Pa je li ti ozbiljno mislis da Barca treba pomoc sudija? Da Barca trazi pomoc sudija?? To je tako, dogadja se, nazalost i u ovim velikim utakmicama. Ali, dogadja se gotovo svakom timu ne samo Barci samo sto se to Barci zbog njenog 'prosportskog imidza' (glede angazovanja igraca iz vlastite skole, nevjerovatno lijepog fudbala koji demonstriraju, sto nemaju niti jednog ufuranog igraca - dobro mozda alves malo odskacepolga je napisao/la:Ne, sigurno ti garantujem da ogromna vecina ne bi stala za bolji tim, koji prode UZ POMOC SUDIJA. Sve je stvar licnog izbora, i fudbala kojeg preferiras.UPS je napisao/la: I buraz -ogromna vecina ljudi ce uvijek stati na stranu onog koji napada i koji se vise trudi pa makar nekada i imali pomoc sudija. to je tako
Mozda se tebi svida atraktivna i ofanzivna Barca, a mozda se nekome pak vise svida Mourinhov Inter, ili vecerasnji Arsenal.
Kakve veze ima sto je Wenger isao na sigurno na Camp Nou protiv Barce?
Covjece, lik je imao 2:1, i sigurno je smisljao sve moguce nacine ne bi li uspio i sacuvati tu prednost. I taman mu se dogodi da zabije gol skoro vrijedan prolaska, i tu se nade sudija koji ce na nepravedan nacin iskljuciti Van Persiea.
Ne interesuje me ko igra kakav fudbal, zelim da na kraju pobijedi onaj ko je zabio vise golova, i kojem nije bila potrebna sudijska pomoc kako bi zabio dva krucijalna gola.

Kazes tebe ne interesuje ko kako igra?! E pa majstore ja mislim da ogromnu vecinu ljudi interesuje. Naravno da ce me interesovati, sta treba? Da gledam Ettoa kako 180 min igra u odbrani ispred svoga 16-ca??? Ne hvala, zato postoje stoperi i bekovi