scholsey je napisao/la: ↑23 avg 2023, 16:51
alemsa je napisao/la: ↑23 avg 2023, 16:37
scholsey je napisao/la: ↑23 avg 2023, 16:29
Ian Harte iz Leedsa isto beton šut, Zenden bio prebrz, Češka ko Brazil.. prejaka vremena definitivno.
Za slotove na memorijskoj se bukvalno ratovi vodili. Kućama dolazili da se bijemo kad ti neko izbriše. Kod nas bilo raje prelazili Medal of Honor i te igre svaki dan ispočetka, napamet nauče odakle će koji vojnik izletiti.
Joj da jebte medal of honor pocinje ono imas pistolj pa nacisti vucijaci. Halt

i ono se sutalo sa autima sto pucaju, zaboravio sam ime, uzmes onog sto stoji na 2 tocka. Ratovi za memorijsku, meni jaran posudio, ja mu nesto izbriso, htio da se pobije

Kae sas sjesti i prekucavati. Crash isto oba, i rakete i sam.
@vans
Ma isto si sve prosao tad, bez obzira sto si malo stariji
Ma bježi trip igrica.. još grub onaj švabski, isprepada te za strave saljevat.
Misliš Twisted Metal? Nenadjebivi sladoledar.
Meni su Olimpijske igre (mislim Salt Lake City 2002) isto bile top. Pa James Bond, Tarzan, Crash što kažeš.. a garant ih ima još predobrih kojih se insan ne može sjetiti.

jest bas hastra, ako sam igro navece smanjim skroz tv
Jeste twisted metal

Bilo je brate Tony Hawk, gta prvi sa kamerom odozgo , tekken uzmes eddija malo breakdanceas

pa need for speed, grand turismo kako se vec zvala... Da zimske, snowboarding, skijanje
@asd
Jebga ti se bio priveleged, meni je bilo rentanje ili neki mi jaran posudi, donese kod mene da sutamo/ odem kod njeg, ili skupimo nekoliko maraka pa odemo ono marka pola sats koliko je vec bilo, to je i najcesce bilo. Sanjo sam ga je.bes mu mater, prva stvar sto sam uzeo u Usa je bila plejka, ali nije mi bio isti uzitak

sladje kad je nisam imo odnosno kad si limitovan