Jel moguće da joj se stara trpa s bogatašima? Ja lično ne znam koju bih prije od Ramovićki. Svaka je dobra na svoj način.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Jel moguće da joj se stara trpa s bogatašima? Ja lično ne znam koju bih prije od Ramovićki. Svaka je dobra na svoj način.
Sto ne bi bilo moguce,slobodna zena
Nema tu para kod nas. Ne znam ima li 10 koncert pjevaca na ovim prostorima. Svirke i svadbe su dosta manji i laksi posao, a pare sto zarade za nekih 10 svadbi prevazilaze novac koji bi zaradila jedna arena tipa, gdje moras iznajmit cijelu dvoranu makar jedan dan, platit logistiku i makar 100 radnika, te platit porez.feniksptica je napisao/la: ↑22 avg 2023, 22:21Ma konto sam da ce na drugi nacin razvijat karijeru...malo vise damski. Bez nepotrebnih svadbih klupskih nastupa.
Koncert pjevacica da bude a ne obicna pevaljka.
Propali generacijski talent
Kako mislis slobodna? Zar se razvela od muza?
Ima ako si velika zvijezda,pa evo Merlin ce zaraditi 2,3 mil eura na samo beogradskim koncertima,to neces zaraditi da citav zivot tezgaris.AshburtonG je napisao/la: ↑22 avg 2023, 22:33Nema tu para kod nas. Ne znam ima li 10 koncert pjevaca na ovim prostorima. Svirke i svadbe su dosta manji i laksi posao, a pare sto zarade za nekih 10 svadbi prevazilaze novac koji bi zaradila jedna arena tipa, gdje moras iznajmit cijelu dvoranu makar jedan dan, platit logistiku i makar 100 radnika, te platit porez.feniksptica je napisao/la: ↑22 avg 2023, 22:21Ma konto sam da ce na drugi nacin razvijat karijeru...malo vise damski. Bez nepotrebnih svadbih klupskih nastupa.
Odavno je razvedena.19vendetta87 je napisao/la: ↑22 avg 2023, 23:06Kako mislis slobodna? Zar se razvela od muza?
I nemoj mi reci da vjerujes u kurirove vijesti da je Dzejla lezba![]()
Merlin je najveca regionalna zvijezda i jedini umjetnik koji vjerovatno u svakom glavnom gradu regiona moze napravit koncert sa 50k ljudi. Dzejla za 10 zivota nece bit na tom nivou. Marija Serifovic je osvojila ES, pa ne moze Merlinu cistit kopacke, sto se tice nastupa ovog tipa. Zato i pjeva po privatnim zabavama/svadbama. Mnogo njih to i porice, jer im je ispod casti reci.L-Train je napisao/la: ↑22 avg 2023, 23:22Ima ako si velika zvijezda,pa evo Merlin ce zaraditi 2,3 mil eura na samo beogradskim koncertima,to neces zaraditi da citav zivot tezgaris.AshburtonG je napisao/la: ↑22 avg 2023, 22:33Nema tu para kod nas. Ne znam ima li 10 koncert pjevaca na ovim prostorima. Svirke i svadbe su dosta manji i laksi posao, a pare sto zarade za nekih 10 svadbi prevazilaze novac koji bi zaradila jedna arena tipa, gdje moras iznajmit cijelu dvoranu makar jedan dan, platit logistiku i makar 100 radnika, te platit porez.feniksptica je napisao/la: ↑22 avg 2023, 22:21Ma konto sam da ce na drugi nacin razvijat karijeru...malo vise damski. Bez nepotrebnih svadbih klupskih nastupa.
Vidis, nisam znao to za staru joj. Doduse, ona se uvijek furala ko Jeniffer Lopez, a otac skromno i obicno izgledao.
i ja sam cuo slicno za nju, dok sam bio u shemi s jednom djevojkom koja je znala njenog tadasnjeg decka, samo mi receno da je "kinky" i da nije ni blizu fina kako bi neko pomislio, nisam ispitivao dalje
19vendetta87 je napisao/la: ↑22 avg 2023, 23:58Ne vjerujem u to sve dok ne vidim njen video uradak na balkanjizu u kategoriji poznate licnosti![]()
Bila je priča da je bila u vezi sa jednim biznismenom.Mada ne mogu vjerovati da je to istina lik izgleda ko profesor Baltazar.19vendetta87 je napisao/la: ↑22 avg 2023, 23:43Vidis, nisam znao to za staru joj. Doduse, ona se uvijek furala ko Jeniffer Lopez, a otac skromno i obicno izgledao.
A to za nju, da je dvocjevka, sumnjam. Nemoguce da je raja sa foruma to prije saznala nego mediji i portali![]()
A i ona se sama predstavlja ko vjernik, posti, ne pije alkohol, pa mi cudno da se trpa sa curama pored svega roga
Mala digresija; neki lik je odradio upscaling na 1080p Severininog videa. Respect
Ja sam načuo da je poznati bogataš sa prostora TK tresao prije godinu otprilike (ne znam kakva je sad situacija) jer čovjek ima para ko blata, vjerujem da može i mlađe i bolje od nje imat.L-Train je napisao/la: ↑22 avg 2023, 23:27Odavno je razvedena.19vendetta87 je napisao/la: ↑22 avg 2023, 23:06Kako mislis slobodna? Zar se razvela od muza?
I nemoj mi reci da vjerujes u kurirove vijesti da je Dzejla lezba![]()
Dzejla nije lezba nego bisex,imam provjerene informacije.Trenutno zivi sa djevojkom u Barceloni,zove se Ana Pantic.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.