Svadjate li se oko kamere

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
alemsa je napisao/la: ↑23 avg 2023, 16:08Samo to i dupli pas L1 cini mi se, pa mu se smijes u facu on vrischolsey je napisao/la: ↑23 avg 2023, 15:45Kokad jadni dugo vremena nismo znali drugačije gol dati.alemsa je napisao/la: ↑23 avg 2023, 15:37
Goal 3 je ono kad opalis loptu ono riba postane, uletis mu klizevi oci mu ispadnu![]()
Kako nije bio dug put, Carlos u napadu obavezno ili Nigerija sa Babayarompa onaj laznjak kocka -X zajedno on proleti pa centriras, dole Kanu glavom 5 metara visok
Al se obicno sjeklo sa sesnesterca u koso prema golu
![]()
Aha.Fol neki specijalan šut, pretvori se lopta u bananu, ne može odbraniti. Mislim da se tu moglo biti i golman. Prejaka igra.
![]()
Kad smo otkrili lažnjake bukvalno ništa drugo nismo ni radili. Davids je imao šutinu.. šta sam se golova s njim nadavao. Jan Koller je isto bio bug ko Kanu.![]()
mijenja formaciju
Davids je kido posebno iz slobodnih, Koller da Ceh, taj prvi je samo bio sa drzavama, kasnije je i sa klubovima, bilo je raje igrali sa Vasco da Gamom, Romario tad igro za njih. Leeds united sa Vidukom. Kasnije se master liga sutala ali to kad rentas plejku
![]()
Ian Harte iz Leedsa isto beton šut, Zenden bio prebrz, Češka ko Brazil.. prejaka vremena definitivno.alemsa je napisao/la: ↑23 avg 2023, 16:08Samo to i dupli pas L1 cini mi se, pa mu se smijes u facu on vrischolsey je napisao/la: ↑23 avg 2023, 15:45Kokad jadni dugo vremena nismo znali drugačije gol dati.alemsa je napisao/la: ↑23 avg 2023, 15:37
Goal 3 je ono kad opalis loptu ono riba postane, uletis mu klizevi oci mu ispadnu![]()
Kako nije bio dug put, Carlos u napadu obavezno ili Nigerija sa Babayarompa onaj laznjak kocka -X zajedno on proleti pa centriras, dole Kanu glavom 5 metara visok
Al se obicno sjeklo sa sesnesterca u koso prema golu
![]()
Aha.Fol neki specijalan šut, pretvori se lopta u bananu, ne može odbraniti. Mislim da se tu moglo biti i golman. Prejaka igra.
![]()
Kad smo otkrili lažnjake bukvalno ništa drugo nismo ni radili. Davids je imao šutinu.. šta sam se golova s njim nadavao. Jan Koller je isto bio bug ko Kanu.![]()
mijenja formaciju
Davids je kido posebno iz slobodnih, Koller da Ceh, taj prvi je samo bio sa drzavama, kasnije je i sa klubovima, bilo je raje igrali sa Vasco da Gamom, Romario tad igro za njih. Leeds united sa Vidukom. Kasnije se master liga sutala ali to kad rentas plejku
![]()
Joj da jebte medal of honor pocinje ono imas pistolj pa nacisti vucijaci. Haltscholsey je napisao/la: ↑23 avg 2023, 16:29Ian Harte iz Leedsa isto beton šut, Zenden bio prebrz, Češka ko Brazil.. prejaka vremena definitivno.alemsa je napisao/la: ↑23 avg 2023, 16:08Samo to i dupli pas L1 cini mi se, pa mu se smijes u facu on vrischolsey je napisao/la: ↑23 avg 2023, 15:45
Kokad jadni dugo vremena nismo znali drugačije gol dati.![]()
![]()
mijenja formaciju
![]()
![]()
Za slotove na memorijskoj se bukvalno ratovi vodili. Kućama dolazili da se bijemo kad ti neko izbriše. Kod nas bilo raje prelazili Medal of Honor i te igre svaki dan ispočetka, napamet nauče odakle će koji vojnik izletiti.![]()
To stvarno tek ne znam. Jedino Mulhouse od Francuske što znam. Ne znam jel ta linija opstala.
Sto se tiče Crash Bandicoota, garantujem da sam u tome bio ono što je Messi u fudbalu.alemsa je napisao/la: ↑23 avg 2023, 16:37
Joj da jebte medal of honor pocinje ono imas pistolj pa nacisti vucijaci. Halti ono se sutalo sa autima sto pucaju, zaboravio sam ime, uzmes onog sto stoji na 2 tocka. Ratovi za memorijsku, meni jaran posudio, ja mu nesto izbriso, htio da se pobije
Kae sas sjesti i prekucavati. Crash isto oba, i rakete i sam.
@vans
Ma isto si sve prosao tad, bez obzira sto si malo stariji
Ma bježi trip igrica.. još grub onaj švabski, isprepada te za strave saljevat.alemsa je napisao/la: ↑23 avg 2023, 16:37Joj da jebte medal of honor pocinje ono imas pistolj pa nacisti vucijaci. Haltscholsey je napisao/la: ↑23 avg 2023, 16:29Ian Harte iz Leedsa isto beton šut, Zenden bio prebrz, Češka ko Brazil.. prejaka vremena definitivno.alemsa je napisao/la: ↑23 avg 2023, 16:08
Samo to i dupli pas L1 cini mi se, pa mu se smijes u facu on vrimijenja formaciju
![]()
![]()
Za slotove na memorijskoj se bukvalno ratovi vodili. Kućama dolazili da se bijemo kad ti neko izbriše. Kod nas bilo raje prelazili Medal of Honor i te igre svaki dan ispočetka, napamet nauče odakle će koji vojnik izletiti.![]()
i ono se sutalo sa autima sto pucaju, zaboravio sam ime, uzmes onog sto stoji na 2 tocka. Ratovi za memorijsku, meni jaran posudio, ja mu nesto izbriso, htio da se pobije
@vans
Ma isto si sve prosao tad, bez obzira sto si malo stariji
Tresla se gora rodio se mis, nikad nisu poletili u tim smjerovimaAshburtonG je napisao/la: ↑23 avg 2023, 16:51@ASD
Bila je sigurno linija, ali nisam siguran koliko dugo. Znam da sam vidjao na stranici Milano i Pariz, ali nisam nikad letio.
https://tuzla.nski.ba/ekonomija/wizz-ai ... -i-milano/
scholsey je napisao/la: ↑23 avg 2023, 16:51Ma bježi trip igrica.. još grub onaj švabski, isprepada te za strave saljevat.alemsa je napisao/la: ↑23 avg 2023, 16:37Joj da jebte medal of honor pocinje ono imas pistolj pa nacisti vucijaci. Haltscholsey je napisao/la: ↑23 avg 2023, 16:29
Ian Harte iz Leedsa isto beton šut, Zenden bio prebrz, Češka ko Brazil.. prejaka vremena definitivno.![]()
i ono se sutalo sa autima sto pucaju, zaboravio sam ime, uzmes onog sto stoji na 2 tocka. Ratovi za memorijsku, meni jaran posudio, ja mu nesto izbriso, htio da se pobije
@vans
Ma isto si sve prosao tad, bez obzira sto si malo stariji![]()
Misliš Twisted Metal? Nenadjebivi sladoledar.![]()
Meni su Olimpijske igre (mislim Salt Lake City 2002) isto bile top. Pa James Bond, Tarzan, Crash što kažeš.. a garant ih ima još predobrih kojih se insan ne može sjetiti.
Nismo doduse,normal long i game speed 2 crtice ispod max.
Norveska to je kad je Tore Andre Flo igro za njih (kako mu se vec pise ime), i Solajsker? Nisam njih uzimo, Engleze sa Owenom, Argentinu sa Batijem i Ortegom, Francuzi Terzege, Svabe stavljo onog Jankera. Ali je najcesce bilo ono Brazil - Nigeria, kasnije je postalo pravilo nea Brazila i Nigerije
Pensioner26 je napisao/la: ↑23 avg 2023, 19:29[url=https://postimg.cc/jwVYtZmY][img]http
Sjeća li se neko ove?
Bila ona igra Pilsner na kompu.muhamedhulk je napisao/la: ↑23 avg 2023, 20:30jel ko igro na plejki nekakav striptiz?lagano se baco macak u nesvijest na tu igricu skidanja odjece striptizetama..
a na kompu sam igrao age of empires, klasika.