Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: FC Manchester United
Noer
Rafael----Smalling---Vidic---Evra----
---------Fletcher---Bastian------------
---Nani-----------------------Welbeck----
----------------Pastore--------
------
----------------Rooney---------------
Rafael----Smalling---Vidic---Evra----
---------Fletcher---Bastian------------
---Nani-----------------------Welbeck----
----------------Pastore--------
------
----------------Rooney---------------
@amar_giggs
Najbolje onda da zamijenimo i SAF-a i eto tako postanemo Manchester City. Ovo ispisivanje formacija nigdje ne vodi.
@blue_heart
http://www.fcbate.by/
Evo, pogledaj kako stoje vaši mogući protivnici u kvalifikacijama za LP
Najbolje onda da zamijenimo i SAF-a i eto tako postanemo Manchester City. Ovo ispisivanje formacija nigdje ne vodi.
@blue_heart
http://www.fcbate.by/
Evo, pogledaj kako stoje vaši mogući protivnici u kvalifikacijama za LP
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
-
- Kontakt:
Sta hoces rec da su ove 3 moje zelje nerealne,un nabrojai ne igrace koji bi mogli otic.Vjeruj mrate ni slicno Citiju al hajd svako svoje zna 

-
- Kontakt:
Sjebana mi je tastatura izvinjavam se na tome.Ove 3 moje zelje nisu nerealne,niti su to slicna imena i zvijezde kakve dovode Real i City
Polako ljudi s tim transferima.Ako ce se vec izdvojiti 140 mil za kupovinu
,onda sto nebi doveli 3-4,igraca svjetske klase,ne potencijale,ne ovo ono,nego igracine.

Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Sneider,Pastore,Akinfeev - ova trojica su dovoljna
Nani bi trebalo da pauzira 3 sedmice što je možda i još dobra vijest s obzirom kakvu je povredu imao i još jedna vijest vezana za Machedu da bi se mogao vratiti i prije nego je planirano sa posudbe s obzirom da je Doria dobila novo trenera odnosno da je Di Carlo otpušten. A što se tiče transfera izgleda da je stvar oko Pastore-a ozbiljna i kako navodno njegov agent kaže da je United spreman platiti 35 mil funti za njega u julu. 

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Cuj ,oni bi Sneidera ,ehhh ,akinfeev i pastore mozda ,za pastorea se bori pola evrope ,a on je vec izjavio da ga ne zanima barcina i realova klupa ,pa tako da ostajete vi i man .city ,ali ova informacija ide vama u korist http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/man ... orea/53018 ,spreman je manchester dati malo vecu lovu , jer iz uprave palerma tolko mogu da izdvoje za ovakav kvalitet ,jer iskreno nemaju neku kvalitetu igraca na ovoj poziciji ,a sneider odbio abramoviceve milione da nece vse milioncice ,a i ne treba vam ,s obzirom da on i pastore igraju iste pozici
je

IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
S obzirom da je stvar oko Pastorea izgleda ozbiljna ja uopste nerazmisljam o Sneijderu, ako sam ikada uopstalom i razmisljao. Nekako nemogu da vjerujem da bi Inter mogao ponoviti gresku Reala i pustiti Nizozemca.warden je napisao/la:Cuj ,oni bi Sneidera ,ehhh ,akinfeev i pastore mozda ,za pastorea se bori pola evrope ,a on je vec izjavio da ga ne zanima barcina i realova klupa ,pa tako da ostajete vi i man .city ,ali ova informacija ide vama u korist http://www.sportsport.ba/forum/posting. ... &f=68&t=75 ,spreman je manchester dati malo vecu lovu , jer iz uprave palerma tolko mogu da izdvoje za ovakav kvalitet ,jer iskreno nemaju neku kvalitetu igraca na ovoj poziciji ,a sneider odbio abramoviceve milione da nece vse milioncice ,a i ne treba vam ,s obzirom da on i pastore igraju iste pozici![]()
je
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Elementarno nepoznavanje geografije te diskreditira kao ozbiljna sugovornika buduci da se ekonomija i geografija preplicu na svakom korakuja.neron je napisao/la:hoće morat će platiti porez, jer su pojedini igrači u engleskoj mislili da registracijom firme za zaštitu imena i svega ostalog na kajmanskim i sličnim ostrvima pokušali prevariti poreznike u Engleskoj ali su fudbaleri izgubili na sudu i sada moraju platiti porezArnelinho je napisao/la: prevedeno Glezeri trebaju bolju logistiku,za pocetak im predlazem premjestiti sjediste u BiH i nece imati potrebe da placaju poreze.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Ne zavaraji se da je u NFL-u malo para,mnogo vise je nego sto mozes da zamislis,al' to je opet onaj laicki pogled na svu situaciju(ovo sto govorim)u svakom slucaju nekak' se pare moraju naci,a kako ce to biti,ne znam,sumnjam da ce se sta prodavati iz objektivnih razloga koje necu da navodim...(zalazimo u off i ovo je zadnji post na tu temu)haxonja je napisao/la: Po cemu to treba United bolju logistiku, Glejzeri imaju sigurno pozadinu da odplate United, a znas kako!? Tako sto mogu neku od svojih kompanija prodati koja vrijedi enormne cifre i sigurno mogu uzeti dobre pare.
Npr:
Low-key billionaire thrust into the limelight with $1.5 billion purchase of pro soccer's Manchester United. Raised the ire of team's rabid fans, raised hundreds of millions of dollars in preferred stock to help with the financing. Also owns Tampa Bay Buccaneers, pro football franchise worth $877 million. Real **** of wealth less glitzy: holding company Zapata, its best-known big investment in fish-oil outfit Omega.Low-key billionaire thrust into the limelight with $1.5 billion purchase of pro soccer's Manchester United. Raised the ire of team's rabid fans, raised hundreds of millions of dollars in preferred stock to help with the financing. Also owns Tampa Bay Buccaneers, pro football franchise worth $877 million. Real **** of wealth less glitzy: holding company Zapata, its best-known big investment in fish-oil outfit Omega.
Evo odplate proda ekipu Tampa Baya koja sigurno donosi manji profit jer tko prati NFL i odmah u podpunosti odplati dug svoj. United je masina za pravljenje para pa da nije tako davno bi on prodao United i budi siguran pa sto mislis da se sejk toliko bori za United!? To za advokate sto ti kazes pa legendo zar nije bolje menadzere zaposliti sto svi rade tim vrhunski ljudi koji ce nadgledati svaki dio odnosno sektor firme ili kluba.
Mcdonald radi na principu frencajzinga!
1.advokate si izuzeo iz konteksta,misljeno,desna ruka,zastupnici...konacni prenosnik informacija u lancu od izvora do Glezera,dousnik
2.menadzeri su dio ekipe,isto kao i u nogometu 11 napadaca ne cini ekipu,nego golman,veznjaci,odbrana i napadaci(najprostija moguca slika formacije)
3.ekipa pa u bilo kom smislu je ispred pojedinca,da preispitas bilo koju poru zivota vidjeces da je tako,od ustava,zakona,soc. problema,sporta,ekonomije,religije itd.
podebljano,opet si pojednostavio ,nije bas ni firma ni klub upitanju,vec nesagledivo bogastvo,koje u sustini ne postoji,jer Glezer tih para nema u novcaniku.
Nadam se ,da niko nije pomislio, kad je Glezer(ili ko god) diz'o kredit da kupi MUFC da e dobio kes u ruke ili na banku-poslovalo se je "u ćoravo"rijecima,licitranjem cifri...(prevedeno:nije nuzno da banka ako daje 500 milijardi euri kredita,da te pare i stvarno ima),istim tim licitiranjem cifri oni mogu i otplatiti kredit,kako?Napraviti plan,sistematski potraziti pokrica,preuzeti rizik i preci u sprovodjenje zamisli.Koju ideju,ja ne bih znao odgovoriti,jer neznam situaciju u kakvoj se Glezeri nalaze,ali da se da,da se.
Postoji jedna dobra finta-u razvijenim zemljama imas periode od ustanavljanja preduzeca do odredjenog roka,kada od drzave dobijas stimulacije a usput si rijesen poreskih obaveza,pa eto...bas me zanima sto tako rade sve vece kompanije.
Dalje,Mura prestade sa radom,ne zbog konkurencije europskih velikana,nego svjetskih,jeftinih.Tipican primjer je Honda(ako se ne varam)gdje je sjediste proizvodnje u SDA a firma je sto znamo "japanska"(ovo cija je firma je vrlo relativno,jer ne postoje nacionalne firme,danas manje vise ne)

Znaci,ekipno i sistematski se da rijesiti svakog duga,taman da je ekvivalentan bogastvu Billa Gatesa,al' MUFCu fali (bar u mojim ocima)brend ekipe koja je odgojena "mančesterski",koja igra na svoj nacin,koja igra za MUFC,posljedicno dolaskom Glezera je i SAF poceo da radi greske,odn ne on,nego vjerovatno nj stucni stab-to hocu da kazem,sta je recimo Evans,Smalling,Gibbson naspram nekadasnjeg Tedya,Keana,Nevila,Giggsa,Scholesa itd.jel to na jednom u gradu manchesteru nema vise talenata?bojim se da nije-tu je poenta i ovim ne mislim nista lose,nego konstatujem

Buduci magistar !Arnelinho je napisao/la: Ne zavaraji se da je u NFL-u malo para,mnogo vise je nego sto mozes da zamislis,al' to je opet onaj laicki pogled na svu situaciju(ovo sto govorim)u svakom slucaju nekak' se pare moraju naci,a kako ce to biti,ne znam,sumnjam da ce se sta prodavati iz objektivnih razloga koje necu da navodim...(zalazimo u off i ovo je zadnji post na tu temu)
1.advokate si izuzeo iz konteksta,misljeno,desna ruka,zastupnici...konacni prenosnik informacija u lancu od izvora do Glezera,dousnik
2.menadzeri su dio ekipe,isto kao i u nogometu 11 napadaca ne cini ekipu,nego golman,veznjaci,odbrana i napadaci(najprostija moguca slika formacije)
3.ekipa pa u bilo kom smislu je ispred pojedinca,da preispitas bilo koju poru zivota vidjeces da je tako,od ustava,zakona,soc. problema,sporta,ekonomije,religije itd.
podebljano,opet si pojednostavio ,nije bas ni firma ni klub upitanju,vec nesagledivo bogastvo,koje u sustini ne postoji,jer Glezer tih para nema u novcaniku.
Nadam se ,da niko nije pomislio, kad je Glezer(ili ko god) diz'o kredit da kupi MUFC da e dobio kes u ruke ili na banku-poslovalo se je "u ćoravo"rijecima,licitranjem cifri...(prevedeno:nije nuzno da banka ako daje 500 milijardi euri kredita,da te pare i stvarno ima),istim tim licitiranjem cifri oni mogu i otplatiti kredit,kako?Napraviti plan,sistematski potraziti pokrica,preuzeti rizik i preci u sprovodjenje zamisli.Koju ideju,ja ne bih znao odgovoriti,jer neznam situaciju u kakvoj se Glezeri nalaze,ali da se da,da se.
Postoji jedna dobra finta-u razvijenim zemljama imas periode od ustanavljanja preduzeca do odredjenog roka,kada od drzave dobijas stimulacije a usput si rijesen poreskih obaveza,pa eto...bas me zanima sto tako rade sve vece kompanije.
Dalje,Mura prestade sa radom,ne zbog konkurencije europskih velikana,nego svjetskih,jeftinih.Tipican primjer je Honda(ako se ne varam)gdje je sjediste proizvodnje u SDA a firma je sto znamo "japanska"(ovo cija je firma je vrlo relativno,jer ne postoje nacionalne firme,danas manje vise ne)![]()
Znaci,ekipno i sistematski se da rijesiti svakog duga,taman da je ekvivalentan bogastvu Billa Gatesa,al' MUFCu fali (bar u mojim ocima)brend ekipe koja je odgojena "mančesterski",koja igra na svoj nacin,koja igra za MUFC,posljedicno dolaskom Glezera je i SAF poceo da radi greske,odn ne on,nego vjerovatno nj stucni stab-to hocu da kazem,sta je recimo Evans,Smalling,Gibbson naspram nekadasnjeg Tedya,Keana,Nevila,Giggsa,Scholesa itd.jel to na jednom u gradu manchesteru nema vise talenata?bojim se da nije-tu je poenta i ovim ne mislim nista lose,nego konstatujem

R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Gibson: Man Utd will give me new deal
Darron Gibson is confident Manchester United are ready to hand him new terms.
The Irish midfielder wants to stay long-term at Old Trafford.
"I have one year left on my contract and there haven’t been discussions but I’m confident I’ll get a new one," he said.
“I’d love to be here for the rest of my career.”

It was turned around so that right looked wrong
bolje ti je bilo da si napisao da ne kontaš šta sam htio reći pa da ti opet objasnim, naime pojedini fudbaleri su otvorili račune na kajmanskim ostrvima na koje su primali zaradu od reklamiranja vlastitog imena i dr. ovu zaradu su ostvarili sa mjestom prebivališta u Engleskoj, htjeli su dislociranjem računa izbjeći plaćanje poreza ali porezna uprava ih je dovela na sud i dobila slučajeve tako da na kraju godine moraju platiti porezArnelinho je napisao/la: Elementarno nepoznavanje geografije te diskreditira kao ozbiljna sugovornika buduci da se ekonomija i geografija preplicu na svakom koraku
tako ako glejzerovi budu registrovali firmu koja bude upravljala klubom isto će se desiti kao fudbalerima neće moći izbjeći plačanje poreza
P.S. jesi li znao da fudbaleri u Engleskoj plaćaju porez na prihode od 52% za razliku od Španije gdje je porez 32%
P.S.S ako ti ovo gore nije jasno jadna naša država ako ti budeš ekonomski stručnjak iako smo i sad u dubokim **** gdje su nas doveli ekonomisti i političari
http://www.stretfordend.co.uk/menu.html
http://www.statto.com/football/stats/england/premier-league/all-time-table/pl-years
http://www.statto.com/football/stats/england/premier-league/all-time-table/pl-years
ponovit cu se:ja.neron je napisao/la:bolje ti je bilo da si napisao da ne kontaš šta sam htio reći pa da ti opet objasnim, naime pojedini fudbaleri su otvorili račune na kajmanskim ostrvima na koje su primali zaradu od reklamiranja vlastitog imena i dr. ovu zaradu su ostvarili sa mjestom prebivališta u Engleskoj, htjeli su dislociranjem računa izbjeći plaćanje poreza ali porezna uprava ih je dovela na sud i dobila slučajeve tako da na kraju godine moraju platiti porezArnelinho je napisao/la: Elementarno nepoznavanje geografije te diskreditira kao ozbiljna sugovornika buduci da se ekonomija i geografija preplicu na svakom koraku
tako ako glejzerovi budu registrovali firmu koja bude upravljala klubom isto će se desiti kao fudbalerima neće moći izbjeći plačanje poreza
P.S. jesi li znao da fudbaleri u Engleskoj plaćaju porez na prihode od 52% za razliku od Španije gdje je porez 32%
P.S.S ako ti ovo gore nije jasno jadna naša država ako ti budeš ekonomski stručnjak iako smo i sad u dubokim **** gdje su nas doveli ekonomisti i političari
Kajmanska ostrva (engl. Cayman Islands) su prekomorska teritorija Ujedinjenog Kraljevstva u zapadnom delu Karipskog mora. Sastoje se od ostrva Veliki Kajman (Grand Cayman), Kajman Brak (Cayman Brac) i Mali Kajman (Little Cayman). Ostrva su poznata kao glavni međunarodni centar za izbegavanje poreza (offshore banking).Arnelinho je napisao/la:Elementarno nepoznavanje geografije te diskreditira kao ozbiljna sugovornika buduci da se ekonomija i geografija preplicu na svakom koraku

Jadan ti i tvoja poredjenja.

- Slatinash_7
- Kontakt:
Jeste zapeli za ekonomiju to je cudo jedno.Ja sam ovo govorio i prije:do dolaska Glazera nismo bili nesto uspjesni u Evropi hocu reci zadnja titula LP je bila nekih 7 godina prije dolaska Glazera ili se ja varam ili sam se preracuanao uglavnom njihovim dolaskom mi uzesmo i LP i EPL i metar kupova........Mislim da se svi varate kad govorite o njima pogresno ili o nasoj ekonomskoj situaciji uopsteno,Glazeri dizu kredite na racun kluba i stavljaju klub u dugove da bi te iste pare kasnije kao vlasnici dizali i stavljali sebi u dzep sto ostavlja klub u dugovima a njihove dzepove puni i kad zagusti oni vracaju dio tog novca koji su dalje negdje ulozili i isplatilo im se.Ovo je moje skromno i laicko misljenje...
No da se ja ostavim necega o cemu ne znam puno pa da predjem na ovo sto iole mogu reci da znam.Ekipa nam je ove godine mogu slobodno reci slaba al za razliku od proslih godina i drugi su jos gori u ovom ili onom smislu.Pojacanja su nam neophodna al ne vidim zasto se traze krilni igraci kad imamo Nanija i Valenciu desno te Giggsa koji moze izvuc sezonu i Parka lijevo jos kad im tu pridodamo Rooneya i Welbecka mislim da tu nema potreba za pojacanjem.Napad je dobar s Berbom i Chicaritom koji se pretvara u Solskera samo sto je brzi a kritikovani Berba u Ruuda.Eh sad boljke su nam na sredini terena gdje smo evidentno prespori koliko ja to vidim.Essien i Mikel su brzi od svih nasih Song i Wilshare isto,da ne govorim na nivou Barce i Reala gdje smo.Zato pod hitno Lassa dovesti jer momak trci i radi ko lud,te nekog da zamijeni Scholesa u toj pas igri a to bi mogao biti Pastore iako ga ja nisam nikad gledao al vjerujem ostalim forumasima.Odbrana nam je predobra samo Rio i Vidara su stijene Smalling takodje,Rafael i Evra su ubitacan tandem bekova a Shea i Fabio su sasvim dobre izmjene.Sto hoce reci daj Fergie dovedi 2 igraca u vezu i da poharamo ovo sve
No da se ja ostavim necega o cemu ne znam puno pa da predjem na ovo sto iole mogu reci da znam.Ekipa nam je ove godine mogu slobodno reci slaba al za razliku od proslih godina i drugi su jos gori u ovom ili onom smislu.Pojacanja su nam neophodna al ne vidim zasto se traze krilni igraci kad imamo Nanija i Valenciu desno te Giggsa koji moze izvuc sezonu i Parka lijevo jos kad im tu pridodamo Rooneya i Welbecka mislim da tu nema potreba za pojacanjem.Napad je dobar s Berbom i Chicaritom koji se pretvara u Solskera samo sto je brzi a kritikovani Berba u Ruuda.Eh sad boljke su nam na sredini terena gdje smo evidentno prespori koliko ja to vidim.Essien i Mikel su brzi od svih nasih Song i Wilshare isto,da ne govorim na nivou Barce i Reala gdje smo.Zato pod hitno Lassa dovesti jer momak trci i radi ko lud,te nekog da zamijeni Scholesa u toj pas igri a to bi mogao biti Pastore iako ga ja nisam nikad gledao al vjerujem ostalim forumasima.Odbrana nam je predobra samo Rio i Vidara su stijene Smalling takodje,Rafael i Evra su ubitacan tandem bekova a Shea i Fabio su sasvim dobre izmjene.Sto hoce reci daj Fergie dovedi 2 igraca u vezu i da poharamo ovo sve
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
- dr.van nostrand
- Kontakt:
U ovih zadnjih 9 kola do kraja prvenstva trebali bismo biti kompletni, eto srecom ni Nani nece dugo biti odsutan, a vracaju se u odbrani Rio i Vidic
kvalitet i iskustvo, kao sto se ocekuje povratak povrijedjenog Valencije , zatim Andersona pa J.S. Park ...
Siguran sam da su losiji dani iz nas , i u narednim utakmicama sa bitno ojacanim timom mozemo ocekivati nove radosti i jos koji trofej za United

Siguran sam da su losiji dani iz nas , i u narednim utakmicama sa bitno ojacanim timom mozemo ocekivati nove radosti i jos koji trofej za United

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- United Rule
- Kontakt:
Nemojte biti smijesni, ne moze tu ni Bog pomoci a ne neki Pastore iliti slicna sranja...
Treba cijeli red promijeniti i pola obrane, tek tada ce se nesto moci, a za to trebaju godine...
Glory glory...
Treba cijeli red promijeniti i pola obrane, tek tada ce se nesto moci, a za to trebaju godine...
Glory glory...
>--- There are hundreds of clubs in the world.....but One United....
<- KNVB -> World Cup 2010
<- KNVB -> World Cup 2010
-
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem da pojedini zele nakon dva poraza da skinu "glave" igracima, sad odjednom niko nije dobar treba promjeniti pola odbrane i veznog reda. Hvala bogu pa se mi ne pitamo, United nece nikada takvo nesto uciniti. Sir Alex jednostavno vjeruje ovim igracima kao sto bi i Vi trebali, dobar je ovo tim nekih malih dodataka odnosno kupovina ce biti na ljete ali ne mnoge jer nema potrebe. United ce po obicaju kupiti max 3 igraca i to je to, Nerazumijem ovakvo nezadovoljstvo mislim da su pojedini navijaci Uniteda razmazeni jer misle da se titule moraju svake godine osvajati e to je nemoguce. Imajte malo vjere BELIVE!!!!!
Druze nije da neki ovdje nevjeruju Carricku ili Gibsonu ali jednostavno je evidentno da su drasticno pali u formi i da nema naznake da forma ide ka boljem. Ja licno volim sto je Carrick ostao ! Mozda ovo nije njegova sezona ali protekle su mu bile i vise nego dobre za United. Sto se tice Gibsona mislim da njega nemamo vremena vise cekati. Ja bih se zahvalio jedino Gibsonu i, zaista teska srca, Hargreavesu. Ostali svi mogu igrati i dalje. Dovesti Pastorea, Stekelenburga i Hulka i to je to. Uz oporavljene Valenciu, Parka, Ferdinanda te Nanija i ove "zdrave" Rooneya, Hernandeza, Berbu, Andersona, Rafaela, Vidica, Evru, Fabia, Fletchera, Welbecka, Pogbu bi imali strasan tim koji bi bio na odlicnom putu uz savjete sa klupe Alexa Fergusona.reddevil16 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da pojedini zele nakon dva poraza da skinu "glave" igracima, sad odjednom niko nije dobar treba promjeniti pola odbrane i veznog reda. Hvala bogu pa se mi ne pitamo, United nece nikada takvo nesto uciniti. Sir Alex jednostavno vjeruje ovim igracima kao sto bi i Vi trebali, dobar je ovo tim nekih malih dodataka odnosno kupovina ce biti na ljete ali ne mnoge jer nema potrebe. United ce po obicaju kupiti max 3 igraca i to je to, Nerazumijem ovakvo nezadovoljstvo mislim da su pojedini navijaci Uniteda razmazeni jer misle da se titule moraju svake godine osvajati e to je nemoguce. Imajte malo vjere BELIVE!!!!!
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.