FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Stefan Effenberg
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Stefan Effenberg » 08 mar 2011, 18:54

anton 1983 je napisao/la:Sada mi je glupo komentirati neke stvari jer se kod nas problemi rješavaju kad smo katastrofalno loši, a ne kad nam ide pa kad je malo teže srati po ekipi. Ja bi htio da dobijemo i Hannovera i HSV i da izbacimo Intera, pa da vidim opet promjenu priče na forumima kako puše vjetar....
Krivo si me/nas procijenio. Kada kažem da Bayern nema igru protiv bunkera onda zbilja mislim da je trener krivac za to. A mi nemamo rješenja protiv bunkera od kada je došao van Gaal. To je jasno kao dan. To sam govorio već jako dugo kao što sam govorio da nismo napredovali što se igre tiče.

Mislio si da će se van Gaal izvući da ćemo ga početi opet hvalit?

Ja sam ga prvi hvalio jer je donio nešto novo u igru Bayerna ali isto tako ja gledam naše utakmice i vidim da mi nismo napredovali u igri kako je van Gaal tvrdio da ćemo napredovati. Sjeti se prošle godine dok je to govorio. Ove godine je sve trebalo krenit na bolje a dogodilo se obratno. Potrošio je kredit kod svih navijača.

Il ćeš reći da nije tako?

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 08 mar 2011, 19:06

Klare je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Gdje su sad oni što su na sav glas hvalili Krafta :twisted:
Nemoj mene. Ja sam se na vrijeme povukao. :D Svjedoci su svi ovdje da sam među prvima hvalio Krafta, ali prije desetak dana sam povukao svoje mišljenje. Kontao sam, mali talentovan, gledao par nekih klipova... Ali nakon što sam odgledao par cijelih utakmica, dovoljno je da me uvjeri da nije kalibar za Bayerna.
Nisam gledao tekmu, je li to imao kakvih grešaka :?:
Svejedno, siguran je dolazak Neuera na ljeto. To je već skoro dogovorena stvar.
Ovaj poraz je najmanje bolio od svih remija i izgubljenih bodova ove sezone.
Ima li ikakav spisak kandidata koji bi mogli naslijediti Gaalonju :?:

Zato se nešto nauči iz ovoga.. Nemoj prebrzo donositi zaključke jer prva procjena može biti često zavaravajuća.

Pa se kasnije moraš opravdavati. I sam sebe blamirati kad kažeš i tvrdiš da je neko dobar da bi kasnije to povukao. Nije ovo poticaj na neku svađu ili nešta slično ali eto ovo sam uspio primjetiti kod tebe pa eto da ti uputim neki savjet koji možeš ili naravno ne moraš prihvatiti.

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 08 mar 2011, 19:20

Valencia je napisao/la:A gdje su sada oni sto su nas napadali kada smo pisali da Stuber trenutno nije igrac za prve postave (a mozda nece nikada ni biti) :mrgreen: !??
Zašto se osjećam prozvanim? :D :D :D :D :D

Joj..Pa nećemo mi valjda opet o Badstuberu kolega? Sad ovi o Gomezu trube tu ko ja i ti o Badstuberu. Nema potrebe da nastavljamo diskusiju jer ista neče imati kraja. To je sigurno.

I da velim samo, da ne zaboravim: nekoliko loših utakmica Badstubera neće promijeniti moje mišljenje. :D :D :D

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 08 mar 2011, 19:28

Romariooo je napisao/la:smijurija su ovi neki forumaci bavarci
effe_sa je napisao/la:ti vjecito dodjes nesto pametovat....ti si prosle sezone razbijen argumentima od strane mene...nakon pobjede bayerna protiv manchestera si trebao svoje prnje pokupit s ovog foruma i nikad se vise nisi trebao pojavit ovde.....na kraju ces opet navijat za bayern, kad ti barca izleti iz lige prvaka...ti od barce ni el clasico ne pogledas , znaci nemas pojma o barci a hoces o bayernu da pametujes...pa vise sam ja utakmica barce od tebe pogledao...znaci romarioo prosle sezone si govorio da ce manchester izbacit bayern, govorio si o bayernovoj prosjecnosti pa si me poceo vrijedjat nakon sto sam ti ocitao lekciju....posto se zato kod mene velikog profesora nisi izvinuo gubi se s teme i mani se supljoglavi prognoza.....moje izrazavanje ak nekad ne razumijes mogu ti i prevest na jeziku takvih ko sto si ti
pojedini likovi su toliko nafurani a sve sto je Romarioo govorio i obistinilo se, a nikad ovdje nisam pametovao jer zaboli mene u principu za argumentovanje neko, uglvanom, ja sam prenosio samo neka pisanja, kao npr da Bayern planira dovesti Keitu, a onda ovdje neki nabrijani strucnjaci tog igraca prozivaju otpadom koji nije dostojan Bayerna, a Sejdo veceras npr pogodi za pobjedu barce i odvede nas na plus deset u odnosu na veliki Real, a Bayine junacine kraj kojih Sejdo nema mjesta na minus 20 u odnosu na prejake dortmundove omladince
Nisam pratio ovu raspravu pa ne mogu govoriti o istoj.

Ali vjerujem više @effe_sa nego tebi. Znaš zašto? Kad ti kažeš da je Ribery prosječan igrač ( ili slično nešto ) onda znam da nisi u pravu. ;)

A Seydou Keita je dobar igrač, ništa više ništa manje. On ne treba Bayernu jer imamo na njegovoj poziciji Švajnia i Kroosa.

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 08 mar 2011, 19:32

thulkazal je napisao/la:Žalosno da više ne postoje igrači koji će svojom igrom vaditi tim kad ne igra dobro i preuzeti odgovornost ... hebes i Gomez-a koji postiže 13275125 golova kada sve ide ko po loju a isto i Robben-a koji ne zeli da igra timski nego uvijek hoće loptu na 30-40 m uz samu liniju pa da on krene na 5 igrača i ispane junak .!. a Ribery taj uopste ne igra fudbala nego mu žena uzima svu snagu
Ma beži care kakva žena....Od toliko prostitutki normalno da nije u pravoj nogometnoj formi.... :lol:

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 08 mar 2011, 20:57

@secer: e da ti znas kako ja znam biti ozbiljan covjek ne bi vjerovao a ti mene svrsto tamo medju balavurdiju....ja s tobom diskutujem a ne skacem ti po zivcima, nije mi namjera to....dovoljno su ti zene u zivotu po zivicima skakale pa ne bi ja jos da se tu dodajem..... :D :D :D

@stefan effenberg: drago mi je da se opet slazemo brate moj po imenu il ti nadimku :D :D :D :D

@anton: pa i s tobom se vecinom slazem :D drago mi je da si i ti to skonto
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 08 mar 2011, 23:24

secer je napisao/la: ako dodju pseto vidal i plagijator lova, ja prestajem pratiti bayern :evil:
Low, Klopp, Mourinho, Hiddink. Ja bi bio zadovoljan sa bilo kojim od ove cetvorice, a najvise bi volio da to bude Hiddink.
Seco sta ti mislis, ko bi po tebi najbolji bio osim Mourinha ;)
Sta mislis o Hiddinku :)

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 08 mar 2011, 23:38

Bilal je napisao/la:
secer je napisao/la: ako dodju pseto vidal i plagijator lova, ja prestajem pratiti bayern :evil:
Low, Klopp, Mourinho, Hiddink. Ja bi bio zadovoljan sa bilo kojim od ove cetvorice, a najvise bi volio da to bude Hiddink.
Seco sta ti mislis, ko bi po tebi najbolji bio osim Mourinha ;)
Sta mislis o Hiddinku :)
Ja bih volio da dodje ili Gus Hidink ili žuću ali strasan trener, Jirgen Kloop.

Stvarno manje vise svejedno mi je ko ce doci od ove dvojce, ali ako dodju neki lijevi treneri to ce biti sa konja na magarca al et.

Vidjecemo sve.
Razumijes ti mene burazere moj :)

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 08 mar 2011, 23:51

anton 1983 je napisao/la:Sad kada je prošla tekma sa Hanooverom, treba reći slijedeće. Ja sam uvjeren da naša ekipa, igrači i ponajviše naš trener ipak nisu bili svjestni u kakvoj se situaciji nalaze i koliko je ona ozbiljnja. Pristupilo se toj tekmi na isti način, kao i dvije tekme prije, nekako ćemo pobijediti, ako ćemo igrati svoju igru. Igru u kojoj igraju pojedinci, a ne tim, igri u kojoj svako igra za sebe i niko neželi za TIM trčati. Sada nakon te tekme, mislim da je igračima i treneru došlo iz guzice u glavu da to ovako neide i da se neke stvari moraju mjenjati i smatram da će do promjena doći i da ćemo protiv HSV-a odigrati na drugačiji način nego ikad do sada. Mislim da je sada čak i van Gaal shvatio da od tako ofenzivne formacije nema ništa, da mu je obrana šuplja i da se na tome mora poraditi. Zato sam uvjeren ili bolje rečeno preporučam, van Gaalu defanzivniju taktiku od sada pa nadalje i mislim da će me on "poslušati". Protiv HSV-a očekujem drugačiji pristup sa više pažnje na obranu. Isto tako očekujem i drugačiju formaciju i nekako sam uvjeren da ćemo igrati 4-3-3 ili 4-2-3-1, to još nisam ziher, te isto mislim da će tako i biti. Sada se više neće stavljati samo kreativni igrači u vezu, nego će se metnuti i prava "šestica" koja će dati više sigurnosti našoj defanzivi i defanzivnoj igri opčenito. Smatram da ćemo igrati nekako ovako (govorim samo za tekmu sa HSV-om)

-----------Gomez

Ribery---------------Robben

-----Schweini-----Kroos

------------Tymo

L.G--Badstuber---Buyten---Lahm

--------------Kraft
Ovo je najbolja taktika koja postoji u trenutnom nogometu. Za nijansu je bolja od 4-2-3-1. Moj odabir je ova taktika. Jednostavno imaš sve, od obrane do napada sve je balansirano i nema greške. Jednostavno odlična taktika.

Veoma dobra taktika je 4-2-3-1 ali moraš imati klasičnu 10-ku koja će povezati redove. Što fali Bayernu.

Ali ipak ne vjerujem da ćemo igrati ovako protiv HSV-a.

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 08 mar 2011, 23:56

effe_sa je napisao/la:o nekim razlozima zasto u bayernu sve ne funkcionise dobro smo vec govorili....i govorili smo o zapostavljanju defanzive od strane van gaala...ja pisao o tome, secer opsirno pisao

evo nekih jos razloga, tacnije pravi razloga zasto van gaal vise ne dopire na pravi nacin do ekipe....sve greske igraca koje se desavaju na terenu nisu plod neznanja igraca nego vise lose atmosfere i poljuljanih odnosa izmedju trenera i tima......
neki problemi koji sad izlaze na vidjelo su vec poceli prosle sezone, medjutim tada su ti problemi na kraju pali u sjenu dobrih rezultata a po malo nezadovoljstva je kod igraca vec bilo
govorio sam o tome kako se van gaal u pocetku ponasao prema gomezu.....al ev ostalih stvari....
bio sam protiv odlaska van bommela jer sam rekao da je bio lider koji bi nam i sad dobro dosao....medjutim njegovim odlaskom su nastali jos veci problemi....robben se totalno razocarao odlaskom van bommela jer su bili dobri prijatelji i cak su zajedno isli i na odmor...robben van gaalu nikad nije oprostio sto je otjerao van bommela...prebacivanjem butta na klupu odbrana ne samo da je izgubila sigurnost nego je na klupu otisao igrac cije je misljenje nakon van bommelovog bilo najcjenjenije u timu....schweinsteiger nakon odlaska van bommela se osjeca toliko nesigurno da nize gresku za greskom, robben se poceo obracunavat sa mullerom jer nema vise shefa koji moze drzat sve pod kontrolom....ribery se sredinom februara zestoko sukobio sa van gaalom na treningu , jos vecu eskalaciju sukoba su samo saigraci sprijecili.....klose kod loewa igra sjajno a kod van gaala ne dobiva pravu priliku tako je i on nesiguran i ljut da vise i ne moze pomoc ekipi kada sa klupe udje...nezadovoljan je i van buyten jer vise skoro nikako nema prilike da se dokaze, a ribery je jos vise ljut na van gaala jer mu je belgijanac dobar prijatelj...a ne treba zaboravit da je sa luca tonijem vec jedan dobar prijatelj riberyja otjeran iz bayerna
neke od ovih razloga je danas navodio i bild a ja sam prateci u medijima do sad vecinu razloga i prije zakljucio
iz ovih razloga sam bio striktno protiv prebacivanja butta na klupu i prodaje van bommela, jer obojica su do kraja ove sezona trebala ostat u timu......u sustini sve je islo lancano dugo se protezalo i sad je pukla relacija izmedju tima i v.gaala

danas ce mu uprava zato postavit uslove koje ako holandjanin prihvati onda ostaje na klupi, ako ne dobit ce otkaz....da ovo jos moze dobro ici s van gaalom tu sam jako skeptican
Slažem se s tobom, odnosno zbilja se mnogo toga poremetilo u tim odnosima. Nisu ljudi glupi. O tome smo već dosta pričali.

Jedino di se ne slažemo jest van Bommel. Ne želim diskusiju s tobom. Odma priznam da je van Bommel vođa i da još uvijek može napravit grubi prekršaj ali ne može ništa više od toga.

Vjeruj mi/nam da je Gustavo odmah stavljen na veznog to bi izgledalo drugačije. Ne bi se niti osjetio izostanak van Bommela. Napominjem, ne želim diskusiju.

Insert
Kontakt:

Post Postao/la Insert » 08 mar 2011, 23:58

Hmmm...nesto gledam ovu anketu i kontam...
Mnogo kandidata ponudjeno, i odluka je u isto vrijeme i teska i lagana, koga bih zelio na nasoj klupi. :?
Kada kazem lagana, pri tom mislim da na spisku ima vise i nego nepotrebnih, ili ti ga cak cu se usuditi i smijesnih imena, za klupu, opet cu se usuditi reci, najveceg kluba.
Kada kazem teska, onda dolazimo na one slatke muke, tj. odluka izmedju, po mom skromnom misljenju, dvojice najvecih u trenerskom poslu - trenutno. :!:
Murinjo ili Hiding... :?:
Heh, slatko je kontati, ali koliko je to realno ocekivati. :?:
Velika sam pristalica obojice, vrsnih takticara, nevjerovatnih motivatora, i ljudi koji dovode tacno odredjenu akviziciju u svoju ekipu, ona koja bi njemu odgovarala, i koja bi imala tacno odredjeno mjesto u ekipi. To na zalost svih nas, u danasnje vrijeme s nasim ' strucnjakom' nije slucaj. Imamo trenutno staticnu ekipu, koja nema ni grama motiva, u kojoj niko nije siguran gdje igra i gdje se dosta poziciono luta. Siguran sam da u BL ne bi imali ni grama problema sa TRENUTNIM sastavom, ali sa bilo kojim trenerom na klupi od dvojice 'odabranih' :D .
U proteklih par godina nagledao sam se svega u nasoj ekipi. Kada kazem svega, mislim na svakojaka ' pojacanja' koja su nam dolazila, jedva cekala da poljube svojim balavim ustima najsvetiji grb, kada bi postigli neki pisljivi gol protiv trecerazredne ekipe ...u pripremama. Nikada nisam bio pristalica astronomskiog placanja cijena pojedinih igraca, i to je jedan od razloga zasto navijam za ovaj klub vec toliko dugo. Ali brate, kada je rijec o treneru, u ovakvom trenutku, i nakon ove sezone, mislim da lovinu ne bi trebalo zaliti. Bayo to moze, i Bayo to i zasluzuje :!:
Dolaskom nekog od njih, stvari bi se 100 % poslozile, kriticne pozicije odgovarajucim pojacanjima zakrpile, i krenulo bi se u nove pohode...Zato sto se kod njih zna, ko u kuci nosi muske gace!!

Moj mali osvrt na aktuelnu i nikad zanimljiviju temu...

Pozz za najbolje navijace...a nadam se i nabijace :D

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 09 mar 2011, 00:10

secer je napisao/la:nego, da konacno zavrsim pricu o treneru svih trenera, majstoru svih majstora, doktoru fudbalskih nauka :lol:
mislim da je uprava debelo zabrljala i pogrijesila ostavljajuci van gaala, al´ sta je - tu je, moramo dalje, moramo do finala lp-a koji cemo i osvojiti.
ko je ustvari van gaal :?
van gaal je najbolji ucenik slavne holandske skole koja je ´izmislila´ tu 4-3-3 formaciju.
dakle, van gaal je najbolji ucenik, van gaal je genijalac...van gaal hoda po liniji, a linija izmedju genija i budale je vrlo tanka.
gaal je tvrdoglav insan i mi ne trebamo ocekivati da ce se nesto promijeniti je narod je u pravu kad kaze da se mator konj ne uci jahati.
priznajem :!: ne sjecam se bas najbolje naseg gaalonje dok je vodio ajax, ali ga se sjecam iz perioda dok je vodio barcu.
interesantno je da su svi klubovi koje je vodio davali bruku golova, ali su bili i jedni od onih koji su primali bruku golova. vec ranije sam objasnio zasto je to tako(visoko postavljena odbrana) i necu se ponavljati ali cu reci da ga je ta bolest, ta tvrdoglavost sprijecila da postane najbolji trener na svijetu.
van gaal je naucio sve sto je ta holandska skola imala za ponuditi i....stao.
njegova tvrdoglavost mu nije dozvolila da se usavrsava i napreduje. ostao je dosljedan onome sto mu je jos u mladosti usadjeno u glavu i to je gurao bez obzira na posljedice.

na pocetku bi svakom klubu donosio boljitak i njegove ekipe bi se ´izivljavale´ nad protivnicima igrajuci super-ofanzivni fudbal koji ni publiku nije ostavljao ravnodusnom.
to bi trajalo toliko dugo dok ga protivnici ne procitaju i nadju ´lijek´, otprilike jednu, dvije, maksimalno tri sezone.
sad imamo priliku gledati kako to izgleda nakon sto ga protivnici procitaju, a imali smo prilike vidjeti kako je bilo dok ga nisu procitali.
problem je to sto van gaal nema ´plan b´. covjek jednostavno ne umije !
smijesno je gledati kada iz igre vadi kroosa da bi ubacio jos jednog napadaca iako je malac igrao sasvim solidno, iako nam fali igraca u vezi.
nadam se da ce se desiti neko cudo te da ce ga naslijediti jedini genijalac na svijetu - murinjo.
murinjo je i dvanaesti, a bome i trinaesti igrac ekipe koju vodi !
covjek koji je naucio sve o holandskoj skoli koju je, mora se priznati, usavrsio.

Pa to je to, to i ja govorim. Slažemo se naravno. Nije napredovao kao trener dalje i kao sto ti kažeš u jednom je trenutku stao. To je bila najveća pogreška u njegovom radu. Šteta što se malo umislio da je najbolji.

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 09 mar 2011, 00:16

secer je napisao/la:druga solucija bi bila mnogo bolja za odbranu, formacija koja bi dosta pomogla i bekovima koji vise ne bi morali ´ginuti´ trceci gore-dole, ali i napdu tako da bi roben i riberi bili odmorniji.

riberi----------g ili m ili k----------roben
atop(pranja)-----gusta------------svajni
badst--------brena-----bojten-------lam

Da se ponovim još 1x, to je najbolja taktika trenutno. Taj balans između redova je fascinantan. Ali da li si uvidio da Mourinho svom silom igra 4-2-3-1. Frajer ne odstupa od te taktike. Zato jeste posebni.

On je donio tu formaciju u nogometni svijet 2004. i ostaje joj vjeran još danas. Jednostavno nevjerojatno!

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 09 mar 2011, 00:27

secer je napisao/la:
Stefan Effenberg je napisao/la:Ti misliš da dok je igrao Kroos 10-ku na početku sezone onda da mu van Gaal nije dozvoljavao slobodu u igri pa nije mogao pokazati sve svoje prednosti?
naravno da nije imao slobodu kao sto je nemaju ni drugi igraci(riberi i svajni su se zalili op.s. :lol: ).
osim toga, momak nije imao dovoljno vremena jer, kao sto vec rekoh, desetki treba vremena i vremena da se uklopi, tj. najteze ju je integrisati u tim(14 mio. mann jurado, op.s.).
Stefan Effenberg je napisao/la:Kao i kasnije dok je igrao na lijevom krilu nije imao tu slobodu koju takav igrač mora imati?
ne razumijem :? prije svega, ´krilo´ je trkac , tek na drugom mjestu dolazi tehnika dok je kod desetke obratno, ili :?
Razumijemo se.

Ja nagađam da, dok je Kroos igrao lijevo krilo, je možda i onda imao neke obaveze u igri koje mu je zadao van Gaal. Pa da ni onda nije imao potrebnu slobodu. Ali to su samo moje neke ideje.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 09 mar 2011, 00:28

Zdravo zelim da pozdravim Sarumana, i da mu javim da ima velike pozdrave od igraca Borussije,Schalkea, i Hannovera, a i igraci Intera najavljuju da ce oderati slabi tim sa Alianc Arene..
Dovidjenja.
Celik!3,2,2.

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 09 mar 2011, 10:36

Sad je mnogo generala i mnogo mišljenja kako prekrojiti i ustrojiti ekipu. Ima dosta dobrih ideja, ali dok je LvG tu, malo šta se može promijeniti. Spominje se Vidal da oslabimo konkurenciju, spominje se Heynckes (kojeg smo mi vratili iz penzije) da popuni prazninu za Loewa, sad će najviše pisati o našem Bayi pa treba dosta toga s rezervom uzeti...
Jedino čime bi ja motivisao naše igrače je igranje u EL-u, jer ipak se finale igra iduće sezone na u Minkenu i koja bi to čast bila da Bayern (koji je svakako najavljivao i pravio ekipu za iduću sezonu) pred svojim navijačima odradi finale, onako junački :D :D :D
U igri je još 27 bodova, Bayer bježi 9, a Hannover 5... Znači, realno očekivati je da budemo 3., malo teže 2.
Hannover ima 'vaki raspored
1. FC Köln - Hannover 96
Hannover 96 - 1899 Hoffenheim
Borussia Dortmund - Hannover 96
Hannover 96 - 1.FSV Mainz 05
Hamburger SV - Hannover 96
SC Freiburg - Hannover 96
Hannover 96 - Borussia Mönchengladbach
VfB Stuttgart - Hannover 96
Hannover 96 - 1. FC Nürnberg

Ima tu nekoliko teških utakmica i prilike za prosipanje bodova, što bi trebali iskoristiti.

S druge strane, Bayer ima 'vaki raspored:
1. FSV Mainz 05 - Bayer 04
Bayer 04 - FC Schalke 04
1. FC Kaiserslautern - Bayer 04
Bayer 04 - FC St. Pauli
FC Bayern Munich - Bayer 04
Bayer 04 - 1899 Hoffenheim
1. FC Cologne - Bayer 04
Bayer 04 - Hamburger SV
SC Freiburg - Bayer 04

Donekle malo lakši raspored nego Hannover, ali siguran sam da će Neverkuzen prosuti negdje bodove.

A što se nas tiče, nama je ostalo:
Bayern Munich - Hamburger SV
SC Freiburg - Bayern Munich
Bayern Munich - Borussia Mönchengladbach
1. FC Nürnberg - Bayern Munich
Bayern Munich - Bayer 04 Leverkusen
Eintracht Frankfurt - Bayern Munich
Bayern Munich - FC Schalke 04
FC St. Pauli - Bayern Munich
Bayern Munich - VfB Stuttgart

Odokativno gledano, 3 teške tekme protiv HSV-a, Bayera i lomim se da li staviti Schalke ili Stuttgart. Schalke je donekle spasio sezonu prolaskom u finale kupa, a Švabe se bore za opstanak.
Biće gusto, biće... LP na kraju 8-)

A svim interovcima i ostalim koji trenutno likuju, vidimo se u finalu na kontra stranama :twisted:
Sent from my Philips Smart TV.

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 09 mar 2011, 10:39

AllGunsBlazing je napisao/la:Zdravo zelim da pozdravim Sarumana, i da mu javim da ima velike pozdrave od igraca Borussije,Schalkea, i Hannovera, a i igraci Intera najavljuju da ce oderati slabi tim sa Alianc Arene..
Dovidjenja.
Jazz ba, topniče... Nisam te prepoznao :lol: :lol: :lol:
slika
Sent from my Philips Smart TV.

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 09 mar 2011, 11:48

dr.adnan je napisao/la:Hannover ima 'vaki raspored
1. FC Köln - Hannover 96
Hannover 96 - 1899 Hoffenheim
Borussia Dortmund - Hannover 96
Hannover 96 - 1.FSV Mainz 05
Hamburger SV - Hannover 96
SC Freiburg - Hannover 96
Hannover 96 - Borussia Mönchengladbach
VfB Stuttgart - Hannover 96
Hannover 96 - 1. FC Nürnberg

Ima tu nekoliko teških utakmica i prilike za prosipanje bodova, što bi trebali iskoristiti.
Svaka čast majstore!
Baš to sam htio pogledati jučer ali sam zaboravio. Hvala i samo tako nastavi! 8-)

Malo da prokomentarišemo ovaj raspored. Imaju i oni dosta težak raspored.Nije to samo tako, očekujem bar 4 poraza ( Dortmund, Mainz, Hamburg, Stutgart ). Realno, uspjeh kakav su postigli do sada je velik pa očekujem njihov pad u nastavku sezone zbog dosta teških protivnika.

dr.adnan je napisao/la:S druge strane, Bayer ima 'vaki raspored:
1. FSV Mainz 05 - Bayer 04
Bayer 04 - FC Schalke 04
1. FC Kaiserslautern - Bayer 04
Bayer 04 - FC St. Pauli
FC Bayern Munich - Bayer 04
Bayer 04 - 1899 Hoffenheim
1. FC Cologne - Bayer 04
Bayer 04 - Hamburger SV
SC Freiburg - Bayer 04

Donekle malo lakši raspored nego Hannover, ali siguran sam da će Neverkuzen prosuti negdje bodove.
Isto veoma težak raspored. Slijedeće 3 tekme su im veoma teške. Ne vjerujem da će svaku dobit.
Mi moramo pobjedit doma. Pazi, oni igraju još sa Hoffenheimom koji im može predstavljati problem kao i Koln.
Ali skoro pa krucijalne tekme oni igraju u naredna 3 kola. Ako tu izgube jednu tekmu onda još i protiv nas poraz..
Bit će zanimljivo.

dr.adnan je napisao/la:A što se nas tiče, nama je ostalo:
Bayern Munich - Hamburger SV
SC Freiburg - Bayern Munich
Bayern Munich - Borussia Mönchengladbach
1. FC Nürnberg - Bayern Munich
Bayern Munich - Bayer 04 Leverkusen
Eintracht Frankfurt - Bayern Munich
Bayern Munich - FC Schalke 04
FC St. Pauli - Bayern Munich
Bayern Munich - VfB Stuttgart
Nema nekog filozofiranja. Kratko i jasno. Moramo dobit 7 utakmica. Najteža utakmica protiv susjeda- Nurenberga.
I naravno, sad ovu moramo dobiti. Ta je veoma važna. Ali naravno, nama je raspored isto veoma težak.

Zanimljivo do kraja sezone. Težak raspored imaju baš svi. Samo najbolji će ući u ligu šampiona. Ja se nadam da još možemo uhvatit to drugo mjesto. Iako će biti teško.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 09 mar 2011, 13:58

Ja sad samo oću reč slijedeće, ste vidli koliko se jučer Villa napromašivao? :mrgreen: :lol: ;)
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.