Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

IVICA OSIM
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la IVICA OSIM » 09 mar 2011, 07:29

barselona igra previse grubo startovi sa dvije noge hvataju ljude za gusu sudije to naravno ne vide a glumci su pravi za faulove tipicna spanska taktika samo kad se sjedim spanija bih 1 : 1 sudija drzi kartone urukama i djeli nasim tako i danas sto je previse previse posle ovoga ja mislim da pojedine navijace barse je sramota da navijaju za barselonu a svaki drugi navijac vidi sta se radi sad arsenal prije toga celzi srecom pa negledam spansku ligu pustim djeci crtani da gledaju (previse dosadna unapred znas strelce i rezultate ) realove navijace podpuno razumijem dok se ovako bude navijalo za barselonu nemaju sta traziti u spaniji
lahko je zelji biti sampion kad redovno dere sarajevo

IVICA OSIM
Kontakt:

Post Postao/la IVICA OSIM » 09 mar 2011, 07:37

SamoZeljo je napisao/la:Arsenal mi je najdrazi u Engleskoj a Barcelona u Spaniji, tako da sam objektivan.

Prosao je bolji tim, bez dileme.
Ne uputiti nijedan udarac u okvir gola a nadati se necemu je i previse, ma koliko mi volili Arsenal. Posjed lopte polovinom drugog poluvremena je bio 67% - 33% a mislim da se u nastavku nije puno promijenio, nisam vidio statistike na kraju. A ako se jeste mjenjao, vjerovatno je u korist Barcelone.
Arsenal se branio sa osam igraca u i oko svog sesnesterca. U nekim momentima mi je tekma izgledala kao da se igraju Viktorije. Barcelona totalno nadmocna, Arsenal nemocan.

Ne treba nas zavaravati to sto je sudija imao uticaj pa nam se cini da je na neki nacin odlucio tekmu. NIJE. Glupost koju je napravio van Persie se ne smije desavati. Sebi nije smio dozvoliti da dobije crveni (drugi zuti) ma kako to bilo. Imati zuti a onako se za*ebavati je glupo, pravo glupo.
Ocekivao sam da neko od Arsenalovih pocrveni jer su jos u prvom poluvremenu dobili cetiri zuta kartona, Barcelona nije nijedan.

Marco van Basten za **** komentarise tekme Lige Prvaka. Ovu je prokomentarisao ovako:
Da je Barceloni trebalo sest golova, dali bi ih sest! Imao sam osjecaj da su se namjerno za*ebavali sa Arsenalom i da uzivaju u tome. Robin van Persie nije sebi smio dozvoliti iskljucenje u ovako vaznoj tekmi. Ne treba traziti krivca u drugima, sam je kriv iako sudija mozda i jeste pretjerao, krivac je van Persie i niko drugi. Cudno mi je bilo to sto je utakmica do samog kraja bila rezultatski neizvjesna jer jedan gol Arsenala je mogao sve preokrenuti iako to ni u kojem slucaju nisu zasluzili. (govorio je Marco jos svasta ali sam skratio :))

Nadam se da ce Arsenal biti prvak Engleske, za Ligu Prvaka jos nisu, pored ovako jake Barcelone nije niko. :)
Mislim da bi Arsenal svakog drugog protivnika mogao izbaciti, samo Barcelonu ne ;) ali to sto mislim za Arsenal mislim i za Inter, i Real, i Milan, i Celzi.....
Jedan i jedini favorit za osvajanje Lige Prvaka je Barcelona! Svi drugi su iznenadjenje, veliko iznenadjenje. ;)
pa normalno da su favoriti kad su sudije uz njih necu da kazem da barselona nije jaka trenutno je najaca ali sudije previse s..u sviraju im svaki faul bio il ne bio
a sto se tice persija smijsan je sudija zasta mu je dao drugi zuti za onako na svakoj tekmi se nedaje ni prvi zuti ako pratis utakmice koliko puta bude gol iz ofside a niko ne dobije zuti sto je sutao iz nedozvoljene pozicije
a po meni je abidal zaslizijo crveni (hvatanje persija za gusu)
lahko je zelji biti sampion kad redovno dere sarajevo

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 09 mar 2011, 08:30

ako je dao persiju zuti za ono i messiju je trebo,sudija sviro on se okreno i vidio da je svira ali nastavio dalje kroz noge kossu i nabio je i nista :lol: :lol:
Rođen s tobom da budem

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 mar 2011, 08:31

Barca je bila bolja, to je, ok, ali ova lakrdija od suđenja se nastavlja i gle čuda, uglavnom u Barcinu korist.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 09 mar 2011, 08:42

mah, dok se ne nadje ekipa koja smije igrat lopte, znaci igrat a ne molit boga da se provuku nekako za mene barsa treba sve da osvoji i to je to
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 09 mar 2011, 08:46

nick je napisao/la:mah, dok se ne nadje ekipa koja smije igrat lopte, znaci igrat a ne molit boga da se provuku nekako za mene barsa treba sve da osvoji i to je to
i kad se nadje posten sudija koji zna sudit ;)
Rođen s tobom da budem

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 09 mar 2011, 08:59

Svi pisu o lakrdiji koji je ostetio Arsenal, a sta reci onda za nedosudjeni penal u 1.polvr.. za Baru, tj. u Londonu penal + regularan gol ccccccc :?
Arsnal je mali engleski klubic..
Barca zasluzeno u 1/4 finala.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 mar 2011, 09:05

Ne shvataš ti, ne zanima mene ni Barca ni Arsenal. Jednostavno, za ono se ne daje drugi žuti karton, osim ako nemaš neke druge motive. Da je bio neki klizeći start ili slično, onda ok, ali za ipsucavanje lopte se ne daje drugi žuti karton. Kada bi se davao karton za svaku situaciju u kojoj igrač nije znao da je u ofsajdu, onda bi bila poplava žutih kartona. Ovo se ponavlja već godinama i svaki put ide u korist Barce. Jesu oni najbolji, i slično, ali ovo postaje smiješno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 09 mar 2011, 09:07

Los_Blanos2 je napisao/la:Svi pisu o lakrdiji koji je ostetio Arsenal, a sta reci onda za nedosudjeni penal u 1.polvr.. za Baru, tj. u Londonu penal + regularan gol ccccccc :?
Arsnal je mali engleski klubic..
Barca zasluzeno u 1/4 finala.
I sto to na obje teme pises

penal pogledaj nikad nije bio messi vec poceo padat :lol:

nego vidjecemo vas protiv lyona mozda prodjete sta znas :lol:
Rođen s tobom da budem

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 09 mar 2011, 09:15

Faraon iz Visokog je napisao/la:
nick je napisao/la:mah, dok se ne nadje ekipa koja smije igrat lopte, znaci igrat a ne molit boga da se provuku nekako za mene barsa treba sve da osvoji i to je to
i kad se nadje posten sudija koji zna sudit ;)
mah arsenal sa 20 igraca ne bi uspio preci centar, te price me ne interesuju svi imamo oci, mozes se ti pravit slijep pored oba oka to je problem licne prirode ali malo realnosti nije na odmet... arsenal se ponaso ko gost na svom terenu dali dva gola slucajno barsi cist ponisten, sta je onda bilo jeli tad sudija siljio za arsenal? te price su za malu djecu ko god je gledo utakmicu bez emocija reci ce da arsenal izgleda ko amaterski tim pored barse... nisam navijac barselone ali to je realna slika...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 09 mar 2011, 09:20

Mozda nezna se nikad, mozda opet popuse, nogomet 8-)
Mozda je i Arsenal mogao da prodje da nije RVP dobio crveni :)
Opet uzivamo u bojama svojih klubova, boli me qurac ako ispadnu opet, naravno volio bi da prodju, ali jbg nece nama ni iz dzepa ni u dzep kako god..

FK Željezničar

Podrška Papetu

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 09 mar 2011, 09:23

Los_Blanos2 je napisao/la:Mozda nezna se nikad, mozda opet popuse, nogomet 8-)
Mozda je i Arsenal mogao da prodje da nije RVP dobio crveni :)
Opet uzivamo u bojama svojih klubova, boli me qurac ako ispadnu opet, naravno volio bi da prodju, ali jbg nece nama ni iz dzepa ni u dzep kako god..
a mozda arsenal ne bi dao nikad dva gola kuci da nisu mesiju ponistili... ali me cudi ovo licemjerje kako to niko ne spominje svi ljuti na sudiju a sute kad treba pomest **** u svojoj avliji.. to je licemjerje

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 09 mar 2011, 09:29

Na ovoj temi ima postova posle tekme Arsenal-Barca kad su ljubitelji Arsenala pisali ma sta god dase desi u Barci necemo nista prigovoriti sudiji, sta god dase desi..pihhhh vidi sada :mrgreen:

FK Željezničar

Podrška Papetu

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 09 mar 2011, 09:49

Arsenal=Travnik parkiraju autobus i mirna Bosna ali qrac :mrgreen:
Sad se lafo zalite na sudjenje,poslije utakmice na Emiratima ko picici ste sutili,i tvrdili da je Leov go opravdano ponisten...a sad balite jer je aman RVP dobio drugi zuti,jer je sutirao loptu poslije sudiskog zvizduka...i to vam kradja :lol: a vi imali dva pogleda na go' :lol:
1921-2011

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 09 mar 2011, 10:06

Wenger: 'We did not expect to lose like that'

On some controversial refereeing decisions…
Two kinds of people can be unhappy; those who love Arsenal and those who love football can be frustrated with the referee's decisions. When he made the decision it was a very promising game, very interesting. That’s the regret. We lost against a very good Barcelona side, congratulations to them and good luck for the future. We have many regrets tonight because we didn’t expect to lose the game like that. I feel sorry for people who watched the game tonight.

On Robin van Persie’s sending off…
If you have played football at a certain level, you cannot understand the decision. I cannot imagine that someone who has played football, in a game of that importance, makes that decision at the moment he did. Even if he heard the whistle, I still don’t understand the decision. People who have played football will never accept a decision like that. It killed a promising, fantastic football match. What for? If it’s a bad tackle and a second-bookable offence then OK.

On whether Arsenal would have won the game with 11 men…
Yes. I felt Barcelona gave a lot in the first half where we were completely dominated, I agree with that. But in the second half, you felt there was more space and, I knew, like in the first game, we would come back into the game. I am convinced we would have won this game.

On Wojciech Szczesny’s injury…
[It’s] a dislocated finger. We have to check the tendon and see how much damage is done.

On not having a shot on target…
Once we were down to ten men it was very difficult. We had a very difficult first half. Barcelona played, a little bit, a poker game by giving absolutely everything in the first half. After that, it became difficult with ten men against eleven. I feel Barcelona are good enough to win in a normal way against anybody. You want to be given a chance to play a normal football match. Everybody has the same regret in our dressing room.

On having a lot to play for this season…
How big is the blow? We don’t know. That depends on our response on Saturday at Manchester United.

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 09 mar 2011, 10:12

nedo bog da da nekom od igraca barce zuti ili jos gore crveni, to je grijeh, a arsenala trpaj kartonima -.-
bolji su bili to stoji, ali su nas sudije doslovno ukopale u crnu zemlju, a bandera je mogao dat gol za 3:2 al hajd

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 09 mar 2011, 10:15

Losmi epic fail :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Rođen s tobom da budem

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 09 mar 2011, 10:17

Faraon iz Visokog je napisao/la:Losmi epic fail :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
O cemu pricas :lol: :lol: :lol:
MVP - Messi-Villa-Pedro

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 09 mar 2011, 10:17

Ooooo braćo.
Šteta Bogami sinoć, malo ste me iznenadili, nisam navikao od vas da se branite. Bio je dobar pokušaj dok je trejalo, nažalost bolje da ste počeli igrati bez Fabregasa u obje utakmice. Sinoć onako lagano petom dodade loptu Iniesti, ovaj do Messija i 1-0.
Ali volim što je dobio salvu zvižduka kada je izlazio.
Kasnije sudija je preuzeo stvari u svoje ruke.
Pažljivo sam pratio snimak Persi se nije ni okrenuo da pogleda u sudiju, nego je nastavio akciju.
Šteta samo što Wenger nije ubacio Chamaka umjesto Bandere, ono bi bio pogodak za 3-2 i prolaz dalje.
Ovako Barca ide dalje.
Niste mogli nikako 10 protiv 12.
Ni Wenger mi nije jasan, što je stavio Rosickog a Arshavina ostavio na klupi? :?
Sad samo liga i ako Bog da prvaci ;)
Bolji jeste prošao, ali bi bilo bolje da je poštenije prošao.
Sve su životinje jednake, samo su neke jednakije.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 09 mar 2011, 10:24

Rizah je napisao/la:Ooooo braćo.
Šteta Bogami sinoć, malo ste me iznenadili, nisam navikao od vas da se branite. Bio je dobar pokušaj dok je trejalo, nažalost bolje da ste počeli igrati bez Fabregasa u obje utakmice. Sinoć onako lagano petom dodade loptu Iniesti, ovaj do Messija i 1-0.
Ali volim što je dobio salvu zvižduka kada je izlazio.
Kasnije sudija je preuzeo stvari u svoje ruke.
Pažljivo sam pratio snimak Persi se nije ni okrenuo da pogleda u sudiju, nego je nastavio akciju.
Šteta samo što Wenger nije ubacio Chamaka umjesto Bandere, ono bi bio pogodak za 3-2 i prolaz dalje.
Ovako Barca ide dalje.
Niste mogli nikako 10 protiv 12.
Ni Wenger mi nije jasan, što je stavio Rosickog a Arshavina ostavio na klupi? :?
Sad samo liga i ako Bog da prvaci ;)
Bolji jeste prošao, ali bi bilo bolje da je poštenije prošao.
Sve su životinje jednake, samo su neke jednakije.
Rizah je napisao/la:Večeras lagana turneja jednog NBA tima po sunčanoj španiji.
Nemojte kojim slučajem zaboraviti uručiti igračima barcelone ruže.
Rizah je napisao/la:No, fudbal je muška igra sa 22 igrača na terenu u kojoj engleski timovi uvijek pobjeđuju. Prolazak Arsenala je neminovnost.
Strucnjak :lol:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: AshburtonG i 16 gostiju.