100 postoZeko87 je napisao/la: ↑23 avg 2023, 10:56Sarajevska mahala je rak rana razvoja države. Svo zlo odavde počinje zato i jesmo tu gdje jesmo.
Imaš medije koji za siću pišu što žele a narod ko narod, ovca.
Jučer imaš situaciju da sarajevski idioti daju državnu kasu Dodiku u ruke, pod trobojkama daju izjave na državnom nivou, ali opet je vijest kako je jedan od idiota odgovornih za sve to došao na sastanak u Fabiji. Šatro ono, on skroman neki lik...ubi milione čitav život jašući budžet.
A da očekujemo u sportu drugačije rezultate i ponašanje...
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
i kad konacno preuzmu, u takvom stanju budemo da ne mogu upariti dresove i stucne. I ono prica o nekim uspjesima. Evo 20 godina isto zahvaljujuci slicnima. Uvijek neki tal igraci, prevare od 100 miliona. I slicno. Da bi dosao do plejofa trebaju se zvijezde i planete poklopiti i svih 11 protivnika u ligi da propusti svoje sanse. E tad mi nesto uradimo. Dosta je!donDondon je napisao/la: ↑23 avg 2023, 11:33ako neko nije znao sta je mahala e ovo je,cekaju samo da napadaju,da otjeraju ljude pa da oni postave svoje aka zalizani i slicni,ili u jos boljem slucaju oni da dodju
to hoce i izmisliti i poturiti ali sva sreca sto to Mirvica bas i ne interesuje,zato vazda i kukaju po fb,sa 0ulozenih marki ono bi da se pita ssve i svasta e ne moze sinovci
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Čuj 2 mjesecahordasDoboj je napisao/la: ↑23 avg 2023, 11:34Brate ljudi tu 20 dana kakva 2 mjesecabodi123 je napisao/la: ↑23 avg 2023, 11:03Mi o Viverosu ne znamo ništa. Imamo sažetak sa youtubea gdje je lik dao 10 golova amaterima iz Kolumbije. Reakcije njihovih štopera i golmana su tragikomične.
S druge strane Simon radi s njim svaki dan evo 2 mjeseca već, i sigurno je upućen šta valja a šta ne valja, i ako je odlučio da nema mjesta nemamo mi tu šta pričat mi koji jedva da znamo kako Viveros izgleda a ne kako igra.
Dobio sam iz 3 4 različita izvora informacije da je lik jednostavno loš i nikakav na treninzima. Da nisu zadovoljni sa njim uopšte, a i on sam je pričao kad je došao kako je liga mnogo brža i teža od njegove, s toga ne čudi da se nije adaptirao. Jednostavno greška Mirvića, igrač doveden bez ikakvog skautinga, onako po jaranskoj liniji na preporuku. To ni jedan ozbiljan klub sebi ne bi dozvolio.![]()
Ako je tako los, u sta sumnjam, prije da je neadaptiran daj ga ma posudbu. Otpisujes igraca koji ima jos 3 godine ugovor i koji je placen nakon mjesec dana..

- feniksptica
- Kontakt:
U klubu ne znam...oko kluba npr evo ovdje ti pokreces i potenciras negativno sve
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Šta fali trenutnoj atmosferi u klubu? Haj' ti pokušaj poraditi malo na sebi da ne pljuješ sve živo čim oči otvoriš pa ćeš vidjeti koliko je bolji osjećaj.
Ti si među prvima ako ne i prvi koji konstantno piše negativne stvari. Atmosfera u klubu je na sasvim zadovoljavajućem nivou, trener radi ono za šta je plaćen. Ja se ne slažem sa svim ako je onaj tekst istinit ali ide maximalna podrška za čovjeka koji već ima rezultate iza sebe.
On da se zainatio prekrižio bi 10 igrača zato što je prošli stručni štab ostavio nered iza sebe, ništa nisu radili osim što su razvili drugarski odnos.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Zeljkovic isto do 2026hordasDoboj je napisao/la: ↑23 avg 2023, 11:34Brate ljudi tu 20 dana kakva 2 mjesecabodi123 je napisao/la: ↑23 avg 2023, 11:03Mi o Viverosu ne znamo ništa. Imamo sažetak sa youtubea gdje je lik dao 10 golova amaterima iz Kolumbije. Reakcije njihovih štopera i golmana su tragikomične.
S druge strane Simon radi s njim svaki dan evo 2 mjeseca već, i sigurno je upućen šta valja a šta ne valja, i ako je odlučio da nema mjesta nemamo mi tu šta pričat mi koji jedva da znamo kako Viveros izgleda a ne kako igra.
Dobio sam iz 3 4 različita izvora informacije da je lik jednostavno loš i nikakav na treninzima. Da nisu zadovoljni sa njim uopšte, a i on sam je pričao kad je došao kako je liga mnogo brža i teža od njegove, s toga ne čudi da se nije adaptirao. Jednostavno greška Mirvića, igrač doveden bez ikakvog skautinga, onako po jaranskoj liniji na preporuku. To ni jedan ozbiljan klub sebi ne bi dozvolio.![]()
Ako je tako los, u sta sumnjam, prije da je neadaptiran daj ga ma posudbu. Otpisujes igraca koji ima jos 3 godine ugovor i koji je placen nakon mjesec dana..

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Problem za FK Sarajevo predstavlja to što svi navedeni imaju važeće ugovore, pa u slučaju raskida će sigurno sve fino naplatiti.
Navijačima Sarajeva posebno je zanimljivo to što u kadru sa meč sa Tuzlom City nije bilo Ivane Borne Jelića Balte.
Balta je potpisao ugovor na ljeto do 2025.godine, upisao nastupe u dva evropska meča, ali i 90 minuta protiv Posušja.
Kako saznajemo, bio je planiran i za početni sastav u Tuzli, no u subotu se nije pojavio na treningu. Radi se o grubom kršenju discipline, što na Koševu nisu željeli da trpe.
Da je Jelića Baltu 'savladao' u petak noćni život u Sarajevu, kao što se uveliko priča, zvanično nije poznato, no svakako da će uskoro i to biti jasnije.
Navijačima Sarajeva posebno je zanimljivo to što u kadru sa meč sa Tuzlom City nije bilo Ivane Borne Jelića Balte.
Balta je potpisao ugovor na ljeto do 2025.godine, upisao nastupe u dva evropska meča, ali i 90 minuta protiv Posušja.
Kako saznajemo, bio je planiran i za početni sastav u Tuzli, no u subotu se nije pojavio na treningu. Radi se o grubom kršenju discipline, što na Koševu nisu željeli da trpe.
Da je Jelića Baltu 'savladao' u petak noćni život u Sarajevu, kao što se uveliko priča, zvanično nije poznato, no svakako da će uskoro i to biti jasnije.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
E čuj noćni život hahahahahha
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- JavierBosnia
- Kontakt:
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Rozman svakako treba napraviti svoju selekciju ekipe.
Mirviceva greska je sto je pustio Mirzu da sklapa ekipu, odradi pripreme, pa mu da nogu. To je van svake pameti.
Slovenac je dakle preuzeo ekipu na pocetku sezone, sa kojom nije prosao pripreme, a neko drugi je doveo 9 igraca.
Ima puno pravo da otpise koga hoce, pogotovo od tih novajlija.
To sad sve izgleda neozbiljno, ali iskljucivo zbog Mirvica i njegovog tajminga. Vidi se da mu Sarajevo nije biznis, nego hobi.
Ono sto raduje je to da mi konacno izgleda da je dosao tobe, i skontao foru.
Mirviceva greska je sto je pustio Mirzu da sklapa ekipu, odradi pripreme, pa mu da nogu. To je van svake pameti.
Slovenac je dakle preuzeo ekipu na pocetku sezone, sa kojom nije prosao pripreme, a neko drugi je doveo 9 igraca.
To sad sve izgleda neozbiljno, ali iskljucivo zbog Mirvica i njegovog tajminga. Vidi se da mu Sarajevo nije biznis, nego hobi.
-
- Kontakt:
Balta dernek imo i prespava trening 

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Balta propalio na ARTBAT - u. Ja mu halalim bgm.
- feniksptica
- Kontakt:
Završi u Rijeci na krajuDave je napisao/la: ↑22 jul 2023, 09:48https://www.youtube.com/live/2isck5bBXww?feature=share
Ovog treba, ovog boli neka stvar za svima, je.be majke redom
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Bravo, kratko i jasnoOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑23 avg 2023, 12:01Rozman svakako treba napraviti svoju selekciju ekipe.

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- hordasDoboj
- Kontakt:
Da nije ovo Baltino ko Benko i pivo
Ne znam koji je izvor, ali ako je ovo istina može opravdat donekle sto ga se prekrizilo. Iskreno njega i Ikica od ovih svih mi je najlakše prežaliti. U Ikicu ne vidim nekog igraca za pozicione napade, dok za Baltu ne vidim mjesto u ovom sistemu i brzoj igri koju forsira Rozman

Ne znam koji je izvor, ali ako je ovo istina može opravdat donekle sto ga se prekrizilo. Iskreno njega i Ikica od ovih svih mi je najlakše prežaliti. U Ikicu ne vidim nekog igraca za pozicione napade, dok za Baltu ne vidim mjesto u ovom sistemu i brzoj igri koju forsira Rozman
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Zašto unosim nemir u kolektiv?hz1987 je napisao/la: ↑22 avg 2023, 21:52Danas sam u svojoj firmi najboljem radniku/programeru rekao da mu necu produzavati ugovor i da moze da trazi novi posao. Kada me je pitao zasto to, otkud to, jesam li nezadovoljan njegovim radom, samo sam prokomentarisao da on svojim ponasanjem i nezadovoljstvom unosi nemir u kolektiv. Da stvara toksicnu atmosferu prenoseci svoje nezadovoljstvo i na druge koji su zbog znatno umanjili ucinkovitost. Da mi je to vaznije od ucinka i kvalitete odradjenog posla. I da napomenem, plate su redovne, uslovi jako dobri i radnici imaju dosta beneficija i slobode.
Hocu da kazem, mi vidimo jednu stranu medalje kluba i igraca, ne mozemo vidjeti onu drugu stranu iza zatvorenih vrata. Svako ce sutra reci, aaa vidi dade otkaz najboljem radniku, on nije normalan. Nije to bas tako.
Meščini da bi najbolje bilo da oštroumni forumski puk (čast izuzecima, stvarno ih ima) probere igrače i taktiku, a da ga Rožman popuši ako-kad ne bude rezultata.
Inače, ovo je odličan trenutak za prepoznati ko je normalan forumaš svjestan da je ovo fudbalski klub i da je on navijač, a ko je ili dijete bez životnog iskustva (njima se nema šta zamjeriti), ili trol koji isključivo širi negativu (ko ovaj FCUM), ili klasični isfrustrirani balijander koji uvijek sve zna.. majstor spina, jede paštetu iz uvjerenja, a ne zato što nema za nešto bolje.
Znam da je takvim teško prevaliti preko srca, ali Mirvić je za ovo kriv. Ako imate potrebu nekome lajati, on vam je prava adresa.
Inače, ovo je odličan trenutak za prepoznati ko je normalan forumaš svjestan da je ovo fudbalski klub i da je on navijač, a ko je ili dijete bez životnog iskustva (njima se nema šta zamjeriti), ili trol koji isključivo širi negativu (ko ovaj FCUM), ili klasični isfrustrirani balijander koji uvijek sve zna.. majstor spina, jede paštetu iz uvjerenja, a ne zato što nema za nešto bolje.
Znam da je takvim teško prevaliti preko srca, ali Mirvić je za ovo kriv. Ako imate potrebu nekome lajati, on vam je prava adresa.
The saddest thing in life is wasted talent.
Ma bio sam prvi koji je Ikića branio i osuđivao onu posudbu u Tursku i prizivao da se vrati, ali izgleda da nema od njega kuveta. Kad ti 5 ljudi kaže da si pijan, lezi i valjaj se šta ćeš.
Zašto ikome lajati? Mirvić ako želi da shvati ovo mu je lekcija.scholsey je napisao/la: ↑23 avg 2023, 12:06Meščini da bi najbolje bilo da oštroumni forumski puk (čast izuzecima, stvarno ih ima) probere igrače i taktiku, a da ga Rožman popuši ako-kad ne bude rezultata.
Što se riješavamo igrača koji nam ne trebaju, koji pritom nemaju nikakav razlog da budu žaljeni u vidu nekog rezultata i borbenosti (naravno žao mi je Zeljkovića ali ako Simonu ne treba šta bi). Reala se riješi Casillas, Ramosa, Ronalda, Casemira itd. Barcelona ostala bez Messia, Dani Alvesa, Mascherano itd.
Dosta patetike idemo srušiti Velež

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Hajdeee, Kyle88, MaroonBjelave, mire971, Pantelija, riki46, ronaldo99 i 68 gostiju.