BH klubovi u Europi 23/24
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: BH klubovi u Europi 23/24
A miki čitav dan piše o ciru, haman mu je pukao nakon ove bruke.
Opusti se miki bolan, šta pokušavaš čitav dan ovdje sve ubjedit u nešto sto i sam znaš da nije istina.
Nije ti lako, ostao si jedini stranački udarnik, zar ti se da za cvaju čitav dan pisat ?
Opusti se miki bolan, šta pokušavaš čitav dan ovdje sve ubjedit u nešto sto i sam znaš da nije istina.
Nije ti lako, ostao si jedini stranački udarnik, zar ti se da za cvaju čitav dan pisat ?
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Protiv tebe neću ništa.opalaopala je napisao/la: ↑23 avg 2023, 17:36A miki čitav dan piše o ciru, haman mu je pukao nakon ove bruke.
Zadnji put kad si se ukenj.. na kupu otada si tri mjeseca u karanteni bio.
Uvijek odmjereni @opalaopalaopalaopala je napisao/la: ↑23 avg 2023, 17:34Nisam htjeo da vam na muku stajem al evo da dodam još par stvari.
Uz sve to sto su nabrojali i sto se može vidit s ove slike, dodao bih da ste politička prcija gdje na gostovanja vodite političare tipa Kordica, Dragana,Gagru i njhove kolege iz stranke.
Nisam želio da ti stajem na muku al evo kad prizivaš morao sam.
Mogli su još vecu bruku kako vam ovaj svodnik plaća buseve za idete na gostovanja, preko studentskog servisa se dijele karte za utakmicu ? Kako navijači planiraju bojkot ako im svodnik ne orgsnizuje prijevoz ? Beru umalo srce nije strefilo kad je kupio kartu a nije imao prevoz.

Al, ne kužim kako nisi nigdje naveo svoje omiljene pojmove, tipa međugorci, urin, amirova qita i tako to?
Prebacilo te?
...jedan je jedini u snu i na javi...
HŠK Zrinjski Mostar
HŠK Zrinjski Mostar
-
- Kontakt:
U zadnjih dana imam previše empatije pa i prema vama.DTzmu30 je napisao/la: ↑23 avg 2023, 17:41Uvijek odmjereni @opalaopalaopalaopala je napisao/la: ↑23 avg 2023, 17:34Nisam htjeo da vam na muku stajem al evo da dodam još par stvari.
Uz sve to sto su nabrojali i sto se može vidit s ove slike, dodao bih da ste politička prcija gdje na gostovanja vodite političare tipa Kordica, Dragana,Gagru i njhove kolege iz stranke.
Mogli su još vecu bruku kako vam ovaj svodnik plaća buseve za idete na gostovanja, preko studentskog servisa se dijele karte za utakmicu ? Kako navijači planiraju bojkot ako im svodnik ne orgsnizuje prijevoz ? Beru umalo srce nije strefilo kad je kupio kartu a nije imao prevoz.![]()
Al, ne kužim kako nisi nigdje naveo svoje omiljene pojmove, tipa međugorci, urin, amirova qita i tako to?
Prebacilo te?
Iskreno zao mi vas je i pomalo mučno gledat kako se borite da nešto pokušavate dokazat sto se dokazat ne može.
Ono o čemu pričam odavno, samo su mediji počeli objavljivat.
A vidi kolko imam empatije, da nisam htjeo sjedat vam na muku dok me nisi prizvao. Grande opalaopala !
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Ja isto dijelim mišljenje da je, prema tebi, učinjena jedna velika nepravda što te mediji nisu već počeli citirati.opalaopala je napisao/la: ↑23 avg 2023, 17:45U zadnjih dana imam previše empatije pa i prema vama.DTzmu30 je napisao/la: ↑23 avg 2023, 17:41Uvijek odmjereni @opalaopalaopalaopala je napisao/la: ↑23 avg 2023, 17:34
Nisam htjeo da vam na muku stajem al evo da dodam još par stvari.
Mogli su još vecu bruku kako vam ovaj svodnik plaća buseve za idete na gostovanja, preko studentskog servisa se dijele karte za utakmicu ? Kako navijači planiraju bojkot ako im svodnik ne orgsnizuje prijevoz ? Beru umalo srce nije strefilo kad je kupio kartu a nije imao prevoz.![]()
Prebacilo te?
Iskreno zao mi vas je i pomalo mučno gledat kako se borite da nešto pokušavate dokazat sto se dokazat ne može.
A vidi kolko imam empatije, da nisam htjeo sjedat vam na muku dok me nisi prizvao. Grande opalaopala !
HŠK Zrinjski Mostar
HŠK Zrinjski Mostar
-
- Kontakt:
Polako, ima vremena a već su počeli.DTzmu30 je napisao/la: ↑23 avg 2023, 17:50Ja isto dijelim mišljenje da je, prema tebi, učinjena jedna velika nepravda što te mediji nisu već počeli citirati.opalaopala je napisao/la: ↑23 avg 2023, 17:45U zadnjih dana imam previše empatije pa i prema vama.
Al vidiš kako sam dobar i pun empatije pa čak i prema vama, nisam želio stajat vam na muku. Al posto si ti izrazit bio da se oglasim, iz poštovanja to sam isto učinio.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Merhametli opalaopala!opalaopala je napisao/la: ↑23 avg 2023, 18:00Polako, ima vremena a već su počeli.DTzmu30 je napisao/la: ↑23 avg 2023, 17:50Ja isto dijelim mišljenje da je, prema tebi, učinjena jedna velika nepravda što te mediji nisu već počeli citirati.opalaopala je napisao/la: ↑23 avg 2023, 17:45
U zadnjih dana imam previše empatije pa i prema vama.
Al vidiš kako sam dobar i pun empatije pa čak i prema vama, nisam želio stajat vam na muku. Al posto si ti izrazit bio da se oglasim, iz poštovanja to sam isto učinio.

HŠK Zrinjski Mostar
HŠK Zrinjski Mostar
-
- Kontakt:
Ja mislim da se vas dvojica upoznate bili bi nerazdvojni prijatelji 

-
- Kontakt:
Tako je brate moj, sve znaš.DTzmu30 je napisao/la: ↑23 avg 2023, 18:05Merhametli opalaopala!opalaopala je napisao/la: ↑23 avg 2023, 18:00Polako, ima vremena a već su počeli.
Al vidiš kako sam dobar i pun empatije pa čak i prema vama, nisam želio stajat vam na muku. Al posto si ti izrazit bio da se oglasim, iz poštovanja to sam isto učinio.![]()
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Dijeli nas dijaspora.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑23 avg 2023, 18:10Ja mislim da se vas dvojica upoznate bili bi nerazdvojni prijatelji![]()
Ali, vratiti će se uskoro drug @opalaopala u svoje Vrapčiće.
HŠK Zrinjski Mostar
HŠK Zrinjski Mostar
-
- Kontakt:
Nisam ti ja kralju iz Mostara mako, kakva dijaspora crna. Nigdje boljeg života nego u nas. Nego kad ćemo je piti brato, ako si dijasporac zovi kad dodjes bilo to iz njemačke ili pologa.DTzmu30 je napisao/la: ↑23 avg 2023, 18:19Dijeli nas dijaspora.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑23 avg 2023, 18:10Ja mislim da se vas dvojica upoznate bili bi nerazdvojni prijatelji![]()
Ali, vratiti će se uskoro drug @opalaopala u svoje Vrapčiće.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Zrinjski Mostar, la squadra degli ustascia alla conquista dell'EuropaAntipolitika3 je napisao/la: ↑17 avg 2023, 23:38
Svi smo mi braca koju su proklete religije razdjelile i turci djavo ih odbio u Ankaru i nikad vise se ne vratili .
Volim te Bosno i Hercegovino![]()
Jos jednom, umrite balije

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Što se Zrinjskog i potencijalnog Pota 3 tiče, večeras su odigrane 2 utakmice Konferencijske lige.
Dnipro igrao od 5. minute s igračem manje i izvukao remi 1 1 kod Trnave. Dobre šanse za prolazak, a imaju manji koeficijent.
Hibernian kući petardiran od Ville, tako da od njih ništa. Ono, postojala je mogućnost da Engleze ne zanima ovo takmičenje, kao što je WH ispao od Astre 2 sezone u nizu.
Dnipro igrao od 5. minute s igračem manje i izvukao remi 1 1 kod Trnave. Dobre šanse za prolazak, a imaju manji koeficijent.
Hibernian kući petardiran od Ville, tako da od njih ništa. Ono, postojala je mogućnost da Engleze ne zanima ovo takmičenje, kao što je WH ispao od Astre 2 sezone u nizu.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Nema bolje reklame od ove.
Kabiri je već svoje pravnike angažirao da ovo prouče.Samo je pitanje hoće li biti dovoljno da se ispričaju i napišu demanti ili će biti novčana nadoknada za laži i duševnu bol
Inače mi smo klub iz vrlo jake lige koji je baš slučajno zapeo za oko nekom talijanskom piskaralu i ne nije mu nitko suflirao.I bas pred Lask.Sve slučajnosti do slučajnosti .Mora da je navijač Lazia pa traži bratske klubove.
Ovih dana se baš uživa , tama sutra bilo 5-0 za Lask , jedva cekam da zagrmimo na Raifaisen areni.Možda Juru i Bobana za početak treba pjevati da Gazeta opet piše o nama
Volim Mostar pa makar i vaki
-
- Kontakt:
E cuj Bilbija ustasa 

A postoji li ijedan valjan argument zbog kojeg se Zrinjski veže za U?
Ali ozbiljno, to mi je baš ono stereotipno i kod nas.

Dobro jutro, danas igra osmerostruki šampion!
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Sretno Zrinjskom, mada Rendulic vec kuka sa stoperima i očekujem bunker, netipično za Zrinjski.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Puštamo juru i bobana za vrijeme zagrijavanja, ostalo je sve u okvirima 21.stoljeća.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.