Zvanično je već za Sergeja
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
Pa vec je Jakirovic zvanicno objavljen.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- BordoBBoja
- Kontakt:
Nas jakir da je preuzeo, napolen i slicni bi ga ironicno zvali profa, i govorili mu da se drzi teorije, a da se fudbala ostavi
- AngelDiMaria
- Kontakt:
vjeruj mi ja sam cekao kad ce poceti dala braniti, to za jakira me nista ne bi iznenadilo. doduse onaj sto je nazor usao je prednjacio u tim teorijama zavjereBordoBBoja je napisao/la: ↑21 avg 2023, 15:33Nas jakir da je preuzeo, napolen i slicni bi ga ironicno zvali profa, i govorili mu da se drzi teorije, a da se fudbala ostavi
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- napoleon72
- Kontakt:
Gledaj ovog pokemona, ista slika, isto pisanje... Ofiran si druze, gori od Kenozoika
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Onako pises, ili nesto znas?
Na prvu sam kontao da je lik sam sebi replicirao.napoleon72 je napisao/la: ↑21 avg 2023, 15:36Gledaj ovog pokemona, ista slika, isto pisanje... Ofiran si druze, gori od Kenozoika

- BordoBBoja
- Kontakt:
Iako sam peotiv dala bio, tek kad je otisao vidi se da nam faliAngelDiMaria je napisao/la: ↑21 avg 2023, 15:35vjeruj mi ja sam cekao kad ce poceti dala braniti, to za jakira me nista ne bi iznenadilo. doduse onaj sto je nazor usao je prednjacio u tim teorijama zavjereBordoBBoja je napisao/la: ↑21 avg 2023, 15:33Nas jakir da je preuzeo, napolen i slicni bi ga ironicno zvali profa, i govorili mu da se drzi teorije, a da se fudbala ostavi
Ma taj nazor je sabrinin placenik
Pamtim ga odavno
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
- AngelDiMaria
- Kontakt:
u nedostatku argumenata se na to vadi, i mojne me poredit sa istim likovima.napoleon72 je napisao/la: ↑21 avg 2023, 15:36Gledaj ovog pokemona, ista slika, isto pisanje... Ofiran si druze, gori od Kenozoika

"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Isto tako završiš u sredini tabele nebitne lige pa onda postaneš trener najboljeg kluba u regijibordobijeli je napisao/la: ↑21 avg 2023, 14:51Biščan otkaz a mlad trener, radan, al djaba nemas rezultat i letiš. Surov je posao trenera vodiš 2-0 u 90 min u 97 2-2 i ostajes bez posla.

Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Da hoce Andrej kod nas. da mu stavim 2 Mio na TM 

Dizdarevic propuh, Pidro od povrede nije odigrao dobru utakmicu, Kapic nije odigrao dobre utakmice otjeran na kraju, Oremus toliko dobar igrac da sad igra u Igmanu a nakon te sezone ga niko nije htio i pola godine bez kluba bio, Bodul vrhunski talenat al ga ne interesuje fudbal, Ahmetovic prestar, Djokan klasa priznajem, Fanimo odbijao da igra i kad je igrao pod Sablicem nije se trudio.tabba77 je napisao/la: ↑21 avg 2023, 15:17Ti ako si zadovoljan sa 7 poraza na polusezoni, dodaj na to ispadanje od Milsamija, ja nisam.iliyaa8 je napisao/la: ↑21 avg 2023, 14:45E cuj mi smo Sarajevo tu nema opravdanja a igraju Kobiljar, Cmiljanic, Kurdic, Dervisagic, Bagaric, Kanuric, Salcin, Krste, Hebib, Palic.tabba77 je napisao/la: ↑21 avg 2023, 13:58
Pa nije ga sigurno pljuvao bez razloga, nije ni meni Sablić bio drag, prije svega što je forsirao formaciju koju nijedna od naših ekipa ne zna igrati, što smo na nekim utakmicama izgledali kao juniori. Jedan ili ni jedan šut u okvir gola. Bez obzira na roster, mi smo Sarajevo i tu nema opravdanja.
Rozmanu se mora dati vrijeme, godinu dana minimalno ako hoćemo da vidimo neke rezultate. Džaba ovako skup i jak roster (na papiru) ako to ne znaš i ne možeš posložiti. Realno naprijed smo toliko potentni, toliko igrača koji hoće da igraju, valja to izbalansirati da svi budu zadovoljni minutažom.
Najveci poraz 0:2 od Zrinje, odbrana pidro saban i stoperski tandem Kurdic Dupovac
Sad nam je treca opcija na svakoj poziciji bolja od najbolje opcije pod Sablicem i pod mirzom smo imali losije rezultate. Neko poredi covjeka kojem je spic Renan i kojem je spic Boris Cmiljanic, pitari smo za proucavat![]()
Sablic najbolji trener poslije Husrefa, change my mind
Ma ja, slučajno si izostavio Dizdarevića, Pidru, Kapića, Oremuša, Bodula, Ahmetovića, Đokanovića, Fanima...
Sedam poraza
Zrinja dvaput, redovno nas tamburali i prije i poslije
Borac u BL, tu Gvardiolina Barca bi isla po bod
Tuzla prvo kolo, Kanuric prodao, jos je sablic izasao sa 4231
Siroki u Listici bi dobili da Bodul nije pophizdio
Velez i Leotar kod kuce jedino bi se mogli prigovoriti
Ispadanje od Milsamija je logicno bilo i zasluzeno. U tom momentu ni Gvardiola ne bi mogao garantovat prolaz. Plate nema a ne zna se ni hoce li je biti, pola igraca ne moze da igra, iz la delicie vodio tekmu, fulis penal u Orheju, poklopilo se
Jedini trener koji je imao ideju kako se igra i imao taktiku, to sto mu je Kobiljar nosioc igre morao biti to nije Sablicev problem. Nakon toga Vasoski s puno boljom i Mirza sa puno puno boljom ekipom dodjose i puno losije rezultate ostvarise
I kada teško je i kada je dobro, uvijek ću pjevat' za BIJELE I BORDO
⚜️Republika Bosna i Hercegovina⚜️
⚜️Republika Bosna i Hercegovina⚜️
- AngelDiMaria
- Kontakt:
suti dje ces tako za kobiljara reci, doci ce nazoruso i objasnit kako joj sve zna **** li ga oniliyaa8 je napisao/la: ↑21 avg 2023, 15:42Dizdarevic propuh, Pidro od povrede nije odigrao dobru utakmicu, Kapic nije odigrao dobre utakmice otjeran na kraju, Oremus toliko dobar igrac da sad igra u Igmanu a nakon te sezone ga niko nije htio i pola godine bez kluba bio, Bodul vrhunski talenat al ga ne interesuje fudbal, Ahmetovic prestar, Djokan klasa priznajem, Fanimo odbijao da igra i kad je igrao pod Sablicem nije se trudio.tabba77 je napisao/la: ↑21 avg 2023, 15:17Ti ako si zadovoljan sa 7 poraza na polusezoni, dodaj na to ispadanje od Milsamija, ja nisam.iliyaa8 je napisao/la: ↑21 avg 2023, 14:45
E cuj mi smo Sarajevo tu nema opravdanja a igraju Kobiljar, Cmiljanic, Kurdic, Dervisagic, Bagaric, Kanuric, Salcin, Krste, Hebib, Palic.
Najveci poraz 0:2 od Zrinje, odbrana pidro saban i stoperski tandem Kurdic Dupovac
Sad nam je treca opcija na svakoj poziciji bolja od najbolje opcije pod Sablicem i pod mirzom smo imali losije rezultate. Neko poredi covjeka kojem je spic Renan i kojem je spic Boris Cmiljanic, pitari smo za proucavat![]()
Sablic najbolji trener poslije Husrefa, change my mind
Ma ja, slučajno si izostavio Dizdarevića, Pidru, Kapića, Oremuša, Bodula, Ahmetovića, Đokanovića, Fanima...
Sedam poraza
Zrinja dvaput, redovno nas tamburali i prije i poslije
Borac u BL, tu Gvardiolina Barca bi isla po bod
Tuzla prvo kolo, Kanuric prodao, jos je sablic izasao sa 4231
Siroki u Listici bi dobili da Bodul nije pophizdio
Velez i Leotar kod kuce jedino bi se mogli prigovoriti
Ispadanje od Milsamija je logicno bilo i zasluzeno. U tom momentu ni Gvardiola ne bi mogao garantovat prolaz. Plate nema a ne zna se ni hoce li je biti, pola igraca ne moze da igra, iz la delicie vodio tekmu, fulis penal u Orheju, poklopilo se
Jedini trener koji je imao ideju kako se igra i imao taktiku, to sto mu je Kobiljar nosioc igre morao biti to nije Sablicev problem. Nakon toga Vasoski s puno boljom i Mirza sa puno puno boljom ekipom dodjose i puno losije rezultate ostvarise
De yebem ga, sat do tekme, gledaj o čemu pričate i raspravljate
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
SERGEJ JAKIROVIĆ novi je trener Dinama, objavio je hrvatski prvak na službenim stranicama. Jakirović je tako na klupi naslijedio Igora Bišćana koji je danas dobio otkaz i vodit će momčad već u četvrtak kad na Maksimiru u prvoj utakmici play-offa Europa lige gostuje Sparta iz Praga. Njegova odštetna klauzula bila je šest mjesečnih plaća, odnosno oko 100.000 eura, što Dinamu nije bio problem platiti.
Znaci platu u Rijeci je imao oko 16-17.000eura
Da li bi kod nas mogao imati tu platu
Znaci platu u Rijeci je imao oko 16-17.000eura
Da li bi kod nas mogao imati tu platu

Je li izašao sastav