Ja mislio to izvor slike tj. odakle su preuzeli. Kako god zukanovicu sram te bilo

Moderator/ica: GracanicaAA
Ja mislio to izvor slike tj. odakle su preuzeli. Kako god zukanovicu sram te bilo
Druze, kako nije izvor slike kad su na Celikovoj stranici postavljene odnosno klub je vlasnik tih fotografija? To sto je klub poslao TMu slike i Sven ih stavio ne mjenja cinjenicu , sto Zuka kaze, copyright prava na sliku.
Pa izvor fotografije je NK Čelik i osoba koja je poslala ove fotografije je neko iz NK Čelik, a ne Zukanović. Samo klub, Čelik, može dati saglasnost da se njihove slike koriste i shodno tome neko iz kluba ih mora poslati. Svako može napraviti profil na Transfermarktu i mijenjati podatke (profile correction opcija) uz dobro poznavanje engleskog jezika.
Pa nisi ih ni postavio nit si izvor
Horić može sad sam poslati neku svoju drugu fotografiju i ovi će je odobrit. Isto tako i ako pređe u drugi klub.
Možda su planovi da se ove sezone ekipa uigra (jer su svakako Sloboda i Stupčanica po meni kvalitetniji), pa onda iduće da se napada ulazak u PL. Za dvije godine derbi u najvišem rangu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.