Obradujem se kad vidim neki post ovdje
Jasno da Paredes i Sanches mogu biti dobra pojačanja, ako im to fizičko stanje dopusti. Renato je imao fenomenalne partije u onom "ranom" dijelu karijere. Ipak, najveći problem i ono gdje mi kaskamo jeste pozicija napadača, eh tu kreće show. Zanima me ko je po vama najveći fit za nas?
Prvo i glavno ime Duvan Zapata, meni nekako ista priča kao i za ovu dvojicu, ako bi fizički bio u adekvatnom stanju, sigurno da može izdominirati i vratiti se na neki svoj nivo.
Drama oko Brazilca je izgleda dobila epilog, ipak će ostati u Santosu (mada ko zna), ukoliko je tako nejasno mi je šta rade ovi iz brazilske uprave, drže nezadovoljnog igrača u ekipi i očekuju da će time dobiti nešto
U zadnjih par sati intenzivno se spominje Abel Ruiz, nije nemoguće da se transfer i dogodi zbog super odnosa sa Bragom, ali ja apsolutno ništa ne znam o tom momku, pa ako ga je neko pratio nek napiše koju pametnu. Od ovih novinarskih spekulacija - Broja i Wilian Jose (ali od toga vjerovatno neće biti ništa).
Žao mi je što nismo pokušali ništa za Lakaku, ali eto. Kako god guramo dalje, Forza Roma!
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.