Vidi ove debilcine sta psuje

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Naš najbolji golman je Kovačević. Karačić je branio evropske utakmice obje, turska liga ne znam. Šehića treba polako sklanjati sa gola. Oko Vasilja se digla fama ne znam zašto. Pirić ionako je zbog Husarića tu.hurem je napisao/la: ↑22 avg 2023, 11:29Spisak sasvim ok. Ne znam sta se očekivalo od Kodre a čovjek tek prije par dana izabran za selektora. Da pozove 5 novih imena?! Ne igramo prijateljske nego kvalifikacione.
+++
Plus za nepozivanje Sanicanina.
- - -
Fali jedan veznjak i mogao je pozvati Cimirota jer nije u Saudiji 100 godina nego je tek otišao.
Minus za pozivanje Prevljaka jer dotični nema ozbiljnih utakmica od aprila. Ali hajd, ima dobar njuh u 16 ako zagusti. Moze dati 20ak minuta.
Karacic - frajer više ne brani nego što brani i ovaj jedan veli da je nas najbolji golman. Svasta. Tačno je tamo gdje treba biti trenutno, a to je na rezervnom spisku. Za nešto više nek se kroz klub izbori u narednom periodu.
Sucic - nije zaslužio poziv a i potrebniji je mladoj reprezentaciji koja takodjer započinje svoje bitne kvalifikacije.
Pogledaj pressicu pa ces dobiti odgovor na pitanje. Previse slicni igraca imamo u veznom. Nalic je dobio poziv umjesto njega, drugi tip igraca.Goalgetter je napisao/la: ↑22 avg 2023, 11:37Izostavljanje Cimirota je bas zanimljiva odluka. Kao da je preko noci zaboravio igrati nogomet samo zato sto je otisao u Saudijsku Arabiju. U ovom jadu od veznjaka jedan od boljih. Prcic nije igrac na kojeg se mozes osloniti.
I lijevi bek je njegova pozicija. Mada ja bi najradije ostavio Pjanića na klupi , stavio Stevanovića na njegovo mjesto, Dedića na desnog , Gazibegovića na lijevog.
Nisam ga gledao nikad u klubu, ali u reprezentaciji je sve igrao osim lijepog i modernog fudbala
Sumnjam. Predefanzivno, posebno za Lihtenštajn. Sumnjam da će smjeti ostaviti Pjanića na klupi, ako to uradi ja mu kapu skidam.