Zadnje kolo su drugoplasiranog dobili 5:0
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Tako je. Mada priprema utakmice ti malo pada u vodu jer zna se da je Nedim forsirao visoki presing sad ako neko dodje mozda ce drugacije igrati, ali svakako je nasa ekipa dovoljno kvalitetna da to rijesi.
Ma vise sam mislio prvih 30 minuta utakmice gdje smo igrali dobro
Al čemu onda paljevina i sva priča dok ne bude zvanično?bordobijeli je napisao/la: ↑23 avg 2023, 10:04Sumnjam da ce se klub oglasiti dok se zvanicno ne raskinu ugovori. Tako je bilo bar za Martinovica, Tomaševića ranije su prekrizeni a tek se klub oglasio kad su raskinuli ugovore. Ima tu dogovora, odšteta pravni poslova tako da ne vjerujem da ce se ubrzo oglasavati, al bum videli sta ce sve da bude.Shategabri je napisao/la: ↑23 avg 2023, 08:35Nisam vidio da se klub oglasio po ovom pitanju.
Besim igrao, Zeljković igrao zadnju.
Sad bivši. Što su onda igrali prvu postavu?
Da se oproste sa stilom?
Dok se klub ne oglasi, ovo je šuplja.
Ako ne bude istina, ugasiti portale koji su pisali o ovom.
Ja očekujem 60+ minuta, lakši vremenski uslovi duplohordasDoboj je napisao/la: ↑24 avg 2023, 09:40Tako je. Mada priprema utakmice ti malo pada u vodu jer zna se da je Nedim forsirao visoki presing sad ako neko dodje mozda ce drugacije igrati, ali svakako je nasa ekipa dovoljno kvalitetna da to rijesi.
Nakon Tuzle gdje smo vidjeli 30 minute efektivne naše igre i Rožmanovog potpisa, sad očekujem da će to biti malo više - nekih 45 minuta sasvim dovoljno![]()
Ja sam prvenstveno mislio na Dogana, ali eto kroz historiju nas je taj otkaz trenera znao pozitivno šokirati.napoleon72 je napisao/la: ↑23 avg 2023, 20:29Kako kojim.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 avg 2023, 20:07Samo što sam poprilično siguran da neće stići nikoga dovesti do ponedjeljka. A znamo mi iz iskustva kako smo sa privremenim trenerom strašno izgledali![]()
Sa Hurticem smo 2015. nakon odlaska Dzene upisali dvije sigurne pobjede prije imenovanja pokojnog Jesica. Sa Svrakicem nakon Repuha 2017. smo otkinuli bod u Banjoj Luci (doduse nije tad bilo Vice i Borac je bio prilicno los, but still...)
Da
IBJB nije u planu zbog nediscipline. Tako da ispade tačno što se mahala da voli dernečiti.MortemHz je napisao/la: ↑24 avg 2023, 11:43Dolaskom novih ljudi u FK Sarajevo, bilo je za očekivati da će doći do promjena i u hijerarhiji kada su fudbaleri u pitanju, što se i dogodilo.
U subotu, 26. augusta 2023. godine, trebala bi biti održana press konferencija na kojoj će se javnosti saopštiti imena igrača na koje se više ne računa, a informacije koje nisu potvrđene iz kluba govore da su u pitanju Besim Šerbečić, Ivan Ikić, Ivan Borna Jelić Balta i Samir Zeljković.
Za razliku od prva tri navedena igrača, kako SportSport.ba saznaje, za Samira Zeljkovića još ima nade. Neslužbeno, o svom statusu Zeljković je razgovarao sa sportskim direktorom Senijadom Ibričićem i tokom razgovora zainteresirane strane nisu mogle postići dogovor oko raskida saradnje.
Tako da će ovaj 25-godišnji fudbaler prema neslužbenim informacijama ostati da se bori za mjesto u ekipi, te se skoro sigurno može reći da će biti dio Bordo tima i u nastavku sezone, a da li će Rožmana uvjeriti da zaslužuje priliku pokazat će vrijeme.
Samir Zeljković je upisao pet nastupa u tekućoj sezoni i dodao jednu asistenciju. Na terenu je proveo 359 minuta i opći je dojam da nije razočarao.
Trenutno korisnika/ca: BeYaZ, Bing [Bot], ErosViverosViv, Hajdeee, MaroonBjelave, Pena, pitara, robertkosar, ubipara i 55 gostiju.