Prica se da je totalno nespreman. Nerealno mi zvuci jer je dosao u takmicarskoj formi, al juznoamerikanac je to, Bog zna kakva je ta "forma".
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- napoleon72
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
1946
90ka deseti heroj Bosne
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
- JuricaSpindl
- Kontakt:
Slažem se sa tobom, naravno da svaki trener ima svoju ekipu, "vrstu igraca", ali ne mogu da vjerujem da je Sahinovic u nekoj kombinaciji bolji od rogica... Ali eto vjerovat cemo SŠ i dati podrškunapoleon72 je napisao/la: ↑21 avg 2023, 16:13To je ono sto je pola foruma trubilo na kraju sezone. Ne mozes ostavit trenera koji je pod tolikim.pritiskom i kojem se stolica i pored svih rezultata trese. Otjeran nakon dvije tekme, sad novi trener ima ekipu koju nije sebi sklapao. Sta ako se Rozmanu nikako ne svidjaju Rogic, Viveros, Zeljkovic... Dovedeni i skupo placeni a sjede na klupi. S obzirom na to da pored tri prirodna desna krila, ali i desnjaka (Viveros, Ikic, Kyeremeh) gura ljevaka Hamzu, jasno je da hoce krilo koje ulazi u sredinu. Zato je valjda doveden Hasic. I sad imas yebenog juznoamerikanca kojeg si masno platio a on sjedi na tribinama svaku tekmu jer, MOZDA, trener ga ne vidi u svojim kombinacijama.
Oliveira bezveze?HeraklitMracni je napisao/la: ↑21 avg 2023, 16:21Pricao je Trako da je Oliveira kao i Pena bezveze i nije mu jasno sto toliko plaćaju , ovo je 100% nasi invalidi prenose da su ovi kao loši …

Trako majmuncina
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Trako nekome kaže da je bezveze, mudovit lik nema štaHeraklitMracni je napisao/la: ↑21 avg 2023, 16:21Pricao je Trako da je Oliveira kao i Pena bezveze i nije mu jasno sto toliko plaćaju , ovo je 100% nasi invalidi prenose da su ovi kao loši …
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Ovdje samo Corica, Hadzica i Mehanovica mozes nazvat igracima.
Pa ako je istina da prica takve stvari za nase igrace, svoje suigrace, letio bi on meni iz kluba.HeraklitMracni je napisao/la: ↑21 avg 2023, 16:21Pricao je Trako da je Oliveira kao i Pena bezveze i nije mu jasno sto toliko plaćaju , ovo je 100% nasi invalidi prenose da su ovi kao loši …
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Kad on skupi gol-saving intervencija koliko Oliveira zabije za polusezonu nek onda prica...Sta ce on bolje mu da igra nego da se svadja poslije utakmiceHeraklitMracni je napisao/la: ↑21 avg 2023, 16:21Pricao je Trako da je Oliveira kao i Pena bezveze i nije mu jasno sto toliko plaćaju , ovo je 100% nasi invalidi prenose da su ovi kao loši …
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
To Trako da kaze renanu je isto da ja kazem kejnu da je taraba. Ne vjerujem da je tolika budalaHeraklitMracni je napisao/la: ↑21 avg 2023, 16:21Pricao je Trako da je Oliveira kao i Pena bezveze i nije mu jasno sto toliko plaćaju , ovo je 100% nasi invalidi prenose da su ovi kao loši …
I ja sam čuo da se nije pokazao na treninzima ali i da ima ubjedljivo najveću platu.napoleon72 je napisao/la: ↑21 avg 2023, 16:18Prica se da je totalno nespreman. Nerealno mi zvuci jer je dosao u takmicarskoj formi, al juznoamerikanac je to, Bog zna kakva je ta "forma".
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
+1
Pustite čovjeka da radi svoj posao, naše je da ga podržimo jer to zaslužuje.

snagu ja ću uvijek skupit' i bodrit te na samom dnu..
Saraj'vo je život nama, ne stanica prolazna,
uz tebe smo uvijek znaj MI NE IDEMO NIKADA!
Isto sam pomislio. Avram je onu polusezonu kod Vasoskog par meceva odlicno odradio na desnom krilu.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- ElCartel11
- Kontakt:

Pokrij se usima i budi sretan sto je Oliveira u tvojoj ekipi, da te nepravi lik budalom na terenu.
A Traki bi i onako preporucijo neki zanat nije on za fudbala.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Prvu je ja mislim imao 3 asista odmah
Trenutno korisnika/ca: ado-hz, ajdohordas, Amidzaa, Anex, Arhitekt, avalPacidoroP, BeYaZ, boki86, budzak, bvsic, casual033, Cautinho, Combattente87, Confiance, dime, edinedin, fera, Fouzi1, Fudo, Galantni, galia95, grbavicka1921, greenwood, Haksss, Hazre, head88, Hrasno15, HyperOS, insimadop, Inspiracija, James1987, johntravolta123, Kaunas, keli, Lecler, ledesma, LegendKiller, macahz, MaroonWhite1946, mercurial, muhamedhulk, napoleon72, NazorUso, NeSamSafetee, Pitar6785, plisek, Rajvosa4ever, riki46, rimljanin90, ristagrad, ronaldo99, SamoDaKazeem, seha77, selver79, Serha, skoJaa, Skojevska, spezial, strahmeipomisliti, svihsedamsamuraja, tajsamja, tuitamo, ubipara, umrobihzbogtebe1946, unityvillage, USB, Vaya, zagorski, ŠTA_JE i 715 gostiju.