Komentarisanje ok, ali ne znači da se mora u ekstrem ići. Ovdje ljudi već poraz upisali jer eto Hamza je krilo.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ljudima pukao film zbog silnih eksperimenata sa sastavom, pa zato.
-
- Kontakt:
Da li igraj ovaj ili onaj ovo ono a sve kao treba podrska treneru...
Prestanite kukati.
A sad Sarajevo igraj i pobjedi !
Prestanite kukati.
A sad Sarajevo igraj i pobjedi !
Napokon Avram u prvoj postavi, da vidimo sta ce pokazati. Sta je s Ajdinom i Julardzijom, jel nisu papiri gotovi ili nesto drugo? Viveros, bas veliki upitnik, sta je s njim. Nekao mi ova taktika djeluje kao sa 2 napadača, ja volim takvu igru, iako sam ocekivao Penu od starta.
-
- Kontakt:
Pisao sam i kad su drugi treneri bili tako i sad podrska za Rozman zna najbolje sto je izveo ovih 11, covjek s njima provodi svaki trening ima sigurno razloge zašto neko igra a neko ne. Vi pogledati 90 min a mozda ni to i nismo kompetentni, znam da svi volimo se igrati trenera al nije to ljudi poredaj najbolji 11 u 433 i juris. Milion faktora moze uticati ko ce istrcati u prvih 11 nekad raspoloženje igraca kroz sedmicu, povrede, forma, psihološko stanje, fizicko, taktičke odluke itd itd
Vamos Rajvosa do pobjede.
Vamos Rajvosa do pobjede.
Ovi što su navaljivali na Mirzu, isti evo i na Rožmana kidišu.
Kod nas se ljudi svakako lože na strance i crnce,sjecam se kad je Musa igrao ekipa dobije utakmicu svi idu prema tuneli ljudi samo njemu skandiraju "Musa Musa Musa"
Isto sad kad je Perenanda ušao protiv Posusja,cuo sam dosta komentara sa tribina ma bjezi ti daj njemu loptu,i ono u mjesto okrene loptu ono ole ole sa tribina i uzdasi
Isto sad kad je Perenanda ušao protiv Posusja,cuo sam dosta komentara sa tribina ma bjezi ti daj njemu loptu,i ono u mjesto okrene loptu ono ole ole sa tribina i uzdasi

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ja mislim da ce Catakovic dobijat dosta prostora kod Simona jer je haman jedini igrac u ekipi koji svojim pasom moze promijeniti stranu napada
ZZ
Kad se sjetim Nathana, momak primi loptu naši odmah aplauz, u trans padajumiky_hz je napisao/la: ↑21 avg 2023, 16:40Kod nas se ljudi svakako lože na strance i crnce,sjecam se kad je Musa igrao ekipa dobije utakmicu svi idu prema tuneli ljudi samo njemu skandiraju "Musa Musa Musa"
Isto sad kad je Perenanda ušao protiv Posusja,cuo sam dosta komentara sa tribina ma bjezi ti daj njemu loptu,i ono u mjesto okrene loptu ono ole ole sa tribina i uzdasi![]()

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- napoleon72
- Kontakt:
Sta je ovo sluzbena napisala Penarenda. Zar nije Penaranda?
Isto Liverpul s onim madjarom, nikako da mu utrefe prezime.

Isto Liverpul s onim madjarom, nikako da mu utrefe prezime.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
evo vidim na instagramu, svi ovi fanpagevi objavljuju ko da je Jozo Simunovic, bivsi igrac Celtica i Dinama blizu potpisa... ja vjerujem da je suplja, al mozda zna neko vise pa da pitam
aBd da dobijemo sad ovo 1:3, Penitaa kad uleti solo prodor ide hahaha
aBd da dobijemo sad ovo 1:3, Penitaa kad uleti solo prodor ide hahaha
Admin na instagramu se previše obradovao što Soldo starta
Da je danas dobiti, anulirali bi onaj poraz od Sloge
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ja sam dobio osjecaj da ce on iz nekog cudnog razloga igrat kod njega cim sam vidio da ga nasamo nesto savjetuje.moj uzor-S.G je napisao/la: ↑21 avg 2023, 16:43Ja mislim da ce Catakovic dobijat dosta prostora kod Simona jer je haman jedini igrac u ekipi koji svojim pasom moze promijeniti stranu napada
Sad kad Hamzoni proigra i nabiye nas na onu stvar do 25. min

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Sretno nam po ovom dzehenemu.
iskreno nikad sigurniji nisam bio za pobjedu, bas imam neki jak osjecaj da uzimamo danas
Kad navečer oči sklopim, ja pjevam tebi i u snu
snagu ja ću uvijek skupit' i bodrit te na samom dnu..
Saraj'vo je život nama, ne stanica prolazna,
uz tebe smo uvijek znaj MI NE IDEMO NIKADA!
snagu ja ću uvijek skupit' i bodrit te na samom dnu..
Saraj'vo je život nama, ne stanica prolazna,
uz tebe smo uvijek znaj MI NE IDEMO NIKADA!
30 stepeni, stavio igrače da trče i izgore i onda u drugom poluvremenu kad Tuzla padne fizički ubacuje one koji mogu prelomiti utakmicu... Prvo poluvrijeme 0-0 u drugom im dajemo dva komada mark my words.
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Google Adsense [Bot], haris004 i 18 gostiju.