Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Bezobrazluk je ovo da skoro svaku utakmicu igramo radnim danom. Pridruzujem se selamimaAvannGardaa46 je napisao/la: ↑21 avg 2023, 13:42Samo da poselamim uposlenicima arene sve najmilije...
Majku vam nategnem, opet ponedjeljak ccc
I nemojte mi se vadit na to vecernji termin, jest za vas iz Sa, ima raje kojoj treba 3-4 sata voznje do Koseva
Ko je ljaksenapoleon72 je napisao/la: ↑21 avg 2023, 13:58Al sam mocan jbt, cijela tribina preuzela moj fazon.BordoBBoja je napisao/la: ↑21 avg 2023, 13:47AngelDiMaria je napisao/la: ↑21 avg 2023, 13:43
da si vako branio sablica gdje bi mi bili... ne znam odkud toliko kredita kod tebe za rozmana...a bio si jedan od relevantnijih forumasa...![]()
Ovaj napolen je haman prvi poceo hajku na sablica i tad bacio negativu, proval ga blitvar, i tad je dosta navijaca preuzelu retoriku od njega, i poceli su i porazi![]()
A ti ljakse odleprsaj
E cuj mi smo Sarajevo tu nema opravdanja a igraju Kobiljar, Cmiljanic, Kurdic, Dervisagic, Bagaric, Kanuric, Salcin, Krste, Hebib, Palic.tabba77 je napisao/la: ↑21 avg 2023, 13:58Pa nije ga sigurno pljuvao bez razloga, nije ni meni Sablić bio drag, prije svega što je forsirao formaciju koju nijedna od naših ekipa ne zna igrati, što smo na nekim utakmicama izgledali kao juniori. Jedan ili ni jedan šut u okvir gola. Bez obzira na roster, mi smo Sarajevo i tu nema opravdanja.AngelDiMaria je napisao/la: ↑21 avg 2023, 13:53ne kazem da je kriv, ali realno evo sablica je odmah krenuo pljuvat a lik najgori roster imao. rozman ima sve uslove da podere sve, on mu vec opravdanja daje. ne treba razgovarati bez 0:3. ove je vinko rijesio u debiju.
Rozmanu se mora dati vrijeme, godinu dana minimalno ako hoćemo da vidimo neke rezultate. Džaba ovako skup i jak roster (na papiru) ako to ne znaš i ne možeš posložiti. Realno naprijed smo toliko potentni, toliko igrača koji hoće da igraju, valja to izbalansirati da svi budu zadovoljni minutažom.
Niko ga ne šikanira, Rožman (vjerovatno u dogovoru sa Bojanom) je prvu utakmicu odlučio da stavi Šahinovića na gol i to je sve.
Ti ako si zadovoljan sa 7 poraza na polusezoni, dodaj na to ispadanje od Milsamija, ja nisam.iliyaa8 je napisao/la: ↑21 avg 2023, 14:45E cuj mi smo Sarajevo tu nema opravdanja a igraju Kobiljar, Cmiljanic, Kurdic, Dervisagic, Bagaric, Kanuric, Salcin, Krste, Hebib, Palic.tabba77 je napisao/la: ↑21 avg 2023, 13:58Pa nije ga sigurno pljuvao bez razloga, nije ni meni Sablić bio drag, prije svega što je forsirao formaciju koju nijedna od naših ekipa ne zna igrati, što smo na nekim utakmicama izgledali kao juniori. Jedan ili ni jedan šut u okvir gola. Bez obzira na roster, mi smo Sarajevo i tu nema opravdanja.AngelDiMaria je napisao/la: ↑21 avg 2023, 13:53
ne kazem da je kriv, ali realno evo sablica je odmah krenuo pljuvat a lik najgori roster imao. rozman ima sve uslove da podere sve, on mu vec opravdanja daje. ne treba razgovarati bez 0:3. ove je vinko rijesio u debiju.
Rozmanu se mora dati vrijeme, godinu dana minimalno ako hoćemo da vidimo neke rezultate. Džaba ovako skup i jak roster (na papiru) ako to ne znaš i ne možeš posložiti. Realno naprijed smo toliko potentni, toliko igrača koji hoće da igraju, valja to izbalansirati da svi budu zadovoljni minutažom.
Najveci poraz 0:2 od Zrinje, odbrana pidro saban i stoperski tandem Kurdic Dupovac
Sad nam je treca opcija na svakoj poziciji bolja od najbolje opcije pod Sablicem i pod mirzom smo imali losije rezultate. Neko poredi covjeka kojem je spic Renan i kojem je spic Boris Cmiljanic, pitari smo za proucavat![]()
Sablic najbolji trener poslije Husrefa, change my mind
Trenutno korisnika/ca: laznokrilo i 23 gosta.