Sad je mnogo generala i mnogo mišljenja kako prekrojiti i ustrojiti ekipu. Ima dosta dobrih ideja, ali dok je LvG tu, malo šta se može promijeniti. Spominje se Vidal da oslabimo konkurenciju, spominje se Heynckes (kojeg smo mi vratili iz penzije) da popuni prazninu za Loewa, sad će najviše pisati o našem Bayi pa treba dosta toga s rezervom uzeti...
Jedino čime bi ja motivisao naše igrače je igranje u EL-u, jer ipak se finale igra iduće sezone na u Minkenu i koja bi to čast bila da Bayern (koji je svakako najavljivao i pravio ekipu za iduću sezonu) pred svojim navijačima odradi finale, onako junački
U igri je još 27 bodova, Bayer bježi 9, a Hannover 5... Znači, realno očekivati je da budemo 3., malo teže 2.
Hannover ima 'vaki raspored
1. FC Köln - Hannover 96
Hannover 96 - 1899 Hoffenheim
Borussia Dortmund - Hannover 96
Hannover 96 - 1.FSV Mainz 05
Hamburger SV - Hannover 96
SC Freiburg - Hannover 96
Hannover 96 - Borussia Mönchengladbach
VfB Stuttgart - Hannover 96
Hannover 96 - 1. FC Nürnberg
Ima tu nekoliko teških utakmica i prilike za prosipanje bodova, što bi trebali iskoristiti.
S druge strane, Bayer ima 'vaki raspored:
1. FSV Mainz 05 - Bayer 04
Bayer 04 - FC Schalke 04
1. FC Kaiserslautern - Bayer 04
Bayer 04 - FC St. Pauli
FC Bayern Munich - Bayer 04
Bayer 04 - 1899 Hoffenheim
1. FC Cologne - Bayer 04
Bayer 04 - Hamburger SV
SC Freiburg - Bayer 04
Donekle malo lakši raspored nego Hannover, ali siguran sam da će Neverkuzen prosuti negdje bodove.
A što se nas tiče, nama je ostalo:
Bayern Munich - Hamburger SV
SC Freiburg - Bayern Munich
Bayern Munich - Borussia Mönchengladbach
1. FC Nürnberg - Bayern Munich
Bayern Munich - Bayer 04 Leverkusen
Eintracht Frankfurt - Bayern Munich
Bayern Munich - FC Schalke 04
FC St. Pauli - Bayern Munich
Bayern Munich - VfB Stuttgart
Odokativno gledano, 3 teške tekme protiv HSV-a, Bayera i lomim se da li staviti Schalke ili Stuttgart. Schalke je donekle spasio sezonu prolaskom u finale kupa, a Švabe se bore za opstanak.
Biće gusto, biće... LP na kraju
A svim interovcima i ostalim koji trenutno likuju, vidimo se u finalu na kontra stranama

Sent from my Philips Smart TV.