FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
74
35%
Darko Milanič
34
16%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
31
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
19
9%
Samo stranac
52
24%

Ukupno glasova: 213

ubipara
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ubipara » 23 avg 2023, 09:30

MortemHz je napisao/la:
23 avg 2023, 08:57
hz033 je napisao/la:
23 avg 2023, 01:37
Ako bude fake info, tacno se treba pozabaviti malo.da se pronadje izvor !
Piše ti izvor, Sanel Konjhodžić - navijač Sarajeva. U tekstu je naglašeno da je ovo nezvanično tako da čovjeka ne treba prozivati šta god da se desi.
Sportsport je isto prenio par minuta poslije.
Ma ovi kvazi novinari samo prepisuju jedni od drugih, nema tu nikakvih saznanja niti istrazivackog novinarstva. Pa ako je nezvanicno i ako se predstavljas nasim navijacem sta imas od toga da pises takve clanke i jos stavis nezvanicno saznajemo. Cak mislim i da je neko bas ovdje na forumu prvi napisao kako su par igraca prekrizena od Simona a tek nakon toga je i taj clanak nastao. Znaci taj “navijac” koji se bavi novinarstvom bukvalno kupi info sa ovog foruma i pise clanke. Sto je bezmisleno i pomalo smijesno jer hoce neke ekskluzive. Trebamo i mi ko RS uvesti onaj zakon za klevete pa sve ove sto se igraju sa ugledom kluba i sto narusavaju atmosferu u klubu tuzit pa da vidimo.

Sto se tice Simona i igraca koji su prekrizeni, sigurno da nisu bez razloga otpisani i puna podrska njemu i ss, tako da se bezveze dize neka tenzija i panika. Zeljkovic je odigrao par extra tekmi ali realno je da je mali Buljubasic prekucao i izbacio ga iz prvih 11, ostavio bi zeljkovica za rotacije i zutih kartona koji su neminovni.
Ovi su smjesni sto govore kako Mirvic pere pare zato sto je doveo Viverosa, pa vi pojma nemate kako se pare peru prije svega, kako ce pare prat ako se zavalio za igraca? 🤦🏻‍♂️ - opet satro navijaci i njihove blamaze od izjava

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 23 avg 2023, 09:34

hz033 je napisao/la:
23 avg 2023, 09:04
MortemHz je napisao/la:
23 avg 2023, 08:57
hz033 je napisao/la:
23 avg 2023, 01:37
Ako bude fake info, tacno se treba pozabaviti malo.da se pronadje izvor !
Piše ti izvor, Sanel Konjhodžić - navijač Sarajeva. U tekstu je naglašeno da je ovo nezvanično tako da čovjeka ne treba prozivati šta god da se desi.
Sportsport je isto prenio par minuta poslije.
Iskreno, sirenje ovakvih informacija jos nezvanicnih bezveze izaziva nemire kako u klubu tako medju navijacima. Kao navijac Sarajeva nikad to nebih uradio. Al svejedno, cekamo klub da se oglasi po pitanju ovoga. Gdje ima dima ima i vatre.
debilan potez, hoce da se cuje malo za njega. I ako se desi, mi trebamo da se ponasamo kao da nista nije bilo. Sve ostalo nam ne ide u prilog.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 23 avg 2023, 09:38

Veći je problem širenje informacija nego dezinformacija.
NEMA NAZAD

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 23 avg 2023, 09:40

Smijete li vi zamisliti sta ce biti ako ne uzmemo titulu?

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 23 avg 2023, 09:41

napoleon72 je napisao/la:
23 avg 2023, 09:10
Ma vjerujem da frajer dovodi stopera pa zato pusta Besima. A pokazao je da vjeruje mladim igracima, ako pocne gurat Celika (ili umjesto Zeljkovica gurne Nurkovica) ovu dvojicu cu u masnicu upakovat. Sa Buljubasicem pokazuje da ima mooda a gura i Sahinovica i dalje. Moguce da ce pocet koristit sve vise ovih omladinaca, i onog Kosu je prekomandovao u prvi tim. Jbg, dolaskom eventualno novog stopera imas Soldu, Anicica, novog stopera, Traku i Celika. Nijednoj ekipi ne treba 5-6 stopera, uigras dvojicu i guras sezonu s njima, jos jedan ili maksimalno dva u rotaciji. Mi smo sa Vinkom cijelu sezonu igrali sa Dupovcem i Milicevicem, Besim i Kurdic bili tu u prvom dijelu sezone na klupi. Besim skupio 9 nastupa, Kurdic 2-3, sjecam se crvenog u finalu kupa i to je sve. Nego smo mi postali prepadnuti od one sezone sa Fedjom pa sad hocemo 8 stopera u ekipi, a nema potrebe za tim.
u 151. oj ligi svijeta treneri ne daju sansu igracima mladjim od 18 godina a u nekoj Barseloni imaju mjesta i prilike. Tamo ljudi brze stare izgleda pa onaj sa 16 ima 26 :urnebes: Sto kazes, sto ce mi Zeljkovic ako pravim mjesta Nurkovicu? 7 godina razlike.
Sto ce mi Besim "kao po jajima da trci" kad imam Celika od 17. godina? itd.

+1 za koment. Takodjer i za Sevcenka ti usporedba ima mjesta u iducem komentu
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

guadalupe
Kontakt:

Post Postao/la guadalupe » 23 avg 2023, 09:41

Cisto sumnjam da je dezinformacija, jer ovaj novinar koliko znam je nas navijac, konstantno radi nase tekme i dobro je upucen o desavanjima u klubu

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 23 avg 2023, 09:43

alacious je napisao/la:
23 avg 2023, 09:40
Ja ne smijem, ne znam za druge...
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 23 avg 2023, 09:43

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
23 avg 2023, 01:52
Svi navijači FKS:” Ma joj, ne ide više ovako, treba dovesti kvalitetnog trenera i SDa koji će postaviti jasan sistem i otjerati svakog ko mu ne treba, samo ciljano da dovodi.”
Također većina navijača FKS kad se to desi:” Janez se ufurao da je Jakirović, treba mu familiju yebat za ove gluposti.”
:bow:
To, to, samo okreći kako tebi odgovara. :thumbup:

Dave
Kontakt:

Post Postao/la Dave » 23 avg 2023, 09:44

johntravolta123 je napisao/la:
23 avg 2023, 09:13
Kod Marjana u podcastu, Edinu su kao 2 igraca potvrdila da ovo vazi za njih ali nisu recena imena.
Od svih zao mi je Zeljkovica ali Boze moj idemo dalje.
Dovode se odma zamjene sto je dobro.
Vjerovatno Besim i Samir
This time next year, we'll be millionaires!

Krvarim od dosade

Riki10HZ
Kontakt:

Post Postao/la Riki10HZ » 23 avg 2023, 09:48

Pustimo covjeka da radi svoj posao. On vodi treninge i zna sta se desava. Ocigledno da nas je Varesanovic unazadio i trebace vremena da se sve ispravi. Mnogo je i ovih Dusmana laznih novinara oko kluba pa i ovdje. Suzbijmo redove, napunimo Kosevo prizimo podrsku a one sto psuju nakon prvog loseg pasa odma posla u PM na tribini pa nek kuci zeni psuje...

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 23 avg 2023, 09:54

Morpheus je napisao/la:
23 avg 2023, 09:43
Svi navijači FKS:” Ma joj, ne ide više ovako, treba dovesti kvalitetnog trenera i SDa koji će postaviti jasan sistem i otjerati svakog ko mu ne treba, samo ciljano da dovodi.”
Također većina navijača FKS kad se to desi:” Janez se ufurao da je Jakirović, treba mu familiju yebat za ove gluposti.”
Kako meni ljudi padnu u ocima kad ovakve manipulacije pisu a nisu svjesni da blate i pljuju sebe jer i oni su navijaci istog kluba.
Pratio sam sinoc situaciju ovo sto GiS svima nama namece je bukvalno samo jedan lik pisao.
I svi su pa cak i ovi sto danas najvise brane i prave druge budalama na prvu sa cudjenjem gledali na ovu situaciju....
Samo je pogresno ovdje trenera kriviti za bilo sta, ovo je sve do Mirvica jer puno radi na svoju ruku.
Ja ne znam koji bi to trener mogao uklopiti u tim Viverosa, Renana i Penarandu i na sta bi to licilo.
You are someone else I am still right here

Unknown14
Kontakt:

Post Postao/la Unknown14 » 23 avg 2023, 09:56

GiS je sad glas razuma, samo čekam prvi poraz da vidim hoće li biti ovako saburli. Hoće ****. Ko i svi ostali koju podržavaju tjeranje random izabranih igrača.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 23 avg 2023, 09:59

Nekako je sinoc ova situacija najvise poremetila Lucasa i GiSa

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 23 avg 2023, 10:00

Morpheus je napisao/la:
Samo neki od postova prije dolaska Rozmana:
Ako je istina za ovaj dvojac, Mirviću kapa do poda. Pozitivno iznenadjenje, a njima odriješene ruke da rade kako najbolje znaju. Od nas maksimalna podrška.
Mirviću brate, odriješi kesu da kupe još 2 kapitalca do kraja prijelaznog roka.
Sad podrska maksimalno i dat covjeku odrijesene ruke kad mladunce krene mahat rukicama da mu samarcinu odma slozi
I Hajduk se izgleda poslozio al mi nikako, daj nadjite 2 covjeka koji su stručni profesionalci (trener i SD) dati im odriješene ruke i neka rade 3 godine.
Brate Šimundža jedino logično rješenje, uz dužno poštovanje svim ostalim ali on je taj trener koji nam treba, samo mu dati odriješene ruke da radi šta želi. Čačić prestar, istina iskusan ali godine, ako se Šimundža ne dogovori volio bih njega, Kopić isto okej, njega ako prva dva se ne dogovore. Što se Musemića tiče ne, jednostavno Bog dragi zna kako bi ovog puta završilo, a imam osjećaj kao Željo sa Osimom.

Hajde Ante potpiši pa da grmimo u nedjelju ako Bog da.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 23 avg 2023, 10:04

Shategabri je napisao/la:
23 avg 2023, 08:35
Nisam vidio da se klub oglasio po ovom pitanju.
Besim igrao, Zeljković igrao zadnju.
Sad bivši. Što su onda igrali prvu postavu?
Da se oproste sa stilom?
Dok se klub ne oglasi, ovo je šuplja.
Ako ne bude istina, ugasiti portale koji su pisali o ovom.
Sumnjam da ce se klub oglasiti dok se zvanicno ne raskinu ugovori. Tako je bilo bar za Martinovica, Tomaševića ranije su prekrizeni a tek se klub oglasio kad su raskinuli ugovore. Ima tu dogovora, odšteta pravni poslova tako da ne vjerujem da ce se ubrzo oglasavati, al bum videli sta ce sve da bude.

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 23 avg 2023, 10:06

alacious je napisao/la:
23 avg 2023, 09:40
Ja je ni ne očekujem
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 23 avg 2023, 10:06

Bosniak10 je napisao/la:
23 avg 2023, 09:56
GiS je sad glas razuma, samo čekam prvi poraz da vidim hoće li biti ovako saburli. Hoće ****. Ko i svi ostali koju podržavaju tjeranje random izabranih igrača.
Nije svako prevrtaner kao ti. Malo bojkot pa malo podrska pa poslije Torpeda opet "ko ode na tekmu nije navijac".
Ustvari jest kapiten Sandzo, kod njega malo Mars na Drinu pa malo ljiljani
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Daidza8
Kontakt:

Post Postao/la Daidza8 » 23 avg 2023, 10:07

23 avg 2023, 10:00
Morpheus je napisao/la:
Ako je istina za ovaj dvojac, Mirviću kapa do poda. Pozitivno iznenadjenje, a njima odriješene ruke da rade kako najbolje znaju. Od nas maksimalna podrška.
Sad podrska maksimalno i dat covjeku odrijesene ruke kad mladunce krene mahat rukicama da mu samarcinu odma slozi
I Hajduk se izgleda poslozio al mi nikako, daj nadjite 2 covjeka koji su stručni profesionalci (trener i SD) dati im odriješene ruke i neka rade 3 godine.
Brate Šimundža jedino logično rješenje, uz dužno poštovanje svim ostalim ali on je taj trener koji nam treba, samo mu dati odriješene ruke da radi šta želi. Čačić prestar, istina iskusan ali godine, ako se Šimundža ne dogovori volio bih njega, Kopić isto okej, njega ako prva dva se ne dogovore. Što se Musemića tiče ne, jednostavno Bog dragi zna kako bi ovog puta završilo, a imam osjećaj kao Željo sa Osimom.

:urnebes:
1946

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 23 avg 2023, 10:09

@napoleon72
Džaba si citirao te postove, ništa mi nisi sa tim dokazao.
fera je napisao/la:
23 avg 2023, 09:54
Kako meni ljudi padnu u ocima kad ovakve manipulacije pisu a nisu svjesni da blate i pljuju sebe jer i oni su navijaci istog kluba.
Pratio sam sinoc situaciju ovo sto GiS svima nama namece je bukvalno samo jedan lik pisao.
I svi su pa cak i ovi sto danas najvise brane i prave druge budalama na prvu sa cudjenjem gledali na ovu situaciju....
Samo je pogresno ovdje trenera kriviti za bilo sta, ovo je sve do Mirvica jer puno radi na svoju ruku.
Ja ne znam koji bi to trener mogao uklopiti u tim Viverosa, Renana i Penarandu i na sta bi to licilo.
Ma malo lik lupa, šta ćeš.
Rožmanu podrška, ali ja imam pravo da se ne složim sa njegovim odlukama. Ako se ne složim, ne znači da ga pljujem, da ću ga tjerati nakon dva poraza, itd.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 23 avg 2023, 10:11

23 avg 2023, 10:00
Morpheus je napisao/la:

Ok neka 3 posta se izvukla, vjerovatno ima 3 i gdje se psuje i govori da se nafurao da je Jakirevic.
Sve su to male brojke da bi se generalizovalo i pljuvalo hiljade navijaca naseg kluba.
Vecina nas ne razmislja tako kao sto vas par pojedinaca ovdje to predstavlja.
Umjesto da se ti plitki i nekulturni likovi ignorisu i odstrane ovdje im se daje toliki znacaj da se ono sto oni napisu smatra sluzbenim stavom navijaca...

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”