RŠD Velež Mostar

THOMASSHELBY
Kontakt:

Re: RŠD Velež Mostar

Post Postao/la THOMASSHELBY » 22 avg 2023, 18:26

CampobelloDiMazara je napisao/la:
22 avg 2023, 18:20
Vidim pitari raskidaju ugovor sa Zeljkovicem :shock: Treba ga vratiti jer on moze igrati zadnjeg veznog to je njegova prirodna pozicija i ono sto sam gledao kada je igrao u Sarajevu strasno odigrao

Halilovic to ne moze igrati Vukcevic nepoznanica a Dino se opet operisao ne znam razmisljam glasno

Samir vojnik uvijek bio momak bez mrlje dok je igrao za mene su mu uvijek otvorena vrata :salut:
Pa brate na sta bi to ličilo, smijala bi nam se čitava liga

Mostarac45
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac45 » 22 avg 2023, 18:29

THOMASSHELBY je napisao/la:
22 avg 2023, 18:26
Vidim pitari raskidaju ugovor sa Zeljkovicem :shock: Treba ga vratiti jer on moze igrati zadnjeg veznog to je njegova prirodna pozicija i ono sto sam gledao kada je igrao u Sarajevu strasno odigrao

Halilovic to ne moze igrati Vukcevic nepoznanica a Dino se opet operisao ne znam razmisljam glasno

Samir vojnik uvijek bio momak bez mrlje dok je igrao za mene su mu uvijek otvorena vrata :salut:
Sto bi se smijala, sa samirom se fino razlislo nikakvi problema nije bilo momak bi eksplodiro na zadnjem veznom da se vrati

Deda3003992
Kontakt:

Post Postao/la Deda3003992 » 22 avg 2023, 18:29

Treba momka kontaktirati. Mislim da mu nemamo šta zamjeriti a i ovo što mu je Sarajevo uradilo je dno dna

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 22 avg 2023, 18:32

Mostarac45 je napisao/la:
22 avg 2023, 18:29

Sto bi se smijala, sa samirom se fino razlislo nikakvi problema nije bilo momak bi eksplodiro na zadnjem veznom da se vrati
Istim se vodim otisao cestito niko ga nije otjerao niti je on guzicom zatvorio vrata. Njegova prirodna pozicija je zadnji vezni gdje smo najdeficitarniji trenutno. Prosao pripreme sa Sarajevom nije nespreman. Ne znam moje neko misljenje i ne vidim razlog zasto bi nam se neko smijao zbog te odluke ne vracamo Ovcinu

Bazinga12345
Kontakt:

Post Postao/la Bazinga12345 » 22 avg 2023, 18:39

Upravo suprotno.
⭐ Velež Mostar ⭐

Zadnja klupa

VictoriasFikret
Kontakt:

Post Postao/la VictoriasFikret » 22 avg 2023, 19:01

Samir Zeljković
Ivan Ikić
Kevin Viveros
Ivan Borna Jelić Balta
Besim Šerbečić
Tarik Kapetanović

su otpisani i na njih se neće računati u nastavku sezone.

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 22 avg 2023, 19:06

Samir Zeljković je bio korektan i u situaciji gdje nam zadnji vezni treba ko ozebo sunce, ja bi vratio Zeljkovića a raskinuo sa Halilovićem i Domićem u paketu.
Mislim da bi Zeljković bio motivisan da se vrati na svoju prirodnu poziciju gdje je pružao najbolje partije.

Nevjerovatno šta rade u Sarajevu.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 22 avg 2023, 19:15

Halilović, Domić out
Zeljković, Šerbečić, Čajić in

aimar21
Kontakt:

Post Postao/la aimar21 » 22 avg 2023, 19:59

Samir je super i korektno se rastalo sa njim, tako da ne bi bio loše rješenje jer je najbolji na zadnjem veznom. Ono što mi je upalo u oči, a niko ne spominje kao opciju je Balta. Momak je razarač i borac, svaku utakmicu koju je igrao za Sarajevo je bio ponajbolji na terenu. Upadne u oči čovjek koji se bori uz 7-8 manekena. Možda bih ga čak volio više nego Samira vidjeti u Veležu. Iznenada su se otvorila dva baš kvalitetna rješenja na poziciji gdje nam najviše škripi i trebalo bi brzo ispitati koliko je realno da se završe. Zaboravio sam reći da se u svakom slučaju Haliloviću treba odmah zahvaliti. Onoliku količinu qrcobolje odavno nisam vidio. Čovjek je najmanje tri puta stao na loptu dok trči, kao da je u pjetlićima. Ali nije to najgore. Najgore je što se šeta kada je izgubi i to je ono što mi najviše smeta...
City of sunshine... MUSVDG

Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar

Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan

F1 driver: Juan Pablo Montoya

fanaticRA
Kontakt:

Post Postao/la fanaticRA » 22 avg 2023, 20:06

Također sam mišljenja da bi nam Zeljković sjeo kao budali šamar i da bi mogli naći zajednički jezik. Samke bujrum :ljepota:

sarajevskirodjeni
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskirodjeni » 22 avg 2023, 20:19

Poruka za upravu ili ko vec prati i cita forum iz kluba. Pogledajte nove Macron-ove garniture dresova kod Zelje. Mislim da bi bilo dobro razmisliti o Macron-u ili nekom brendu koji ce napraviti dresove koji dolikuju klubu kao sto je Velež.
Rođen u Mostaru u najljepše doba,
Mostar u srcu Velež do groba!

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 22 avg 2023, 22:08

Gdje je zapelo sa Čajićem?

1981ultra
Kontakt:

Post Postao/la 1981ultra » 22 avg 2023, 22:17

Jelić baltu i zeljkovica obojicu treba dovesti pa i šerbečića zasto da ne, zahvaliti se domiću halilovicu

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 22 avg 2023, 22:28

Dzabe da sve te igrace dovedu kad nam je Feja na klupi, jedino da mu Mesija dovedes iz najboljih dana da sve predribla i da gol. Covjek nezz, ima najbolju ekipu od rata pa na ovamo i kvalitetom i kvantitetom. Dovesti nekog mladog trenera i opleti, a da bi nam Balta ili Serbecic dobro dosli apsolutno bi, pogotovo nakon ozljede Hrkaca. Za Zeljkovica nezz ata bi rekao, ne bi se cudio da predje u Zelju ili TC.
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 22 avg 2023, 22:34

1981ultra je napisao/la:
22 avg 2023, 22:17
Jelić baltu i zeljkovica obojicu treba dovesti pa i šerbečića zasto da ne, zahvaliti se domiću halilovicu
Kako je Hasanoviću upitna i fudbalska karijera, Zeljković kao DM je "moranje". Nisu htjeli Ćosića koji bi dobro legao ako ne žele i Samira onda...Jedino sada oko plate, vjerujem da mu Sarajevo baš masno plaća u usporedbi s Veležom.

Hrkac se ne može smatrati više ozbiljnim igračem jer je hronično povrijeđen, a u ovoj ligi se sve to osjeti. Smao prošle sezone je propustio 12 utakmica u ligi a ove već 2x izlazi povrijeđen, jednu nije ni igrao a tek tri kola.

JimmyPage
Kontakt:

Post Postao/la JimmyPage » 22 avg 2023, 22:38

Bez obzira na kvalitet Zeljkovića a i ostale dvojice mislim da se više štete može napraviti nego dobroga.
Pretvaramo se i mi u Sarajevo, ako se nastavi sa ovom politikom ovolikog prodefilovanja igrača kroz klub.
Po meni je to neozbiljno, napraviš kobiva neki kostur tima, prođu se pripreme i daj sad izbaci dvojicu ili trojicu a daj nova tri igrača. Pa kakva se poruka šalje ostalim igračima?Imaju šanse tri utakmice i ako se popeti - voz. Kakva se šalje poruka novim igračima?

A ovi ako i dođu čekuje se već u sljedeća dva kola da to fercera ko podmazano. Priča je mnogima morbidna, postali smo instant narod, hoćemo sad i odmah niko živaca nema nizašta.
Što bi bolje kod nas bilo nego u Sarajevu koje redovno dovodi vrhunske igrače na papiru a nema ih nigdje sa igrom?
Pa nemaju se kad upoznati, mi smo krenuli sa istom politikom, nadam se da ćemo se vratiti na onaj sistem gdje smo gradili tim. Pa i da se žrtvuje sezona ali daj pravi neku priču. Priču sa prošlom ekipom smo imali sticajem okolnosti jer smo igrali niži rang ali opet je moguće ako se sistematski dovode igrači a ne mjenjati cijeli tim svako pola godine.

Zaista je možda glupo povlačiti paralelu sa najvećim svjetskim klubovima ali makar možemo pokušati prepisati. Kad pogledaš sve vodeće timove, svako nadogradi jednog ili najviše dva igrača. Mnogi od tih igrača se trpe kada su u lošijoj formi ali im se vjeruje. Eto možda smaram ali politika je po meni bezveze, ne samo našeg kluba nego većine klubova u PL

Mostarac1922
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac1922 » 22 avg 2023, 22:46

JimmyPage je napisao/la:
22 avg 2023, 22:38
Bez obzira na kvalitet Zeljkovića a i ostale dvojice mislim da se više štete može napraviti nego dobroga.
Pretvaramo se i mi u Sarajevo, ako se nastavi sa ovom politikom ovolikog prodefilovanja igrača kroz klub.
Po meni je to neozbiljno, napraviš kobiva neki kostur tima, prođu se pripreme i daj sad izbaci dvojicu ili trojicu a daj nova tri igrača. Pa kakva se poruka šalje ostalim igračima?Imaju šanse tri utakmice i ako se popeti - voz. Kakva se šalje poruka novim igračima?

A ovi ako i dođu čekuje se već u sljedeća dva kola da to fercera ko podmazano. Priča je mnogima morbidna, postali smo instant narod, hoćemo sad i odmah niko živaca nema nizašta.
Što bi bolje kod nas bilo nego u Sarajevu koje redovno dovodi vrhunske igrače na papiru a nema ih nigdje sa igrom?
Pa nemaju se kad upoznati, mi smo krenuli sa istom politikom, nadam se da ćemo se vratiti na onaj sistem gdje smo gradili tim. Pa i da se žrtvuje sezona ali daj pravi neku priču. Priču sa prošlom ekipom smo imali sticajem okolnosti jer smo igrali niži rang ali opet je moguće ako se sistematski dovode igrači a ne mjenjati cijeli tim svako pola godine.

Zaista je možda glupo povlačiti paralelu sa najvećim svjetskim klubovima ali makar možemo pokušati prepisati. Kad pogledaš sve vodeće timove, svako nadogradi jednog ili najviše dva igrača. Mnogi od tih igrača se trpe kada su u lošijoj formi ali im se vjeruje. Eto možda smaram ali politika je po meni bezveze, ne samo našeg kluba nego većine klubova u PL
Svaka na mjestu :salut:

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 22 avg 2023, 22:51

JimmyPage je napisao/la:
22 avg 2023, 22:38

100posto.
Imamo šta imamo sa istim kadrom i stručnim štabom do polusezone pa vidjeti gdje smo.
I mi bi se igrali menagera i na sedmičnoj bazi mijenjali igrače i trenere.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

StarmoCity
Kontakt:

Post Postao/la StarmoCity » 22 avg 2023, 23:16

Feja ako izgubi na kosevu (sto vjerovatno i hoce) zadnja mu je sansa Zeljo. Ako te ne dobije on je bivsi sigurno. A mozda i kosevo ne prezivi ako izgubi.

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 22 avg 2023, 23:23

StarmoCity je napisao/la:
22 avg 2023, 23:16
Feja ako izgubi na kosevu (sto vjerovatno i hoce) zadnja mu je sansa Zeljo. Ako te ne dobije on je bivsi sigurno. A mozda i kosevo ne prezivi ako izgubi.
Onda vjerojatno postoje i kandidati koji bi ga naslijedili?
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.