Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

UPS
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la UPS » 08 mar 2011, 23:54

polga je napisao/la:
UPS je napisao/la: I buraz -ogromna vecina ljudi ce uvijek stati na stranu onog koji napada i koji se vise trudi pa makar nekada i imali pomoc sudija. to je tako ;)
Ne, sigurno ti garantujem da ogromna vecina ne bi stala za bolji tim, koji prode UZ POMOC SUDIJA. Sve je stvar licnog izbora, i fudbala kojeg preferiras.

Mozda se tebi svida atraktivna i ofanzivna Barca, a mozda se nekome pak vise svida Mourinhov Inter, ili vecerasnji Arsenal.

Kakve veze ima sto je Wenger isao na sigurno na Camp Nou protiv Barce?

Covjece, lik je imao 2:1, i sigurno je smisljao sve moguce nacine ne bi li uspio i sacuvati tu prednost. I taman mu se dogodi da zabije gol skoro vrijedan prolaska, i tu se nade sudija koji ce na nepravedan nacin iskljuciti Van Persiea.

Ne interesuje me ko igra kakav fudbal, zelim da na kraju pobijedi onaj ko je zabio vise golova, i kojem nije bila potrebna sudijska pomoc kako bi zabio dva krucijalna gola.
Pa je li ti ozbiljno mislis da Barca treba pomoc sudija? Da Barca trazi pomoc sudija?? To je tako, dogadja se, nazalost i u ovim velikim utakmicama. Ali, dogadja se gotovo svakom timu ne samo Barci samo sto se to Barci zbog njenog 'prosportskog imidza' (glede angazovanja igraca iz vlastite skole, nevjerovatno lijepog fudbala koji demonstriraju, sto nemaju niti jednog ufuranog igraca - dobro mozda alves malo odskace :D ...) gleda kroz jedan objektiv a drugima kroz drugi. To ne umanjuje ono sto Barca radi na terenu a to je totalna dominacija

Kazes tebe ne interesuje ko kako igra?! E pa majstore ja mislim da ogromnu vecinu ljudi interesuje. Naravno da ce me interesovati, sta treba? Da gledam Ettoa kako 180 min igra u odbrani ispred svoga 16-ca??? Ne hvala, zato postoje stoperi i bekovi
Zadnja izmjena: UPS, dana/u 08 mar 2011, 23:55, ukupno mijenjano 1 put.

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 08 mar 2011, 23:54

sad sam gledao klip kad je messi dao gol iz penala na usporenom snimku fabregas se smije hehehe malo cudno za kapitena arsenala a nije ni nista posebno pokazao veceras uglavnom realno zasluzen prolaz barce a sudenje necu komentarisati
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 08 mar 2011, 23:55

Pljujete po Almuniji nešto,jel:shock: pa kako vas nije stid :oops: :oops: samo mi to recite, odmah sad :oops: :oops: gdje ce vam duša :oops: :oops:
Frajer vas je spasio totalnog potopa veceras, skinuo je bruku mrtvih zicera, veceras branio utakmicu karijere i više nikad nece ovakvu noc ponoviti i opet cete ga sutra pljuvat :oops: :oops: sramota
Zadnja izmjena: izzo, dana/u 08 mar 2011, 23:55, ukupno mijenjano 1 put.

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 08 mar 2011, 23:55

Hladne glave nit mi je drago sto smo ispali nit mi je krivo,nek idu cigani dalje 100% nece osvojit ne bih da nesto komentarisem utakmicu,sudjene i ostala sranja koja su bila na utakmici
Mi se okrecemo EPL i narednoj tekmi s WBA i naravno manchesteru u fa cupu

izzoo nadji jedan post protiv almunije dacu ti dukat :lol: :lol:
Zadnja izmjena: Faraon iz Visokog, dana/u 08 mar 2011, 23:56, ukupno mijenjano 1 put.
Rođen s tobom da budem

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 08 mar 2011, 23:55

mdss je napisao/la:sad sam gledao klip kad je messi dao gol iz penala na usporenom snimku fabregas se smije hehehe malo cudno za kapitena arsenala a nije ni nista posebno pokazao veceras uglavnom realno zasluzen prolaz barce a sudenje necu komentarisati
ma za pare prodao garant :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

asylum
Kontakt:

Post Postao/la asylum » 08 mar 2011, 23:56

izzo je napisao/la:Pljujete po Almuniji nešto,jel:shock: pa kako vas nije stid :oops: :oops: samo mi to recite, odmah sad :oops: :oops: gdje ce vam duša :oops: :oops:
Frajer vas je spasio totalnog potopa veceras, skinuo je bruku mrtvih zicera, veceras branio utakmicu karijere i više nikad nece ovakvu noc ponoviti i opet cete ga sutra pljuvat :oops: :oops: sramota
Dobro buraz, ne moras se toliko crveniti. Razumijemo te.

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 08 mar 2011, 23:56

reddevil16 je napisao/la:Veceras smo svi mogli vidjeti i taj "MIT" o ljepoti barsine igre, pa to je smijesno. Ova igra se zove Spanski Catanacco koji je potpomognut sudijama, totalna sramota sudije. Wenger je pogrijesio sto nije izveo tim vani nakon onakvog dosudjenog crvenog kartona. Ali ima jedna pozitivna stvar, sve se vrti u krug i ovo ce se vratiti Barsi to vam garantujem.
...stvarno ne razumijem pojedine clanove ovog foruma...toliko ste ljubomorni na barcu,pa to nije normalno...razumijem ove arsenalove navijace,ali vas neutralne nikako ne razumijem...mrzite barcu vise nego sto volite klub za koji navijate... :)

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 08 mar 2011, 23:57

asylum je napisao/la:
izzo je napisao/la:Pljujete po Almuniji nešto,jel:shock: pa kako vas nije stid :oops: :oops: samo mi to recite, odmah sad :oops: :oops: gdje ce vam duša :oops: :oops:
Dobro buraz, ne moras se toliko crveniti. Razumijemo te.
Necu se više crveniti za drugog, ne treba mi to u životu definitivno.

reddevil16
Kontakt:

Post Postao/la reddevil16 » 09 mar 2011, 00:00

Kao prvo ja ne mrzim nikoga to nije u mojoj vjeri i prirodi, ja samo govorim cinjenice, i da vratice se ovo Barsi prvo je bio Chelsea sad Arsenal dva puta kradja, ali to tako ide u krug i vratice se sigurno. I da je ne uzivam u onakvom fudbalu peljanju lopte to je po fudbalskom ucbeniku Cattanacco samo spanski. A ti bujrum uzivaj u Barsinoj igri nemam nista protiv.
Zadnja izmjena: reddevil16, dana/u 09 mar 2011, 00:01, ukupno mijenjano 1 put.

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 09 mar 2011, 00:00

Faraon iz Visokog je napisao/la:Hladne glave nit mi je drago sto smo ispali nit mi je krivo,nek idu cigani dalje 100% nece osvojit ne bih da nesto komentarisem utakmicu,sudjene i ostala sranja koja su bila na utakmici
Mi se okrecemo EPL i narednoj tekmi s WBA i naravno manchesteru u fa cupu

izzoo nadji jedan post protiv almunije dacu ti dukat :lol: :lol:
Ti "cigani" ce osvojiti sve osvojiti može, u to ne sumnjaj...ali ti ces se opet brukati sutra kad budes pljuvao po tom istom Almuniji, a ja se više necu crveniti za druge...boli me ki.ta ,sam ces se provaljivati.
Najgore je kad covjek sam sebi skace u stomak :!:

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 09 mar 2011, 00:02

Mislim nakon ovakvog poraza najbitnije je sacuvati dostojanstvo,samim tim bi svim clanovima foruma,koji navijaju za Barsu,da cestitam na pobjedi..Sto se tice same igre Arsenala,mogu reci da smo odigrali odlicnu odbranu do iskljucejna RVP-a,ali zato u napadu nismo pokazali apsolutno nista,cak ni tri vezana precizna dodavanja..Mora se reci da to tog momenta Barselona takodzer,osim posjeda lopte i gola(za kojeg je najvise zasluzan po meni,najlosiji igrac Arsenala veceras,Fabregas) je imala jos dvije poluprilike..Mislim da crveni karton nikome nije trebao,Barselonin plasman ce opet ostati u sjeni ovog iskljucenja,ko zna kako bi se utakmica odvijala,bez tog momenta..Bez te,velike mrlje,bi Barselonin plasman bio cist kao suza,ali isto tako bi rekao,da Arsenal s onakvom igrom nije ni zasluzio da prodje..U 90 min.ne uputiti sut prema golu je sramota,za jedan veliki tim,kakav je Arsenal..Ipak,mogu reci da nisam razocaran,Persie nije bio spreman za ovu utakmicu,Rosicky je totalno van forme,kao i DIaby,koji nakon povrede nije odigrao ni jednu prosjecnu utakmicu.Za njega bi za ovu vecerasnju utakmicu rekao,standardno loše,.Fabregas,osim velike greske,koja nas je kostala gola(neozbiljno za jednog kapitena i covijeka koji bi trebao da bude pokretacka snaga ove ekipe,lider),prakticki se nije ni vidio na terenu,par puta je i cak i bjezao od lopte,.Jedino se moze reci da je u odbrani do te,presudne 56 minute,odigrao sasvim solidno..Nasri i Wilshere su po meni,uz Walcota,igraci uz koje treba graditi tim.Danas i nisu bili na nekom nivou,ali treba reci da nisu ni imali s kim da igraju..Arshavin je morao ranije uci u igru,po meni i poceti utakmicu..Po ko zna koji put,Wenger radi kasno izmjene,morao je osvjeziti ekipu,nakon crvenog kartona..Bice bolje,ili nece? :D

kivi
Kontakt:

Post Postao/la kivi » 09 mar 2011, 00:02

reddevil16 je napisao/la:Veceras smo svi mogli vidjeti i taj "MIT" o ljepoti barsine igre, pa to je smijesno. Ova igra se zove Spanski Catanacco koji je potpomognut sudijama, totalna sramota sudije. Wenger je pogrijesio sto nije izveo tim vani nakon onakvog dosudjenog crvenog kartona. Ali ima jedna pozitivna stvar, sve se vrti u krug i ovo ce se vratiti Barsi to vam garantujem.
sta si ti gledao ? jesil vidio prilika za barsu ?? jesil vidio prilika za arsenal ?? nisi, jer ih nisu ni imali. samo boze zali sto su se sastali ovako rano :cry: :cry:
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 09 mar 2011, 00:03

Živio ti nama kralju 100 godina.

[youtube][/youtube]

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 09 mar 2011, 00:03

Fabregas se izgleda poceo steliti da igra za Barcu, ucestvovao je u prvoj akciji kod gola Messija :lol:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

reddevil16
Kontakt:

Post Postao/la reddevil16 » 09 mar 2011, 00:06

KIVI, Molim de mi reci koliko je Barsa imala sansi dok je Van Persi bio na terenu? Pa mi odna reci sta sam gledao.

asylum
Kontakt:

Post Postao/la asylum » 09 mar 2011, 00:08

Bosco je napisao/la:Živio ti nama kralju 100 godina.

[youtube][/youtube]
Najbolju mogucu rijec je upotrijebio.

JOKE! ;)

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 09 mar 2011, 00:09

Niste se zalili kad je Barci ponisten cisti gol u Londonu 8-)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 09 mar 2011, 00:12

Fabregas je 0 Obicna!
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Number1
Kontakt:

Post Postao/la Number1 » 09 mar 2011, 00:12

ekipa koja nema šuta ni u ni izvan gola ne zaslužuje da prodje dalje...
toliko
Nil Satis Nisi Optimum

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 09 mar 2011, 00:13

reddevil16 je napisao/la:KIVI, Molim de mi reci koliko je Barsa imala sansi dok je Van Persi bio na terenu? Pa mi odna reci sta sam gledao.
...a koliko je arsenal imao u cijeloj utk???

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.