Ovo su vecinom postovi od prije dolaska trenera ili netom nakon imenovanja Rozmana, ne od sinoc. Kad u pretrazivanje ove teme ukucas "odrijesene ruke" izbaci ti 107 postova.fera je napisao/la: ↑23 avg 2023, 10:11Ok neka 3 posta se izvukla, vjerovatno ima 3 i gdje se psuje i govori da se nafurao da je Jakirevic.napoleon72 je napisao/la: ↑23 avg 2023, 10:00Samo neki od postova prije dolaska Rozmana:
Ako je istina za ovaj dvojac, Mirviću kapa do poda. Pozitivno iznenadjenje, a njima odriješene ruke da rade kako najbolje znaju. Od nas maksimalna podrška.
Mirviću brate, odriješi kesu da kupe još 2 kapitalca do kraja prijelaznog roka.Sad podrska maksimalno i dat covjeku odrijesene ruke kad mladunce krene mahat rukicama da mu samarcinu odma sloziI Hajduk se izgleda poslozio al mi nikako, daj nadjite 2 covjeka koji su stručni profesionalci (trener i SD) dati im odriješene ruke i neka rade 3 godine.Brate Šimundža jedino logično rješenje, uz dužno poštovanje svim ostalim ali on je taj trener koji nam treba, samo mu dati odriješene ruke da radi šta želi. Čačić prestar, istina iskusan ali godine, ako se Šimundža ne dogovori volio bih njega, Kopić isto okej, njega ako prva dva se ne dogovore. Što se Musemića tiče ne, jednostavno Bog dragi zna kako bi ovog puta završilo, a imam osjećaj kao Željo sa Osimom.
Hajde Ante potpiši pa da grmimo u nedjelju ako Bog da.
Sve su to male brojke da bi se generalizovalo i pljuvalo hiljade navijaca naseg kluba.
Vecina nas ne razmislja tako kao sto vas par pojedinaca ovdje to predstavlja.
Umjesto da se ti plitki i nekulturni likovi ignorisu i odstrane ovdje im se daje toliki znacaj da se ono sto oni napisu smatra sluzbenim stavom navijaca...
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- napoleon72
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Ocekivao sam da ce Rozman i Ibro napraviti neki rez u timu, mene je iznenadio izbor igraca ali oni su ti koji su odgovorni i valjda imaju razloge zasto bas ovi igraci. Kad se podvuce na kraju prvenstva crta kljucno ce biti kakav smo rezultat ostvarili, ako osvojimo titulu nece niko nista ni spominjati i Rozman je u nebesima ako budes cetvrti jadna mu je majka.
Strah me i pomisliti...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Viverosa treba na posudbu u Novi Pazar
Nama je ovo sve cudno jer smo navikli da zadnjih godina igraci tjeraju trenere i vode klub.
You are someone else I am still right here
-
- Kontakt:
Ikic je jedan od njihDave je napisao/la: ↑23 avg 2023, 09:44Vjerovatno Besim i Samirjohntravolta123 je napisao/la: ↑23 avg 2023, 09:13Kod Marjana u podcastu, Edinu su kao 2 igraca potvrdila da ovo vazi za njih ali nisu recena imena.
Od svih zao mi je Zeljkovica ali Boze moj idemo dalje.
Dovode se odma zamjene sto je dobro.
Drugi nez,vjerovatno Besim
Za Baltu znam da jos nije sigurno
A Zeljkovic kako pisu,ostaje sigurno
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
neces je sigurno uzeti sa ovakvom atmosferom u klubu pa da nas licno trenira Klop . Nezdrava atmosfera i kraj
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
Samo nek napisu u jednoj objavi u 2 recenice na koga se vise ne racuna i to je dovoljno.Pa nek onda dogovaraju raskide.Slicno kao sa Dudicem kad je otpisao one,oni objavili da ih nemaju u planu pa tek onda raskidalibordobijeli je napisao/la: ↑23 avg 2023, 10:04Sumnjam da ce se klub oglasiti dok se zvanicno ne raskinu ugovori. Tako je bilo bar za Martinovica, Tomaševića ranije su prekrizeni a tek se klub oglasio kad su raskinuli ugovore. Ima tu dogovora, odšteta pravni poslova tako da ne vjerujem da ce se ubrzo oglasavati, al bum videli sta ce sve da bude.Shategabri je napisao/la: ↑23 avg 2023, 08:35Nisam vidio da se klub oglasio po ovom pitanju.
Besim igrao, Zeljković igrao zadnju.
Sad bivši. Što su onda igrali prvu postavu?
Da se oproste sa stilom?
Dok se klub ne oglasi, ovo je šuplja.
Ako ne bude istina, ugasiti portale koji su pisali o ovom.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Upravo je razlika izmedju nas navijaca i trenera ovo sto si napisao.Bosniak10 je napisao/la: ↑23 avg 2023, 09:06
Nije uopšte problem to što na nekog ne računa neko to što mi se ovo čini ko da je 5 nasumičnih igrača izvukao pa hajde da tjera radi autoriteta. Ne bi se niko bunio da je on rekao ne računam na Aničića, Ikića, Traku, Avramovskog, Čatakovića npr. onda bi i nekako mogao shvatit. Al tjerat igrače koji su jučer došli u klub (još Zeljković najkorisniji igrač u svim tekmama dosad bez kiksa skoro) i igrača za kojeg si na zimu dao 400 hiljada maraka po meni samoubistvo i samog sebe a i naše sezone. Nadam se da griješim a i da je ova vijest laž i da će se ostaviti Zeljkovic, Serbecic, Viveros, pa i Balta.
Ne bi se niko bunio za Daniela ili Hamzu, a njemu obojica pocela utakmicu protiv TC. Hamza usao i u prosloj, i uopste nije bio los, cak i da nije dao gol. Po meni je vise od Renana pokazao u Tuzli.
On u njima vise vidi nego mi, a to mu je i posao.
Znamo sta moze dobiti od Daniela, koji je ionako pred istek ugovora, a pojma nemamo kakav je uopste Viveros.
Nece Traku tjerati jer je mlad, za Anicica se djelomicno slazem obzirom da je kao od stakla.
Svakako mi je zao Balte i Besima, posebno Samira, ali na kraju ce Rozman biti odgovoran, pa neka preuzima rizik ako misli da je vrijedno.
- hordasDoboj
- Kontakt:
Kako sam vec i rekao sinoc ne svidja mi se ovaj potez, mislim da se moglo do zime izdrzati sa ovim rosterom ako vjerujes u sebe kao trenera, sad su digli malo pritiska na sebe jer ce im se dovesti igraci koje hoce ..
*osim ako ne pocnu igrati Celik, Nurkovic i ostala ekipa sto bi podrzao
Kupite kartu prije tekme!
SVI NA KOŠEVO
*osim ako ne pocnu igrati Celik, Nurkovic i ostala ekipa sto bi podrzao
Kupite kartu prije tekme!
SVI NA KOŠEVO
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Na osnovu medija ti zaključuješ kakva je atmosfera u klubu? Nije sve što se plasira u medije istina, valjda si to do sad naučio. Možda je u klubu atmosfera odlična, a ovi naši "prijatelji" i "navijači" pokušavaju unijeti nemir među navijače svjesni da su oni snaga i pokretač pozitivne/negativne atmosfere.
Dvije pobjede, mogućnost da se niz pobjeda nastavi i odmah bombastični naslovi kako nešto u klubu ne funkcioniše, kako trener otpisuje igrače i slično.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
De fera, uozbilji se. Ne moraš biti bukvalista. Izvukao sam najekstremnije slučajeve, da, ali isto tako koliko ovdje čitam, vladaju većinski negativni komentari.
Samo sam dočarao koliko lako mijenjamo mišljenje, ništa nam ne valja makar bilo urađeno i kako smo tražili. Ne možeš mi reći da se skoro do jučer nije onanisalo na temi na pomisao da će doći dobar trener i napraviti ekipu prema svome i čuvene dvije riječi - ODRIJEŠENE RUKE. Evo, ako to nije tako bilo, ti me demantuj, a na tvoje zadovoljstvo ću ugasiti ovaj profil

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Do toga je jos daleko,zamisli da sad bude par poraza nedaj boze,poslije ovog tjeranja,vec tad bi mu se yebavalo svebordobijeli je napisao/la: ↑23 avg 2023, 10:19Ocekivao sam da ce Rozman i Ibro napraviti neki rez u timu, mene je iznenadio izbor igraca ali oni su ti koji su odgovorni i valjda imaju razloge zasto bas ovi igraci. Kad se podvuce na kraju prvenstva crta kljucno ce biti kakav smo rezultat ostvarili, ako osvojimo titulu nece niko nista ni spominjati i Rozman je u nebesima ako budes cetvrti jadna mu je majka.

On najbolje zna sta ce,samo je malo cudno da jedan Zeljkovic ili Serbecic nisu bar za neke rotacije u nekoj
100-toj ligi svijeta,za Ikica ok,Kapetanovic posudba ok,za Viverosa je Mirvic ispao paglu u najmanju ruku.
Je li Ališah prizdravio i da li trenira s ekipom?
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pa drugačije je kad ti napišeš mogao je tog i tog ostaviti, ali ok vidjet ćemo na šta će izaći. A drugačije je kad dođeš ti( ne kažem da jesi ) i pokušavaš sve nas ubijediti da si ti u pravu. Pa evo prvi ja nisam za odlazak Zeljkovića, pa bi trebalo značiti da pola foruma naopako okrenem jer to mislim? Njegova odluka, i vidjet ćemo vremenom koliko je ispravna ili nije.Morpheus je napisao/la: ↑23 avg 2023, 10:09@napoleon72
Džaba si citirao te postove, ništa mi nisi sa tim dokazao.Ma malo lik lupa, šta ćeš.fera je napisao/la: ↑23 avg 2023, 09:54Kako meni ljudi padnu u ocima kad ovakve manipulacije pisu a nisu svjesni da blate i pljuju sebe jer i oni su navijaci istog kluba.
Pratio sam sinoc situaciju ovo sto GiS svima nama namece je bukvalno samo jedan lik pisao.
I svi su pa cak i ovi sto danas najvise brane i prave druge budalama na prvu sa cudjenjem gledali na ovu situaciju....
Samo je pogresno ovdje trenera kriviti za bilo sta, ovo je sve do Mirvica jer puno radi na svoju ruku.
Ja ne znam koji bi to trener mogao uklopiti u tim Viverosa, Renana i Penarandu i na sta bi to licilo.
Rožmanu podrška, ali ja imam pravo da se ne složim sa njegovim odlukama. Ako se ne složim, ne znači da ga pljujem, da ću ga tjerati nakon dva poraza, itd.
Isto tako kao i ti, Rožmanu podrška. Samo što je problem da će i to nakon prvog kiksa izlapiti, a sad dok je dobro, skoro svi pišu:” podrška Simonu”. Ne možemo se odlučiti šta mislimo, nego kud svi, tu i mali Mujo.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Zar stvarno imate vremena da izvlačite postove forumaša? 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Sarajevska mahala je rak rana razvoja države. Svo zlo odavde počinje zato i jesmo tu gdje jesmo.
Imaš medije koji za siću pišu što žele a narod ko narod, ovca.
Jučer imaš situaciju da sarajevski idioti daju državnu kasu Dodiku u ruke, pod trobojkama daju izjave na državnom nivou, ali opet je vijest kako je jedan od idiota odgovornih za sve to došao na sastanak u Fabiji. Šatro ono, on skroman neki lik...ubi milione čitav život jašući budžet.
A da očekujemo u sportu drugačije rezultate i ponašanje...
Jučer imaš situaciju da sarajevski idioti daju državnu kasu Dodiku u ruke, pod trobojkama daju izjave na državnom nivou, ali opet je vijest kako je jedan od idiota odgovornih za sve to došao na sastanak u Fabiji. Šatro ono, on skroman neki lik...ubi milione čitav život jašući budžet.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Vozdra politicar, sta ima.Zeko87 je napisao/la: ↑23 avg 2023, 10:56Sarajevska mahala je rak rana razvoja države. Svo zlo odavde počinje zato i jesmo tu gdje jesmo.
Posta i qurca.
- FKS -
- AngelDiMaria
- Kontakt:
pa da se kroz pola godine i on vrati u sarajevo kao ''bosnjak'', neka hvala, ko ode tamo tamo i nek ostane
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Mi o Viverosu ne znamo ništa. Imamo sažetak sa youtubea gdje je lik dao 10 golova amaterima iz Kolumbije. Reakcije njihovih štopera i golmana su tragikomične.
S druge strane Simon radi s njim svaki dan evo 2 mjeseca već, i sigurno je upućen šta valja a šta ne valja, i ako je odlučio da nema mjesta nemamo mi tu šta pričat mi koji jedva da znamo kako Viveros izgleda a ne kako igra.
Dobio sam iz 3 4 različita izvora informacije da je lik jednostavno loš i nikakav na treninzima. Da nisu zadovoljni sa njim uopšte, a i on sam je pričao kad je došao kako je liga mnogo brža i teža od njegove, s toga ne čudi da se nije adaptirao. Jednostavno greška Mirvića, igrač doveden bez ikakvog skautinga, onako po jaranskoj liniji na preporuku. To ni jedan ozbiljan klub sebi ne bi dozvolio.
S druge strane Simon radi s njim svaki dan evo 2 mjeseca već, i sigurno je upućen šta valja a šta ne valja, i ako je odlučio da nema mjesta nemamo mi tu šta pričat mi koji jedva da znamo kako Viveros izgleda a ne kako igra.
Dobio sam iz 3 4 različita izvora informacije da je lik jednostavno loš i nikakav na treninzima. Da nisu zadovoljni sa njim uopšte, a i on sam je pričao kad je došao kako je liga mnogo brža i teža od njegove, s toga ne čudi da se nije adaptirao. Jednostavno greška Mirvića, igrač doveden bez ikakvog skautinga, onako po jaranskoj liniji na preporuku. To ni jedan ozbiljan klub sebi ne bi dozvolio.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Haksss, HyperOS, kanarinac, OzmoodPinglewood, Proximic, sekac, skoJaa, supervizor, ubipara i 80 gostiju.