Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

alemsa
Kontakt:

Re: Chat - bez ratnih i političkih tema

Post Postao/la alemsa » 23 avg 2023, 16:18

Rosicky je napisao/la:
23 avg 2023, 16:13
A dobro,ja i brat i dan danas igramo ISS.
:D
Svadjate li se oko kamere :rol: i to je bilo, ko gubi trazi da se mijenja kamera :rol:

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 23 avg 2023, 16:21

alemsa je napisao/la:
23 avg 2023, 16:08
scholsey je napisao/la:
23 avg 2023, 15:45
alemsa je napisao/la:
23 avg 2023, 15:37

Goal 3 je ono kad opalis loptu ono riba postane, uletis mu klizevi oci mu ispadnu :rol:

Kako nije bio dug put, Carlos u napadu obavezno ili Nigerija sa Babayarom :rol: pa onaj laznjak kocka -X zajedno on proleti pa centriras, dole Kanu glavom 5 metara visok :rol: Al se obicno sjeklo sa sesnesterca u koso prema golu
Kokad jadni dugo vremena nismo znali drugačije gol dati. :rol:

Aha. :D Fol neki specijalan šut, pretvori se lopta u bananu, ne može odbraniti. Mislim da se tu moglo biti i golman. Prejaka igra. :salut:

Kad smo otkrili lažnjake bukvalno ništa drugo nismo ni radili. Davids je imao šutinu.. šta sam se golova s njim nadavao. Jan Koller je isto bio bug ko Kanu. :D
Samo to i dupli pas L1 cini mi se, pa mu se smijes u facu on vri :rol: mijenja formaciju :rol: Davids je kido posebno iz slobodnih, Koller da Ceh, taj prvi je samo bio sa drzavama, kasnije je i sa klubovima, bilo je raje igrali sa Vasco da Gamom, Romario tad igro za njih. Leeds united sa Vidukom. Kasnije se master liga sutala ali to kad rentas plejku :rol:

Heroji mog djetinjstva :

slika
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 23 avg 2023, 16:29

alemsa je napisao/la:
scholsey je napisao/la:
alemsa je napisao/la:
23 avg 2023, 15:37

Goal 3 je ono kad opalis loptu ono riba postane, uletis mu klizevi oci mu ispadnu :rol:

Kako nije bio dug put, Carlos u napadu obavezno ili Nigerija sa Babayarom :rol: pa onaj laznjak kocka -X zajedno on proleti pa centriras, dole Kanu glavom 5 metara visok :rol: Al se obicno sjeklo sa sesnesterca u koso prema golu

Aha. :D Fol neki specijalan šut, pretvori se lopta u bananu, ne može odbraniti. Mislim da se tu moglo biti i golman. Prejaka igra. :salut:

Kad smo otkrili lažnjake bukvalno ništa drugo nismo ni radili. Davids je imao šutinu.. šta sam se golova s njim nadavao. Jan Koller je isto bio bug ko Kanu. :D
Samo to i dupli pas L1 cini mi se, pa mu se smijes u facu on vri :rol: mijenja formaciju :rol: Davids je kido posebno iz slobodnih, Koller da Ceh, taj prvi je samo bio sa drzavama, kasnije je i sa klubovima, bilo je raje igrali sa Vasco da Gamom, Romario tad igro za njih. Leeds united sa Vidukom. Kasnije se master liga sutala ali to kad rentas plejku :rol:
Ian Harte iz Leedsa isto beton šut, Zenden bio prebrz, Češka ko Brazil.. prejaka vremena definitivno. :salut:

Za slotove na memorijskoj se bukvalno ratovi vodili. Kućama dolazili da se bijemo kad ti neko izbriše. Kod nas bilo raje prelazili Medal of Honor i te igre svaki dan ispočetka, napamet nauče odakle će koji vojnik izletiti. :rol:
The saddest thing in life is wasted talent.

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 23 avg 2023, 16:36

Ja se sjecam da smo u osnovnoj prelazili "Nindza kornjace", sad se ne sjecam je li bio PC ili PS1. Bio jedan lik koji je svima u naselju morao doci i preci jedan level, jer niko od nas nije mogao, a svi pokusavali i onda zoves Mirzu da dodje i rijesi to iz prve. :rol:

Sto se tice fuce, tad sam najvise master ligu igrao. Prvi transfer odmah kupis nekog od ovih "brzanera" i samo s njima igras dok ne crknu. :rol:

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 23 avg 2023, 16:37

scholsey je napisao/la:
23 avg 2023, 16:29
alemsa je napisao/la:
scholsey je napisao/la:

Ian Harte iz Leedsa isto beton šut, Zenden bio prebrz, Češka ko Brazil.. prejaka vremena definitivno. :salut:

Za slotove na memorijskoj se bukvalno ratovi vodili. Kućama dolazili da se bijemo kad ti neko izbriše. Kod nas bilo raje prelazili Medal of Honor i te igre svaki dan ispočetka, napamet nauče odakle će koji vojnik izletiti. :rol:
Joj da jebte medal of honor pocinje ono imas pistolj pa nacisti vucijaci. Halt :rol: i ono se sutalo sa autima sto pucaju, zaboravio sam ime, uzmes onog sto stoji na 2 tocka. Ratovi za memorijsku, meni jaran posudio, ja mu nesto izbriso, htio da se pobije :rol: Kae sas sjesti i prekucavati. Crash isto oba, i rakete i sam.

@vans

Ma isto si sve prosao tad, bez obzira sto si malo stariji

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 23 avg 2023, 16:45

AshburtonG je napisao/la:
23 avg 2023, 14:22
Letio je cini mi se i Wizz iz Tuzle za Pariz.
To stvarno tek ne znam. Jedino Mulhouse od Francuske što znam. Ne znam jel ta linija opstala.
alemsa je napisao/la:
23 avg 2023, 16:37

Joj da jebte medal of honor pocinje ono imas pistolj pa nacisti vucijaci. Halt :rol: i ono se sutalo sa autima sto pucaju, zaboravio sam ime, uzmes onog sto stoji na 2 tocka. Ratovi za memorijsku, meni jaran posudio, ja mu nesto izbriso, htio da se pobije :rol: Kae sas sjesti i prekucavati. Crash isto oba, i rakete i sam.

@vans

Sto se tiče Crash Bandicoota, garantujem da sam u tome bio ono što je Messi u fudbalu.

Mislim da sam 100 dana zaredom prelazio igricu, a da ni u jednoj sobi ne budem drugi. Plus sam maltrerao komšije i rođake ono 1 na 1.
Hbg, prvi sam dobio plejku by far, a to mi bila jedna od prvih igrica.

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 23 avg 2023, 16:51

@ASD

Bila je sigurno linija, ali nisam siguran koliko dugo. Znam da sam vidjao na stranici Milano i Pariz, ali nisam nikad letio.
https://tuzla.nski.ba/ekonomija/wizz-ai ... -i-milano/

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 23 avg 2023, 16:51

alemsa je napisao/la:
scholsey je napisao/la:
alemsa je napisao/la:

@vans

Ma bježi trip igrica.. još grub onaj švabski, isprepada te za strave saljevat. :rol:

Misliš Twisted Metal? Nenadjebivi sladoledar. :D

Meni su Olimpijske igre (mislim Salt Lake City 2002) isto bile top. Pa James Bond, Tarzan, Crash što kažeš.. a garant ih ima još predobrih kojih se insan ne može sjetiti.
The saddest thing in life is wasted talent.

Pereira
Kontakt:

Post Postao/la Pereira » 23 avg 2023, 16:57

AshburtonG je napisao/la:
23 avg 2023, 16:51
@ASD

Bila je sigurno linija, ali nisam siguran koliko dugo. Znam da sam vidjao na stranici Milano i Pariz, ali nisam nikad letio.
https://tuzla.nski.ba/ekonomija/wizz-ai ... -i-milano/
Tresla se gora rodio se mis, nikad nisu poletili u tim smjerovima :yawn:
Stone hands👊

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 23 avg 2023, 17:13

scholsey je napisao/la:
23 avg 2023, 16:51
alemsa je napisao/la:
scholsey je napisao/la:

@vans

Ma bježi trip igrica.. još grub onaj švabski, isprepada te za strave saljevat. :rol:

Misliš Twisted Metal? Nenadjebivi sladoledar. :D

Meni su Olimpijske igre (mislim Salt Lake City 2002) isto bile top. Pa James Bond, Tarzan, Crash što kažeš.. a garant ih ima još predobrih kojih se insan ne može sjetiti.

:rol: jest bas hastra, ako sam igro navece smanjim skroz tv :rol:
Jeste twisted metal :rol: Bilo je brate Tony Hawk, gta prvi sa kamerom odozgo , tekken uzmes eddija malo breakdanceas :rol: pa need for speed, grand turismo kako se vec zvala... Da zimske, snowboarding, skijanje

@asd

Jebga ti se bio priveleged, meni je bilo rentanje ili neki mi jaran posudi, donese kod mene da sutamo/ odem kod njeg, ili skupimo nekoliko maraka pa odemo ono marka pola sats koliko je vec bilo, to je i najcesce bilo. Sanjo sam ga je.bes mu mater, prva stvar sto sam uzeo u Usa je bila plejka, ali nije mi bio isti uzitak :rol: sladje kad je nisam imo odnosno kad si limitovan :rol:

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 23 avg 2023, 17:38

Na Ninja Ryūkenden, Batman i Ninja kornjace nisam spavo, samo sam to igro. Kad se sjetim kako su teski nivoi. A mozda najteza igra sto sam igro je Metal gear na ps1. Nju ne moze prekucat onaj koji je napravio.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 23 avg 2023, 17:59

To ko Vega na SF2, nea Boga pobjediti ga
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 23 avg 2023, 18:33

alemsa je napisao/la:
23 avg 2023, 16:18
Rosicky je napisao/la:
Svadjate li se oko kamere :rol: i to je bilo, ko gubi trazi da se mijenja kamera :rol:
Nismo doduse,normal long i game speed 2 crtice ispod max.
Nigeria vs Norveška i Češka vs Cameron su derbiji :D

Igramo i Tekken 5,Crash team racing,Army Men,Quake 2 zavisi sta nam se da :D

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 23 avg 2023, 18:50

Rosicky je napisao/la:
23 avg 2023, 18:33
alemsa je napisao/la:
23 avg 2023, 16:18
Rosicky je napisao/la:
Nismo doduse,normal long i game speed 2 crtice ispod max.
Nigeria vs Norveška i Češka vs Cameron su derbiji :D

Igramo i Tekken 5,Crash team racing,Army Men,Quake 2 zavisi sta nam se da :D
Norveska to je kad je Tore Andre Flo igro za njih (kako mu se vec pise ime), i Solajsker? Nisam njih uzimo, Engleze sa Owenom, Argentinu sa Batijem i Ortegom, Francuzi Terzege, Svabe stavljo onog Jankera. Ali je najcesce bilo ono Brazil - Nigeria, kasnije je postalo pravilo nea Brazila i Nigerije :rol:

Pensioner26
Kontakt:

Post Postao/la Pensioner26 » 23 avg 2023, 19:29

slika

Sjeća li se neko ove?

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 23 avg 2023, 19:37

Pensioner26 je napisao/la:
23 avg 2023, 19:29
[url=https://postimg.cc/jwVYtZmY][img]http

Sjeća li se neko ove?
:wave: i Tomb Raidera

RollMan
Kontakt:

Post Postao/la RollMan » 23 avg 2023, 19:45

Vidal
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png

Pensioner26
Kontakt:

Post Postao/la Pensioner26 » 23 avg 2023, 19:55

Gledaj onih bolesnika. Pretukli 14.godišnje dijete u policijskoj stanici. Fuj, vratilo vam se

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 23 avg 2023, 20:30

jel ko igro na plejki nekakav striptiz? :D lagano se baco macak u nesvijest na tu igricu skidanja odjece striptizetama.. :rol:
a na kompu sam igrao age of empires, klasika.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 23 avg 2023, 21:00

muhamedhulk je napisao/la:
23 avg 2023, 20:30
jel ko igro na plejki nekakav striptiz? :D lagano se baco macak u nesvijest na tu igricu skidanja odjece striptizetama.. :rol:
a na kompu sam igrao age of empires, klasika.
Bila ona igra Pilsner na kompu.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: alemsa i 5 gostiju.