepogode.
Ma za secundu se moze svakom desiti, to je tako. Vecini je sve na kredit, izgubi posao, ili se nesto desi, lagano mos zavrsiti bez iceg, sreca pa relativno brzo nadjes drugi posao. Meni je rodjak u Atl, ima coj'k 7 kamiona cini mi se, ono nisam ga pito koliko ima para ali ono vidim da je dobrostojeci, u Bosni kucu kupio u keshu, ovdje itd. Prosle godine mu jedan od vozaca napravio lancani udes, milionsku+ stetu, osiguranje nije htjelo platit, peglo se mjesecima, i na kraju nekako izganjo, a da nije, ode sve preko noci.ASD je napisao/la: ↑23 avg 2023, 23:19Gledao nekog beskućnika što priča, lik bio multimioner, imao par kuća u vrijednosti od milion i svoje brodove. Penzionisao se sa 47.alemsa je napisao/la: ↑23 avg 2023, 22:50
Taj early retirement zna biti veoma risky. Sve bude dobro dok ne dođe do neke krize ili nepogode.
Dosao kuci s posla, ova sparina nekakva, i slucajno se sjetim da imam u frizideru 2 pive.

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- ASD
- Kontakt:
Jesi čuo za Marka Horvatha, vlasnik projekta Invisivlepeople.alemsa je napisao/la: ↑23 avg 2023, 23:26Ma za secundu se moze svakom desiti, to je tako. Vecini je sve na kredit, izgubi posao, ili se nesto desi, lagano mos zavrsiti bez iceg, sreca pa relativno brzo nadjes drugi posao. Meni je rodjak u Atl, ima coj'k 7 kamiona cini mi se, ono nisam ga pito koliko ima para ali ono vidim da je dobrostojeci, u Bosni kucu kupio u keshu, ovdje itd. Prosle godine mu jedan od vozaca napravio lancani udes, milionsku+ stetu, osiguranje nije htjelo platit, peglo se mjesecima, i na kraju nekako izganjo, a da nije, ode sve preko noci.ASD je napisao/la: ↑23 avg 2023, 23:19Gledao nekog beskućnika što priča, lik bio multimioner, imao par kuća u vrijednosti od milion i svoje brodove. Penzionisao se sa 47.alemsa je napisao/la: ↑23 avg 2023, 22:50
Lik bio 8 godina homeless.

Prije toga radio na televiziji.
Nisam, eo gledam..... Jarane ima do treceg da plati stan, 7og mu je vec notice, 15og noga, s kucom su malo flexibilniji, imas i do 6-8 mjeseci, ali moras isplatiti sve rate, neas noga, opet s kucom mozes i prodat ako vidis da nes moci. Ali ono ne interesuje nikog. Mada je vecina droga jarane crack je je.bena droga, gora i od heriona ili su tu negdje. Za nju daju i ratu stana/kuce, bio je onaj inzinjer cini mi se, lik mozak bas inteligentan, ali navuko se i kaze kao ja sam jos i dobar imam krov nad glavom, cim zavrsim ovo idem pravo uzet
Eo naso sam ga
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Po primjeru koliko ljudi je uvuceno u ovu ponzijevu semu zvanu eMagnetix kod nas jasno dokazuje da smo mi jedan od glupljih naroda na planeti
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- VensanKasel
- Kontakt:
Meni pokusala jedna osoba provuci to kroz pricu ubacila pet glava kao depozit smatrao sam tu curu inteligentnom osobombaboedindzeko09 je napisao/la: ↑24 avg 2023, 08:49Po primjeru koliko ljudi je uvuceno u ovu ponzijevu semu zvanu eMagnetix kod nas jasno dokazuje da smo mi jedan od glupljih naroda na planeti

Jos se cura naljuti na mene kad sam joj se zahvalio i rekao da je upala u ponzijevu semu

- bavariapivo
- Kontakt:
- bavariapivo
- Kontakt:
tih semi imas u svakoj drzavi, da znas koliko ovdje autrijanaca, bogatasa, dobrostojecih itd padne na raznorazne seme, samo radi pohlepe...baboedindzeko09 je napisao/la: ↑24 avg 2023, 08:49Po primjeru koliko ljudi je uvuceno u ovu ponzijevu semu zvanu eMagnetix kod nas jasno dokazuje da smo mi jedan od glupljih naroda na planeti
prvi put čujem za tu prevaru, može malo više informacijababoedindzeko09 je napisao/la: ↑24 avg 2023, 08:49Po primjeru koliko ljudi je uvuceno u ovu ponzijevu semu zvanu eMagnetix kod nas jasno dokazuje da smo mi jedan od glupljih naroda na planeti
EDIT: čito sam sad na redditu, majko mila kako su ljudi glupi ko pohovani kuurac ja ne bi pola marke dao nekom tek tako, a kamoli 500KM
- ASD
- Kontakt:
Najveća ponzijeva šema kod nas je Herbalife, a vjerovatno i u Svijetu. Provlače se jer rade na rubu zakona.
Koliko je samo bošnji ostalo bez gaća zbog toga.
Jedan PL fudbaler je stan napunio herbalife proizvodima, nije se moglo gdje stat u njemu.
Koliko je samo bošnji ostalo bez gaća zbog toga.
Jedan PL fudbaler je stan napunio herbalife proizvodima, nije se moglo gdje stat u njemu.
- numanumaye22
- Kontakt:
Ajde babuka da se i ja s tobom slozim jednom.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑24 avg 2023, 08:49Po primjeru koliko ljudi je uvuceno u ovu ponzijevu semu zvanu eMagnetix kod nas jasno dokazuje da smo mi jedan od glupljih naroda na planeti

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.