Koje programe upotrebljavaš?
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- ArtemisFowl
- Kontakt:
- ASD
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Java je ok, koristiš maven i springboot?
ms sql isto, koji environment koristiš? Management studio, Azure Data Studio ili Cloud?
.net i js nisu
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
6 dana za sve te praznike i Hrvati i Bošnjaci imaju, to je tako u SBK odavno
Kod Hrvata ima Velika Gospa i Svi Sveti isto neradni, a kod Bošnjaka su to rođenje Muhammeda i hidžretska nova godina, i po dva za Bajram jedan i drugi, a ovamo Uskrs i Božić isto dva
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ukinuti sve praznike i uvesti neradni ponedjeljak, change my mind.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Furaju se na hrvatsku, komično velik broj religijskih praznika (a i ovih domovinskih)
U Austriji je 13 drzavnih praznika u godini, a neke pokrajine imaju jos koji dodatni 

Jesu'l svi neradni? U Usa 11 ali samo 5 neradnih. S tim da se Thanksgiving obicno spaja jer je u cetvrtak pa imas i petak.
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 22 avg 2023, 12:58, ukupno mijenjano 1 put.
Jok. Nema prenosenja ovdje. Neke firme ti nude spajanje praznika s vikendom (slobodan ponedjeljak/petak ako praznik pada na utorak/cetvrtak) kao dodatni godisnji.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Sve se prenosi ja mislim, dok sam išo u školu nijedne godine nismo “izbjegli” slobodan dan zbog dana nezavisnosti, drzavnosti, 1. maja, dana ucitelja…
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Skolarci se ne racunaju, vi imate vise slobodno nego sto ideteBosniaBoston je napisao/la: ↑22 avg 2023, 13:01Sve se prenosi ja mislim, dok sam išo u školu nijedne godine nismo “izbjegli” slobodan dan zbog dana nezavisnosti, drzavnosti, 1. maja, dana ucitelja…
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 244 gosta.