That's why i think we should ignore Saudi league alltogether here. Because it is not about football it is about sports washing

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
That's why i think we should ignore Saudi league alltogether here. Because it is not about football it is about sports washing
Strana, jako popularna zapadnoevropska. Garantujem da se 50 ljudi navuklo na ovaj oglas.bob je napisao/la: ↑22 avg 2023, 21:33neka nasa il vani, ma prijavi na bookingu ne kontam samo stranica je za rentanje uvezana sa bookingom ili samo reklamira booking pa kad ides preko nje odvede te na taj apartman sa bookinga
.. mislim
me vidim logiku ici mimo ovih sem loko drazvnih tipa pika al def nikad kartica i uplata
joj iznenadio bi se koliko ljudi padne pogotovo poslovni mailovi, kad bi ti rekao cisco nisam sig koja regija testirali svoje pola ih palo i dostavilo podatke![]()
Ma ovo je izgledalo kao originalna stranica, imaš recenzije, rejting, sve kao i na toj. Sve moguće jezike.Bundesliga je napisao/la: ↑22 avg 2023, 21:48Obicno imas originalni logo pored email adrese i usernamea. Isto kad ti kao 'facebook' posalje mail a vidis da je scam jer nema loga, nema stvarne slike. I kod tog tvog taj drugi username nema originalnog loga, nema one kvacice. I ako bukiras, zasto ides preko neke desete stranice pored samog bookinga? Odes na originalnu stranicu, pogledas recenzije, rejting i bukiras. Tu tesko da bude scam.
To me je i zeznulo.Bundesliga je napisao/la: ↑22 avg 2023, 22:00Pa da, ali je kljuc da si dosao preko neke druge stranice. Fino guglas booking i izbacit ce ti originalnu stranicu prvu uvijek.
Skini sebi app je.bo ga ti. A i kad vec uzimas na duzi period, ne znam sto ne vidis i airbnb, nikad nikakvih problema nisam imao niti bilo kakav scam. Samo pazi da je entire condo/unit a ne private room. Prirodnije mi nego hotel, hotel mi dojadi nakon par dana bez obzira sto je i resort (znam da nisi uzeo hotel, nego nako kazem).ASD je napisao/la: ↑22 avg 2023, 21:53Ma ovo je izgledalo kao originalna stranica, imaš recenzije, rejting, sve kao i na toj. Sve moguće jezike.Bundesliga je napisao/la: ↑22 avg 2023, 21:48Obicno imas originalni logo pored email adrese i usernamea. Isto kad ti kao 'facebook' posalje mail a vidis da je scam jer nema loga, nema stvarne slike. I kod tog tvog taj drugi username nema originalnog loga, nema one kvacice. I ako bukiras, zasto ides preko neke desete stranice pored samog bookinga? Odes na originalnu stranicu, pogledas recenzije, rejting i bukiras. Tu tesko da bude scam.
Nisam došao preko bookinga nego preko jedne druge stranice.
Ma vjeruj, nije tako ni lako nasjesti. Kad dođe plaćanje, tu se vidi neka nelogičnost.Bundesliga je napisao/la: ↑22 avg 2023, 22:11Ajde, bitno je da nisi nasjeo. Uglavnom kad bukiraš nemoj nikada ulaziti preko nekakvih "posrednika" već guglaj originalnu stranicu ili skini njihovu aplikaciju. Nisi ti prvi kojemu šalju te fejk mejlove. Danas je "Buking", sutra je "Microsoft", pa "Facebook" itd.
Jel moguće da joj se stara trpa s bogatašima? Ja lično ne znam koju bih prije od Ramovićki. Svaka je dobra na svoj način.
Sto ne bi bilo moguce,slobodna zena
Nema tu para kod nas. Ne znam ima li 10 koncert pjevaca na ovim prostorima. Svirke i svadbe su dosta manji i laksi posao, a pare sto zarade za nekih 10 svadbi prevazilaze novac koji bi zaradila jedna arena tipa, gdje moras iznajmit cijelu dvoranu makar jedan dan, platit logistiku i makar 100 radnika, te platit porez.feniksptica je napisao/la: ↑22 avg 2023, 22:21Ma konto sam da ce na drugi nacin razvijat karijeru...malo vise damski. Bez nepotrebnih svadbih klupskih nastupa.
Koncert pjevacica da bude a ne obicna pevaljka.
Propali generacijski talent
Kako mislis slobodna? Zar se razvela od muza?
Ima ako si velika zvijezda,pa evo Merlin ce zaraditi 2,3 mil eura na samo beogradskim koncertima,to neces zaraditi da citav zivot tezgaris.AshburtonG je napisao/la: ↑22 avg 2023, 22:33Nema tu para kod nas. Ne znam ima li 10 koncert pjevaca na ovim prostorima. Svirke i svadbe su dosta manji i laksi posao, a pare sto zarade za nekih 10 svadbi prevazilaze novac koji bi zaradila jedna arena tipa, gdje moras iznajmit cijelu dvoranu makar jedan dan, platit logistiku i makar 100 radnika, te platit porez.feniksptica je napisao/la: ↑22 avg 2023, 22:21Ma konto sam da ce na drugi nacin razvijat karijeru...malo vise damski. Bez nepotrebnih svadbih klupskih nastupa.
Koncert pjevacica da bude a ne obicna pevaljka.
Propali generacijski talent
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.