FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- JavierBosnia
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ja koliko vidim Besim i Zeljkovic su na treningu
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
-
- Kontakt:
Jel ovo dres sto je izdero ROM
Vidim tatara prije 2,3 hefte u peniju u velisicima, kontam vidi ne ode nigdje, eto ode u daleki kazahstan. Kako propade lik
https://fb.watch/mC8UOc5wct/?mibextid=UVffzb
Covjek lijepo objasnio. Sanele Sanele neznam sto ti treba da bacas suplje a deklarises se kao okorjeli navijac kluba !!!!
Covjek lijepo objasnio. Sanele Sanele neznam sto ti treba da bacas suplje a deklarises se kao okorjeli navijac kluba !!!!
U novi boj ...
Ovi novinari i njihove lažne informacije su nam gori neprijatelji od četnika Vice i ostale bagre.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Jel za ovakve stvari Dodick donio onaj zakon, ako jeste odma da u federaci usvoit
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Samo neka pišu izmišljotine i serru po Klubu, niko im ne brani.. Zato izvučeš imena svih tih goovnara i fino im zabraniš dolazak na pressice.
-
- Kontakt:
Ja koliko sam razumio Rozmana nije rekao ni da je laž ni da je istina. Rekao je klub ce se oglasiti kad bude zvanicno a sve drugo su špekulacije.
-
- Kontakt:
Rekao je da bude uvijek novinarskih dezinformacija tako nestobordobijeli je napisao/la: ↑23 avg 2023, 22:39Ja koliko sam razumio Rozmana nije rekao ni da je laž ni da je istina. Rekao je klub ce se oglasiti kad bude zvanicno a sve drugo su špekulacije.
-
- Kontakt:
Ma da u suštini nije htio nesto puno o tome da prica, rekao je klub ce objaviti kad bude zvanicno i to je to. Po ovom njegovom odgovoru vjerovatno ima prekrizeni al vidjecemo ko sta i kako. Idemo dobit Velez i podrzati ekipu a krizaljku tima nek rade Rozman i Ibro to im je posao.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑23 avg 2023, 22:59Rekao je da bude uvijek novinarskih dezinformacija tako nestobordobijeli je napisao/la: ↑23 avg 2023, 22:39Ja koliko sam razumio Rozmana nije rekao ni da je laž ni da je istina. Rekao je klub ce se oglasiti kad bude zvanicno a sve drugo su špekulacije.
-
- Kontakt:
Sjooo kad Dzeno zovne Simona na zidarsku da razrade taktiku za u19 ligu prvaka 

Jel ima onog momka sto je stavljao nase golove sa snimaka tekme? Ovi highlightsi arenini mi ubijaju mozdane celije.
Ma mi ne treba da se zamaramo uopšte sa dešavanjima u taboru protivnika, svaku tekmu kući smo favoriti bez obzira ko je sa druge strane.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Ko od prvotimaca ima pravo nustupa za u19, mislim i na onu djecu prikljucenu prvom timu ?:Ahmoveliki je napisao/la: ↑24 avg 2023, 00:04Sjooo kad Dzeno zovne Simona na zidarsku da razrade taktiku za u19 ligu prvaka![]()

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ode on u Leverkuzen uz boziju pomocHeraklitMracni je napisao/la: ↑24 avg 2023, 00:25Viveros status instagram
U slobodnom prevodu
Dragi Bože, znam da nisam savršen , ali hvala ti jer me nikada nisi ostavio samog

Rekao mu Rozman da ostaje.HeraklitMracni je napisao/la: ↑24 avg 2023, 00:25Viveros status instagram
U slobodnom prevodu
Dragi Bože, znam da nisam savršen , ali hvala ti jer me nikada nisi ostavio samog
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Ovaj sosic stvarno 49 golova i 26 asistencija 
Kakvi su onda protivnici, kakva je to omladinska liga?

Kakvi su onda protivnici, kakva je to omladinska liga?
NEMA NAZAD
Losa. Pogledaj rezultate. Nikakvo mjerilo jer imas u druhoj ekipi isto slicne brojke
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, MaroonWhite1946, NazorUso, NeSamSafetee, Tarapi i 44 gosta.