Ma ja, sad možemo samo nagađati. Ja lično vjerujem da su mu presudili, bilo je pitanje dana. Za mnogo manje stvari te ''sklone'' a da njemu kartu daješ, teško. Putin je bolesno egoističan, mislim da ne bi to dozvolio.
Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hahahahahahaha ma slučajnost 

Ja budale kako sam sebi presudi
Ja budale kako sam sebi presudi
Ana Politkovskaja upucana u Moskvi, kao i aktivistkinja Estemirowa, te Boris Nemcov. Narucena ubistva jedna od sigurnih metoda, da bi nekad toboze eto osudili kojekakve Cecne i slicne, koji su usput svakako trebali u cuzu.
Dalje smrt Litwinenka, kojem je caj zatrovan polonijem. Pa bolesni Magnizki, koji je umro u zatvoru bez ljecnicke pomoci itd. Znaci metod trovanja hrane, pica, zongliranje dozama lijekova etc.
Onda, Berezovski se "objesio" u svojoj kuci, pa saobracajne nesrece, pad aviona itd.
Katil Putin ima mali milion rjesenja.
Dalje smrt Litwinenka, kojem je caj zatrovan polonijem. Pa bolesni Magnizki, koji je umro u zatvoru bez ljecnicke pomoci itd. Znaci metod trovanja hrane, pica, zongliranje dozama lijekova etc.
Onda, Berezovski se "objesio" u svojoj kuci, pa saobracajne nesrece, pad aviona itd.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
I taj čovjek bi da pravi neki novi sistem, poredak.Asteriks je napisao/la: ↑23 avg 2023, 20:38Ana Politkovskaja upucana u Moskvi, kao i aktivistkinja Estemirowa, te Boris Nemcov. Narucena ubistva jedna od sigurnih metoda, da bi nekad toboze eto osudili kojekakve Cecne i slicne, koji su usput svakako trebali u cuzu.
Za nadati se da će se sada borci Wagnera okrenuti na Putina, mada iskreno čisto sumnjam
Sami protiv svihElCartel11 je napisao/la: ↑23 avg 2023, 20:214 strane buraz imao si i babine to jest Abdicevci19vendetta87 je napisao/la: ↑18 avg 2023, 19:56Realno, koliko god da se ovaj rat "promovisao" po svijetu, ovo se ne moze porediti sa krvoprolićem u Bosni 90ih. Kod nas je bukvalno cijela drzava bila u ratu, i na tako maloj drzavi imas 3 sukobljene strane, svako sa svakim se klao. I daleko gori zlocini su bili u Bosni

Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 23 avg 2023, 20:54, ukupno mijenjano 2 puta.
Veci glupan nije prohodo Rusijom.
- ASD
- Kontakt:
Klizave banane u Rusiji.
Valjda pozivimo dovoljno dugo da se deklasifikuju sva ova sra.nja iz Rusije protekle godine
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kristalisu se lagano dva bloka za Svjetski rat. Demokrate protiv diktatora.
Rusija, Bjelorusija, Madjarska, Kina, Arabija, Sirija, Srbija, Venecuela, Turska, Azerbejdzan S Koreja, Iran, manji BH entitet, Zapadna Hercegovina i Africki diktatori protiv ostatka svijeta.
Rusija, Bjelorusija, Madjarska, Kina, Arabija, Sirija, Srbija, Venecuela, Turska, Azerbejdzan S Koreja, Iran, manji BH entitet, Zapadna Hercegovina i Africki diktatori protiv ostatka svijeta.
Bit ce kara.njatuzlak1987 je napisao/la: ↑23 avg 2023, 21:40Kristalisu se lagano dva bloka za Svjetski rat. Demokrate protiv diktatora.

Eno i u Nigeru se kuha. U Juznoj Africi pobise bijelce.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mi smo prvi put dobro izabrali, Anglo-sasi uvijek dobijaju ratove.
Samo treba Bakira penzionisat, on je jedini problem. On ako se vrati kroz tri dana ce biti u Istanbulu, a Bisera u Iranu.
Samo treba Bakira penzionisat, on je jedini problem. On ako se vrati kroz tri dana ce biti u Istanbulu, a Bisera u Iranu.
Previse je zapad jak da iko i pomisli na kakav rat budimo realnituzlak1987 je napisao/la: ↑23 avg 2023, 21:40Kristalisu se lagano dva bloka za Svjetski rat. Demokrate protiv diktatora.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Izgleda da je i pravoslavni terorista Dejan Beric fasovo.
- LegendKiller
- Kontakt:
**** majku proćelavi patuljak nije ni dva mjeseca izdržao. 

Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
Borba dva sistema i dva uređenja svijetatuzlak1987 je napisao/la: ↑23 avg 2023, 21:40Kristalisu se lagano dva bloka za Svjetski rat. Demokrate protiv diktatora.
Jedva cekam da cujem ruski izvjestaj zasto je avion pao 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Avion u plamenu nakon pada,hmm nece biti bas toliko ofirni 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 1 gost.