FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
77
35%
Darko Milanič
34
16%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
31
14%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
19
9%
Samo stranac
54
25%

Ukupno glasova: 218

nokee
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nokee » 23 avg 2023, 11:04

tabba77 je napisao/la:
23 avg 2023, 09:05
Umjesto da se mi kao navijači pozabavimo kako da povećamo broj članova, da nas dođe što više na stadion mi ko tetkice neke samo čekamo razlog da pljujemo sve što možemo. Ako je trener procjenio da mu ne trebaju, da se neće naigrati kod njega, bolje da im to odmah saopšti nego da ostanu u klubu i možda pokušaju okrenuti ostale igrače protiv trenera. Nije nam to strano u klubu.
:thumbup:

Ma debili nemaju pametnijeg posla nego komentarisati stvari o kojima u biti blage veze nemaju. Niti su na treningu, niti znaju zamisli trenera ni sistem igre, ni igrace koji mu trebaju za to, niti su strucni za bilo sta osim mlacenja prazne slame.
Al bitno je da se palamudi ovdje 24/7
I ono prica o nakoj narusenoj atmosferi, gdje? Ovdje na forumu vjerovatno misle :urnebes:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 23 avg 2023, 11:04

Sanchez87hz je napisao/la:
23 avg 2023, 10:48
bordobijeli je napisao/la:
23 avg 2023, 10:19
Ocekivao sam da ce Rozman i Ibro napraviti neki rez u timu, mene je iznenadio izbor igraca ali oni su ti koji su odgovorni i valjda imaju razloge zasto bas ovi igraci. Kad se podvuce na kraju prvenstva crta kljucno ce biti kakav smo rezultat ostvarili, ako osvojimo titulu nece niko nista ni spominjati i Rozman je u nebesima ako budes cetvrti jadna mu je majka.
Do toga je jos daleko,zamisli da sad bude par poraza nedaj boze,poslije ovog tjeranja,vec tad bi mu se yebavalo sve :D
On najbolje zna sta ce,samo je malo cudno da jedan Zeljkovic ili Serbecic nisu bar za neke rotacije u nekoj
100-toj ligi svijeta,za Ikica ok,Kapetanovic posudba ok,za Viverosa je Mirvic ispao paglu u najmanju ruku.
Nikad nisam za skidanje glave nakon 2 poraza treba im dati vrijeme i podrsku, ali svi znamo sta ceka Rozmana ako ne bude pobjeda i to je tako. Meni vise smeta sto smo mi sebi najveci dušmani kao da jedva cekamo da se nesto desi u udri, treba nekad i gresku oprostiti i poraz ljudski je griješiti. Kod nas covjek penal promaši odmah bi ga na vješala, trener pogrijesi s igracem ili izjavom odma je neprijatelj, neznalica. Ponavljam nemam nista protiv reza u timu samo mi je cudno zasto ovi al eto na hajr i Vamos Rajvosa svi na Velez.

BordoBBoja
Kontakt:

Post Postao/la BordoBBoja » 23 avg 2023, 11:06

Zeko87 je napisao/la:
23 avg 2023, 10:56
Sarajevska mahala je rak rana razvoja države. Svo zlo odavde počinje zato i jesmo tu gdje jesmo.
Imaš medije koji za siću pišu što žele a narod ko narod, ovca.

Jučer imaš situaciju da sarajevski idioti daju državnu kasu Dodiku u ruke, pod trobojkama daju izjave na državnom nivou, ali opet je vijest kako je jedan od idiota odgovornih za sve to došao na sastanak u Fabiji. Šatro ono, on skroman neki lik...ubi milione čitav život jašući budžet.

A da očekujemo u sportu drugačije rezultate i ponašanje...
Ovi pogani sdaovci su 90oh prodadose drzavu i borce ni na sportskom pdfu ne mogu bez politike

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 23 avg 2023, 11:07

nokee je napisao/la:
23 avg 2023, 11:04
tabba77 je napisao/la:
23 avg 2023, 09:05
Umjesto da se mi kao navijači pozabavimo kako da povećamo broj članova, da nas dođe što više na stadion mi ko tetkice neke samo čekamo razlog da pljujemo sve što možemo. Ako je trener procjenio da mu ne trebaju, da se neće naigrati kod njega, bolje da im to odmah saopšti nego da ostanu u klubu i možda pokušaju okrenuti ostale igrače protiv trenera. Nije nam to strano u klubu.
:thumbup:

Ma debili nemaju pametnijeg posla nego komentarisati stvari o kojima u biti blage veze nemaju. Niti su na treningu, niti znaju zamisli trenera ni sistem igre, ni igrace koji mu trebaju za to, niti su strucni za bilo sta osim mlacenja prazne slame.
Al bitno je da se palamudi ovdje 24/7
I ono prica o nakoj narusenoj atmosferi, gdje? Ovdje na forumu vjerovatno misle :urnebes:
ma ovdje ovih par forumasa.. ne bi da ih prozivam ali ugl no comment. Od rezonovanja, stavova, misljenja uzas zivi
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Sanchez87hz
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez87hz » 23 avg 2023, 11:07

Zeko87 je napisao/la:
23 avg 2023, 10:56
Sarajevska mahala je rak rana razvoja države. Svo zlo odavde počinje zato i jesmo tu gdje jesmo.
Imaš medije koji za siću pišu što žele a narod ko narod, ovca.

Jučer imaš situaciju da sarajevski idioti daju državnu kasu Dodiku u ruke, pod trobojkama daju izjave na državnom nivou, ali opet je vijest kako je jedan od idiota odgovornih za sve to došao na sastanak u Fabiji. Šatro ono, on skroman neki lik...ubi milione čitav život jašući budžet.

A da očekujemo u sportu drugačije rezultate i ponašanje...
+1

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 23 avg 2023, 11:07

sto se mene tice nek sve otjera i dovede sve svoje, samo hvala Bogu pa ne gledamo nase husrefe, varesanovice, uscuplice itd kako izmisljaju toplu vodu i sl. udri slovenac i ne vadi. **** te serbecic u 60toj lego ne moze vise, viveros teski prosjek a plata veeca od 90 posto igraca, zeljkovic bljesnuo u onom sivilu protiv torpeda. jeste rozman je u ovoj krizi trebao njima ne dat priliku nego bacit neuigrane igrae / juniore pa da im se najebe istok matere kad izgore pod pritiskom. nek goni **** sva, imamo mu jos obraza pametovat nakon sto je zatekao sranja mirzina u ekipi
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 23 avg 2023, 11:08

bodi123 je napisao/la:
23 avg 2023, 11:03
Mi o Viverosu ne znamo ništa. Imamo sažetak sa youtubea gdje je lik dao 10 golova amaterima iz Kolumbije. Reakcije njihovih štopera i golmana su tragikomične.

S druge strane Simon radi s njim svaki dan evo 2 mjeseca već, i sigurno je upućen šta valja a šta ne valja, i ako je odlučio da nema mjesta nemamo mi tu šta pričat mi koji jedva da znamo kako Viveros izgleda a ne kako igra.

Dobio sam iz 3 4 različita izvora informacije da je lik jednostavno loš i nikakav na treninzima. Da nisu zadovoljni sa njim uopšte, a i on sam je pričao kad je došao kako je liga mnogo brža i teža od njegove, s toga ne čudi da se nije adaptirao. Jednostavno greška Mirvića, igrač doveden bez ikakvog skautinga, onako po jaranskoj liniji na preporuku. To ni jedan ozbiljan klub sebi ne bi dozvolio.
Pa ja sam dao primjer Abramovica koji je dovodio par puta na svoju ruku, pa najskuplje pojacanje sjedi na klupi jer treneru NE TREBA. Ozbiljni klubovi imaju neku filozofiju (napad na trofeje, razvoj i prodaja mladih igraca, igranje Evrope svake godine...). Pa po toj strategiji dovodis trenera. Nece u Ajax ili Benficu nikad doci Murinjo koji voli igrace 30+ koji su vec formirani kao licnosti i uklapaju se u njegovu filozofiju. I onda taj trener sebi kroz godine sklapa ekipu po svom projektu.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 23 avg 2023, 11:08

Ovo ako ispadne ovako kako je navedeno, Mirvić uradi jedan potez dobar, dva loša i nerezonska totalno. Jbte luta lik, sam ne zna gdje glavom udara. Rožman ima svoje zamisli, OK to sve, ali zadrži neke igrače barem do zime pa nek sjede na klupi, ovako ćeš ih svakako morati isplatiti. Bolje nek ima koristi od njih neke, pa makar jednu utakmicu, nikad se ne zna.

Dave
Kontakt:

Post Postao/la Dave » 23 avg 2023, 11:08

hazarder je napisao/la:
23 avg 2023, 10:50
Je li Ališah prizdravio i da li trenira s ekipom?
Samo kondicioni dio treninga
This time next year, we'll be millionaires!

Krvarim od dosade

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 23 avg 2023, 11:09

Ovaj Mirvah će ga nama zaćerat na kraju da valja. Ovo je opet sve njegova krivica, trener ovdje ništa nije kriv i treba ga podržati u ovim odlukama. Dobro je da nas je i preuzeo ovako u nevakat i da je htio da se zajebava sa ovim. A Mirvah i njegove zajebancije sa Mirzom, neselektivnim dovođenjem igrača i ko zna kakvim zajebancijama će nam na nos skočiti kao i uvijek.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 23 avg 2023, 11:13

joker90 je napisao/la:
23 avg 2023, 11:09
Ovaj Mirvah će ga nama zaćerat na kraju da valja. Ovo je opet sve njegova krivica, trener ovdje ništa nije kriv i treba ga podržati u ovim odlukama. Dobro je da nas je i preuzeo ovako u nevakat i da je htio da se zajebava sa ovim. A Mirvah i njegove zajebancije sa Mirzom, neselektivnim dovođenjem igrača i ko zna kakvim zajebancijama će nam na nos skočiti kao i uvijek.
prodali mu sibicari pricu, oni vole klub, oni samo znaju ljubav prenijeti. Sjeti se predstavljanja i hrabrosti. Na kraju sve vodilo tome i klupskom projektu, da se ne vracamo. Imao je losih poteza, ali ovo njegovo vadjenje, trud i borba da ispravi krivu Drinu mi daje nadu da ce ispasti sve dobro.
Jer posten rad i zalaganje se mora ali mora isplatiti...
I opet vas molim, ne gledajte desetogodisnje poslovanje naseg kluba kroz poslovanja zadnje 2 godine dok Mirvic vodi.

Ps: I odlazak Renana patka? Rozman vjerujem da cijenis Hamzu ali ne rezi granu na kojoj sjedis. Hamza moze biti neka opcija vise u napadu, po zadatku. Bez Renea naseg tenka dole ni priblizno necemo biti opasni
- 1 9 4 6 -

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 23 avg 2023, 11:14

Nek daju 2 miliona eurića za Renana i može ići što se mene tiče :kafa:
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 23 avg 2023, 11:15

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
23 avg 2023, 11:13
joker90 je napisao/la:
prodali mu sibicari pricu, oni vole klub, oni samo znaju ljubav prenijeti. Sjeti se predstavljanja i hrabrosti. Na kraju sve vodilo tome i klupskom projektu, da se ne vracamo. Imao je losih poteza, ali ovo njegovo vadjenje, trud i borba da ispravi krivu Drinu mi daje nadu da ce ispasti sve dobro.
I opet vas molim, ne gledajte desetogodisnje poslovanje naseg kluba kroz poslovanja zadnje 2 godine dok Mirvic vodi.

Ps: I odlazak Renana patka? Rozman vjerujem da cijenis Hamzu ali ne rezi granu na kojoj sjedis. Hamza moze biti neka opcija vise u napadu, po zadatku. Bez Renea naseg tenka dole ni priblizno necemo biti opasni
Ma za Renana je neki random fb profil lupio glupost. Moguce neki husrefovac ili mahalac koji ne moze prezalit sto se nije uvalio na klupsku sisu pa sad podmece price.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Sanchez87hz
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez87hz » 23 avg 2023, 11:17

joker90 je napisao/la:
Na direktorskoj poziciji nam bas treba neko dobar i strucan,Mirvic ocigledno blage veze nema o fudbalu,osim sto ima para da placa greske.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 23 avg 2023, 11:18

napoleon72 je napisao/la:
23 avg 2023, 11:15
Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
23 avg 2023, 11:13
joker90 je napisao/la:

Ma za Renana je neki random fb profil lupio glupost. Moguce neki husrefovac ili mahalac koji ne moze prezalit sto se nije uvalio na klupsku sisu pa sad podmece price.
nadam se da je tako. Lik je masina i sto kaze sureal ispod 2 mil nista. Njega cuvaju dvojica uvijek, kako je laganom kretnjom odvuko sad dva sitija defanzivna, ziljkicu ostavi C5 prazan :urnebes:
- 1 9 4 6 -

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 23 avg 2023, 11:21

Kakav odlazak Renana,covjek potvrdio i demantovao na instagramu da ne zna nista o tome i da je glupost sto pise
Bordo div-Husara & his pusikurci
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 23 avg 2023, 11:26

NajvecaRadosti je napisao/la:
23 avg 2023, 11:21
Kakav odlazak Renana,covjek povrdio na instagramu da ne zna nista o tome i da je glupost sto pise
Bordo div-Husara
Bratija se aktivirala pravo da nas destabilizuje. MonSi samo naprej nema predaje! Nema nazaj
nema vise talcica, poluleseva na aparatima itd itd.. Samo najspremniji, najbolji, najbrzi, najjaci dolaze u obzir. Nije se isto oporaviti momku od 17 godina i od 27. Sto od povrede sto od napora.
- 1 9 4 6 -

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 avg 2023, 11:31

ubipara je napisao/la:
23 avg 2023, 09:30
MortemHz je napisao/la:
23 avg 2023, 08:57
hz033 je napisao/la:
23 avg 2023, 01:37
Ako bude fake info, tacno se treba pozabaviti malo.da se pronadje izvor !
Piše ti izvor, Sanel Konjhodžić - navijač Sarajeva. U tekstu je naglašeno da je ovo nezvanično tako da čovjeka ne treba prozivati šta god da se desi.
Sportsport je isto prenio par minuta poslije.
Ma ovi kvazi novinari samo prepisuju jedni od drugih, nema tu nikakvih saznanja niti istrazivackog novinarstva. Pa ako je nezvanicno i ako se predstavljas nasim navijacem sta imas od toga da pises takve clanke i jos stavis nezvanicno saznajemo. Cak mislim i da je neko bas ovdje na forumu prvi napisao kako su par igraca prekrizena od Simona a tek nakon toga je i taj clanak nastao. Znaci taj “navijac” koji se bavi novinarstvom bukvalno kupi info sa ovog foruma i pise clanke. Sto je bezmisleno i pomalo smijesno jer hoce neke ekskluzive. Trebamo i mi ko RS uvesti onaj zakon za klevete pa sve ove sto se igraju sa ugledom kluba i sto narusavaju atmosferu u klubu tuzit pa da vidimo.

Sto se tice Simona i igraca koji su prekrizeni, sigurno da nisu bez razloga otpisani i puna podrska njemu i ss, tako da se bezveze dize neka tenzija i panika. Zeljkovic je odigrao par extra tekmi ali realno je da je mali Buljubasic prekucao i izbacio ga iz prvih 11, ostavio bi zeljkovica za rotacije i zutih kartona koji su neminovni.
Ovi su smjesni sto govore kako Mirvic pere pare zato sto je doveo Viverosa, pa vi pojma nemate kako se pare peru prije svega, kako ce pare prat ako se zavalio za igraca? 🤦🏻‍♂️ - opet satro navijaci i njihove blamaze od izjava
Slažem se upotpunosti. Kad vidim na nekoj od tema ''pere se novac sigurno'' osjetim neko susramlje što bi Forto rekao. 99% osoba uopće ne zna kako se to radi nego hajmo nešto napisati.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 23 avg 2023, 11:33

ako neko nije znao sta je mahala e ovo je,cekaju samo da napadaju,da otjeraju ljude pa da oni postave svoje aka zalizani i slicni,ili u jos boljem slucaju oni da dodju
to hoce i izmisliti i poturiti ali sva sreca sto to Mirvica bas i ne interesuje,zato vazda i kukaju po fb,sa 0ulozenih marki ono bi da se pita ssve i svasta e ne moze sinovci
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

hordasDoboj
Kontakt:

Post Postao/la hordasDoboj » 23 avg 2023, 11:34

bodi123 je napisao/la:
23 avg 2023, 11:03
Mi o Viverosu ne znamo ništa. Imamo sažetak sa youtubea gdje je lik dao 10 golova amaterima iz Kolumbije. Reakcije njihovih štopera i golmana su tragikomične.

S druge strane Simon radi s njim svaki dan evo 2 mjeseca već, i sigurno je upućen šta valja a šta ne valja, i ako je odlučio da nema mjesta nemamo mi tu šta pričat mi koji jedva da znamo kako Viveros izgleda a ne kako igra.

Dobio sam iz 3 4 različita izvora informacije da je lik jednostavno loš i nikakav na treninzima. Da nisu zadovoljni sa njim uopšte, a i on sam je pričao kad je došao kako je liga mnogo brža i teža od njegove, s toga ne čudi da se nije adaptirao. Jednostavno greška Mirvića, igrač doveden bez ikakvog skautinga, onako po jaranskoj liniji na preporuku. To ni jedan ozbiljan klub sebi ne bi dozvolio.
Brate ljudi tu 20 dana kakva 2 mjeseca :crazy:

Ako je tako los, u sta sumnjam, prije da je neadaptiran daj ga ma posudbu. Otpisujes igraca koji ima jos 3 godine ugovor i koji je placen nakon mjesec dana..
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, ErosViverosViv, hazarder, Kyle88, mire971 i 83 gosta.