U odnosu na mene Fera je najoptimisticnija osoba ikad, samo imaš tu (ne)sreću da me ne poznaješ.
Brat
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ne sjećam se kad me je ovako iznenadila neka odluka FA. Realno ono je bilo za žuti karton, al oni uvijek štite suce i Var suce + bilo je nekih elemenata da se sve to opravda.
Pa naravno da jeste, zato sam i pizdio preksinoć. Ko misli da će doći Doucoure ili neka "startna" šestica realno laže sam sebe. Endo do idućeg ljeta, onda opet po odbijenicu kod Tchouamenija i opet u rikverc sve.
Samo što ja mislim da neće ni Graven doći, Japanac i to je to za ovo ljeto.
There is a lot of Bundesliga knowledge at Anfield, & there was also a feeling that the remaining options in the transfer market were not good enough or too expensive & in some cases both, hence Liverpool readjusting their sights & going after Endo. - @neiljonesgoal
Nothing happening in terms of defensive signings, incoming or outgoing, to report. -
@neiljonesgoal
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Ne znam što se nervirate, pomirite se sa borbom za Konferenciju i lagano pratite ostatak sezone.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."