Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

sikirica
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la sikirica » 08 mar 2011, 17:43

@Donnie,pa sto sam ja pripadnik ljepseg spola? :mrgreen: ccccccc
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 08 mar 2011, 17:46

sikirica je napisao/la:@Donnie,pa sto sam ja pripadnik ljepseg spola? :mrgreen: ccccccc
:D .... kontO ova sikirica :D :mrgreen: :mrgreen:
-RIVALDO-

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 08 mar 2011, 18:01

Drago mi je zbog pustanja Divjaka uz kauciju.Ali gdje je ova drzava bila kada je Ilija Jurisic bio u pitanju,NIGDJE !!! Samo se Tuzla i fondacija istina,pravda,pomirenje borili za njegovu slobodu,a politicari se samo znali oglasiti povodom presude,i kada su ga pustili.

Sabahudinu Čosiću došlo do grla: Borac Armije RBiH pokušao se spaliti ispred zgrade Vlade FBiH

Iako su ga vatrogasci i policija uspjeli odvratiti od samospaljivanja, Čosić nam je kazao da nije odustao od svoje namjere, jer nema više šta izgubiti

Bivši borac Armije RBiH Sabahudin Čosić, koji već mjesecima živi u bunkeru zaostalom iz Drugog svjetskog rata u sarajevskom naselju Blažuj, pokušao se jučer spaliti ispred zgrade Vlade Federacije BiH u Sarajevu.

Iako su ga vatrogasci i policija uspjeli odvratiti od samospaljivanja, Suljić nam je kazao da nije odustao od svoje namjere. Ako mu nadležni, prvenstveno boračka ministarstva, uskoro ne pomognu, ponovo će pred zgradu Vladu. Upozorava da ga tada niko neće moći odvratiti od samospaljivanja.

- Došlo mi je do grla. Nemam više snage. Nemam više šta izgubiti osim života. Nemam posao, nemam gdje da živim. Niko neće da me primi da radim jer sam već pred penziju. Bio sam od prvog do zadnjeg dana u Armiji RBiH. Branio sam državu, koja je sada digla ruke od mene - kaže Čosić.

Obraćao se, kaže, svim boračkim ministarstvima, strankama SDA i SDP, ali bezuspješno. Nikada mu niko nije pomogao.

Borci koji su se borili za ovu zemlju,ostali su bez icega,ciganija politicar,sakrivali se ko pi.cke pa sad glume vlast nad sinovima Bosne,jel ovo hvala borcu koji je ratovao za ovu zemlju ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 08 mar 2011, 18:04

@senad_flamin

Sta ti to znaci u potpisu FC Hairlije ?

Je li ja to naslucujem krsenje autorskih prava :mrgreen:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 08 mar 2011, 18:07

Megamon je napisao/la:@senad_flamin

Sta ti to znaci u potpisu FC Hairlije ?

Je li ja to naslucujem krsenje autorskih prava :mrgreen:

To mi je klub iz igre Footballidentity :D
-RIVALDO-

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 08 mar 2011, 18:11

Daj mozel iko pomoci...

Na msn,koga god dodam u kontakte ili ko god mene doda,prihvatim-prihvatio nema mi ga,mislim ima ali je uvijel offline,i kad on meni nesto napise pise mi da mi nije u kontaktima...

Do cega je ?
A C A B !

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 08 mar 2011, 18:58

Ode malo pokera da se smirim pred tekmu :lol: i lagana muzika
Rođen s tobom da budem

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 08 mar 2011, 19:00

sikirica je napisao/la:@Donnie,pa sto sam ja pripadnik ljepseg spola? :mrgreen: ccccccc
:P

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 08 mar 2011, 19:18

Emir_ZENICA je napisao/la:Daj mozel iko pomoci...

Na msn,koga god dodam u kontakte ili ko god mene doda,prihvatim-prihvatio nema mi ga,mislim ima ali je uvijel offline,i kad on meni nesto napise pise mi da mi nije u kontaktima...

Do cega je ?
Bilo je tako i kod mene, kod mene je bila popunjena lista prijatelja, ja ne znam koliko je dozvoljeno i da li uopste ima neki limit ali pokusaj nekog izbrisat skim nisi dobar :mrgreen: pa dodaj toga koga zelis ponovo.
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 08 mar 2011, 22:15

De pomozite, danas progutao komadić onog celofančića što je oko one Ultra kartice od 5 KM, ne mogu izvaditi a smeta .... :oops: :oops: :oops: :oops:

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 08 mar 2011, 22:19

Unica_Liverpool_ je napisao/la:De pomozite, danas progutao komadić onog celofančića što je oko one Ultra kartice od 5 KM, ne mogu izvaditi a smeta .... :oops: :oops: :oops: :oops:
pokušaj hlorovodoničnom kiselinom zajebajem se , nemoj niposto
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 08 mar 2011, 23:12

Unica_Liverpool_ je napisao/la:De pomozite, danas progutao komadić onog celofančića što je oko one Ultra kartice od 5 KM, ne mogu izvaditi a smeta .... :oops: :oops: :oops: :oops:
Da je ultra kartica od 10 km pomogao bih ti :lol:

adis.p
Kontakt:

Post Postao/la adis.p » 08 mar 2011, 23:20

' Vamo ti smeta, a mozes igrat soccera s Emirom.... :x :x :D
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......

asylum
Kontakt:

Post Postao/la asylum » 08 mar 2011, 23:21

'Ladno se poseri u wc šolju

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 08 mar 2011, 23:30

Svim osobama zenske vjeroispovjesti zelim sretan 8. mart
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 08 mar 2011, 23:39

harry_90 je napisao/la:Drago mi je zbog pustanja Divjaka uz kauciju.Ali gdje je ova drzava bila kada je Ilija Jurisic bio u pitanju,NIGDJE !!! Samo se Tuzla i fondacija istina,pravda,pomirenje borili za njegovu slobodu,a politicari se samo znali oglasiti povodom presude,i kada su ga pustili.

Sabahudinu Čosiću došlo do grla: Borac Armije RBiH pokušao se spaliti ispred zgrade Vlade FBiH

Iako su ga vatrogasci i policija uspjeli odvratiti od samospaljivanja, Čosić nam je kazao da nije odustao od svoje namjere, jer nema više šta izgubiti

Bivši borac Armije RBiH Sabahudin Čosić, koji već mjesecima živi u bunkeru zaostalom iz Drugog svjetskog rata u sarajevskom naselju Blažuj, pokušao se jučer spaliti ispred zgrade Vlade Federacije BiH u Sarajevu.

Iako su ga vatrogasci i policija uspjeli odvratiti od samospaljivanja, Suljić nam je kazao da nije odustao od svoje namjere. Ako mu nadležni, prvenstveno boračka ministarstva, uskoro ne pomognu, ponovo će pred zgradu Vladu. Upozorava da ga tada niko neće moći odvratiti od samospaljivanja.

- Došlo mi je do grla. Nemam više snage. Nemam više šta izgubiti osim života. Nemam posao, nemam gdje da živim. Niko neće da me primi da radim jer sam već pred penziju. Bio sam od prvog do zadnjeg dana u Armiji RBiH. Branio sam državu, koja je sada digla ruke od mene - kaže Čosić.

Obraćao se, kaže, svim boračkim ministarstvima, strankama SDA i SDP, ali bezuspješno. Nikada mu niko nije pomogao.

Borci koji su se borili za ovu zemlju,ostali su bez icega,ciganija politicar,sakrivali se ko pi.cke pa sad glume vlast nad sinovima Bosne,jel ovo hvala borcu koji je ratovao za ovu zemlju ?

Kauciju za pustanje Divjaka je platila Vlada KS..nista na drzavnom nivou ;) ...vjerovatno bi i za Iliju nesto bilo da je postojala ta mogucnost...nazalost,kod njega je sve to bilo mnogo teze al na kraju je pravda pobjedila.

A za ovoga borca... :cry: sve to vec znamo,mnogo je ovakvih slucajeva...zaboravljeni su od sviju i prepusteni sami sebi..i na kraju se covjek pita,zasta smo se borili...imamo podljeljnu drzavu,privreda je u kolapsu i bez ikakve perpektive...a ratni profiteri uzivaju u svemu tome...

Za sta smo dali 100 000 hiljada zivota,toliko ranjenih i raseljenih??? drzava se mogla podijeliti i bez toga :cry:

Nemamo ni drzavu,nista..a toliko je ljudi dalo zivote...neko je odgovoran za to...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

adis.p
Kontakt:

Post Postao/la adis.p » 08 mar 2011, 23:48

Djestee citaci..... :D :D :D :D

[youtube][/youtube]
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 09 mar 2011, 02:59

sarajlija89 je napisao/la:
Kauciju za pustanje Divjaka je platila Vlada KS..nista na drzavnom nivou ;) ...vjerovatno bi i za Iliju nesto bilo da je postojala ta mogucnost...nazalost,kod njega je sve to bilo mnogo teze al na kraju je pravda pobjedila.

A za ovoga borca... :cry: sve to vec znamo,mnogo je ovakvih slucajeva...zaboravljeni su od sviju i prepusteni sami sebi..i na kraju se covjek pita,zasta smo se borili...imamo podljeljnu drzavu,privreda je u kolapsu i bez ikakve perpektive...a ratni profiteri uzivaju u svemu tome...

Za sta smo dali 100 000 hiljada zivota,toliko ranjenih i raseljenih???
drzava se mogla podijeliti i bez toga :cry:

Nemamo ni drzavu,nista..a toliko je ljudi dalo zivote...neko je odgovoran za to...

Zato sto su psi rata, ti koji sad sede u svojim vilama na krvavim parama, hteli da steknu bogatstvo i vladaju masama. Zato se ratovalo. Neko je prosuo ideje o podeli Bosne, napalio narod i naoruzao ga i krvavi pir je poceo. Rezultat: 200.000 zrtava, milion proteranih, nestanak inteligencije i srednje klase, srozavanje standarda u drzavama exYu i obezvredjivanje ljudskog zivota kao takvog, i stvaranje nove klase od nekoliko stotina ljudi (koji imaju sve) i koji upravljaju zivotima obicnih ljudi (koji nemaju nista). U takvim sredinama se zlocinci glorifikuju, mesetari cascavaju nazivom "biznismen", sport vode krimosi, a politiku verske vodje. Iz takvih se drzava i ono malo obrazovanih seli, a razne bedastoce poput kiceraja i turbo folka cvetaju. Jbga, nedostatak perspektive i svetla na kraju tunela. ;)

[youtube][/youtube]

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 09 mar 2011, 05:36

Sabahajrulah :mrgreen:
Rođen s tobom da budem

asylum
Kontakt:

Post Postao/la asylum » 09 mar 2011, 08:30

Faraon iz Visokog je napisao/la:Sabahajrulah :mrgreen:
Sabahairola.
Kazu " Ko rano rani, dvije srece grabi " pa reko da isprobam i to. :lol:

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: galia95 i 0 gostiju.