RŠD Velež Mostar
Re: RŠD Velež Mostar
Halil kao zadnji vezni je totalni promašaj i nadam se da je ovo zadnji put.
Nije mi jasno šta je sa tim povredama.
Liga tek počela, a mi imamo 10 povrijeđenih igrača.
Feja u nastavku pogodio sa izmjenama jer smo napravili odličan pritisak
Haskić je nažalost u velikoj krizi.
Možda je rješenje sa tri pozadi, jer su bekovi pocrkali sa ovakvim veznim redom.
Široki dosta dobra ekipa.
Nije mi jasno šta je sa tim povredama.
Liga tek počela, a mi imamo 10 povrijeđenih igrača.
Feja u nastavku pogodio sa izmjenama jer smo napravili odličan pritisak
Haskić je nažalost u velikoj krizi.
Možda je rješenje sa tri pozadi, jer su bekovi pocrkali sa ovakvim veznim redom.
Široki dosta dobra ekipa.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Dedara veceras dobraaa na momente, nije bilo pozorisno. Svega se nakotilo doduse,klosarcine yebu sve Mahmicu poslije greske na svaki kontakt s loptom. Kadric borben, momak je mlad uci se, za razliku od anemicnog Sikala bolja opcija tu svakako. Mislim da je demagogu vrijeme za nogu lagano. 3 kola kuci pun stadion 5 bodova. E zato cemo prvaci biti za 50 godina ako i tad jer nismo u stanju napraviti na pocetku bum. Sve uslove je demagog imao i sve mu je omoguceno. Yebiga, Fedja je slobodan, zamrzio sam ga poslije onakvog odlaska, ali ako ima volje s obe strane sto da ne. Zasluzio je da mu se predje preko nekih gresaka. Ako ne Fedja onda Husref yebi ga, covjek je za ovu ligu doktor, kao covjek manje vise, ali fudbal zna. RAja iza gola, kapa do poda, ovi se doslovno nisu culi.
19V22
Dok je Kevelj tu, na Feđu slobodno zaboravi. Dakle nema šanse.Cernica22 je napisao/la: ↑21 avg 2023, 01:30Dedara veceras dobraaa na momente, nije bilo pozorisno. Svega se nakotilo doduse,klosarcine yebu sve Mahmicu poslije greske na svaki kontakt s loptom. Kadric borben, momak je mlad uci se, za razliku od anemicnog Sikala bolja opcija tu svakako. Mislim da je demagogu vrijeme za nogu lagano. 3 kola kuci pun stadion 5 bodova. E zato cemo prvaci biti za 50 godina ako i tad jer nismo u stanju napraviti na pocetku bum. Sve uslove je demagog imao i sve mu je omoguceno. Yebiga, Fedja je slobodan, zamrzio sam ga poslije onakvog odlaska, ali ako ima volje s obe strane sto da ne. Zasluzio je da mu se predje preko nekih gresaka. Ako ne Fedja onda Husref yebi ga, covjek je za ovu ligu doktor, kao covjek manje vise, ali fudbal zna. RAja iza gola, kapa do poda, ovi se doslovno nisu culi.
Husref je dobar trener za ovu ligu, ali dočekali bi ga na nož mostarski fejsbuk stručnjaci.
Završićemo na Zaimoviću, upamti šta sam ti rekao.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Vjeruj mi da sam na Zaima prvog pomislio kad sam krenuo vrtiti i kontam ma bolje demagoga ostaviti da ga yebes. Ne mozemo napravit korak unaprijed s igrackim kadrom pa im za trenera Zaima iz Stupcanice dovesti. Steta za Kodru sto uze reprezentaciju, mislim da se nece dugo zadrzati, a nama bi legao ko budali samar, sto zbog imena, sto zbog znanja, a i zbog hajpa na kraju krajeva. U svakom slucaju ja sam dosta skeptican za bilo koji izbor pocevsi od Feje pa nadalje.Balorda je napisao/la: ↑21 avg 2023, 01:36Dok je Kevelj tu, na Feđu slobodno zaboravi. Dakle nema šanse.Cernica22 je napisao/la: ↑21 avg 2023, 01:30Dedara veceras dobraaa na momente, nije bilo pozorisno. Svega se nakotilo doduse,klosarcine yebu sve Mahmicu poslije greske na svaki kontakt s loptom. Kadric borben, momak je mlad uci se, za razliku od anemicnog Sikala bolja opcija tu svakako. Mislim da je demagogu vrijeme za nogu lagano. 3 kola kuci pun stadion 5 bodova. E zato cemo prvaci biti za 50 godina ako i tad jer nismo u stanju napraviti na pocetku bum. Sve uslove je demagog imao i sve mu je omoguceno. Yebiga, Fedja je slobodan, zamrzio sam ga poslije onakvog odlaska, ali ako ima volje s obe strane sto da ne. Zasluzio je da mu se predje preko nekih gresaka. Ako ne Fedja onda Husref yebi ga, covjek je za ovu ligu doktor, kao covjek manje vise, ali fudbal zna. RAja iza gola, kapa do poda, ovi se doslovno nisu culi.
Husref je dobar trener za ovu ligu, ali dočekali bi ga na nož mostarski fejsbuk stručnjaci.
Završićemo na Zaimoviću, upamti šta sam ti rekao.
19V22
A ko je i ko će igrat zadnjeg veznog pita li se demagog, joj al pazi u sredini Halilović, Mlinarić i Kadrić šta je njihova uloga tu, niti preuzimanje lopte niti izgradnja napada niti destrukcija, onaj Ćavar ih pojeo i fudbalski i kondiciono. Protiv Goška vađenje Džafića na poluvremenu veceras Anđušića, ma nevjerojatno. Kondicija fuj. I vazda je tesko i vazda ne ide
Imamo,ali nek Feja objasni zašto ga prekida u treningu i me dozvoljava mu da završi vježbe do kraja.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Zašto pojedinci skidaju Upravi glavu, Upravi koja radi odličan posao, jesu li svjesni šta će se desiti ako ovi dignu sidro? Dobro je neko rekao kakvog smo mentaliteta završit ćemo na Zaimoviću kao treneru.
Isto mislim i za tebe, nema sanse da bi neko tek tako okivao u zvijezde malog kadrica a svaku utakmicu pljuvao sikala.Balorda je napisao/la: ↑21 avg 2023, 01:17Ma misli šta hoćeš, šta me boli qrac. Samo konstatujem, jer nema šanse da bi se neko bez oraha u džepu toliko okomio na malog Kadrića koji je odigrao sasvim pristojnu utakmicu i usput prizivao Šikala.user1986 je napisao/la: ↑21 avg 2023, 01:07Evo ne znam sta da o tebi mislim kad ti je zemi pencilin. LOLBalorda je napisao/la: ↑21 avg 2023, 01:02
Ti si se u kratkom periodu lijepo isprofilisao u nekoga od Šikalove rodbine.
Nego, u ove tri utakmice je i dalje kiks samo protiv Goška, jer remi aa Širokim je realan rezultat s obzirom na snagu timova. Da je Haskić zabio penal protiv Goška sad bi imali najbolji start ikad u premijer ligi?
Ipak, to ne bi sakrilo neke očigledne probleme koje imamo u organizaciji igre. Isto tako, zbog 5 bodova u tri utakmice niko nikad nije, niti će dobiti otkaz, tako da mislim da će se realno pričati o otkazu tek nakon vjerovatnog poraza od Sarajeva.
Mahalski mentalitet će opet nadvladati razum, tako da ćemo vjerovatno završiti sa Zaimovićem na klupi.
Kadric sa halilom bio najlosiji na terenu, sredina nije postojala.
Kada mora jedan Zvonic da odradi posao koji bi Haskic trebao a nije, onda znas koliko je sati, i alarm da se hitno pocne traziti kvalitetan napadac.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
-
- Kontakt:
Kralju Haskic je provjeren napadac sinoc se nasao 4-5 puta u sansi i ako je promasio to nije znak da on nije kvalitetan nego da se jednostavno potpetilo dogadja se mnogim napadacima nista strasno
Kada bi se mijenjali napadaci nakon krace krize i golgeterskog posta na sta bi to licilo. Da mu treba dovesti zamjenu slazem se tu smo tanki jer u slucaju da se povrijedi nemas mu zamjenu
Previše se lako kod nas stvara negativna atmosfera, u tome smo definitivno prvaci. Da je bajna situacija nije, ali kod nas odmah psovanje igračima, skidanje glava... Definitivno smo za izučavanje.
Napisano prije 14 danaOnlyLeft22 je napisao/la: ↑07 avg 2023, 17:171:1 100000%CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑07 avg 2023, 17:13Kad dobijemo Siroki za dvije sedmice niko nam nece biti ravan nasa posla![]()
Jbg poznajem Veleža bolje od sebe
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
OnlyLeft22 je napisao/la: ↑21 avg 2023, 10:13Napisano prije 14 danaOnlyLeft22 je napisao/la: ↑07 avg 2023, 17:171:1 100000%CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑07 avg 2023, 17:13Kad dobijemo Siroki za dvije sedmice niko nam nece biti ravan nasa posla![]()
Jbg poznajem Veleža bolje od sebe
Only doktore

Daj prognozu za Sarajevo.. imam osjecaj da ćemo ih iznenaditi
Igračima treba podrška i nabijem svakog ko im psuje sa tribine.
Greške, loša forma, sve je to sastavni dio. Jedino se kurcobolja ne može oprostiti.
Greške zadnje linije su zbog veznog reda kojeg nismo ni imali. Vehabović kojeg mnogi omaložavaju je unio najviše energije u nastavku.
Mrtvi Pršeš bi bolje povezao sredinu od Halila i Mlinarića zajedno. Očigledno je da nam fali pley u sredini i nejasno je kako nismo potpisali Radovca koji se nudio.
Ne znam, možda od Vukčevića to očekuju. Ogroman gubitak je Dino ako se ispostave ove informacije od juče.
U tom slučaju je pod moranje dovođenje Čajića ili Radovca.
Bekovi su nam odlični i to je svima jasno. Zbog toga je Široki igrao sa tri pozadi. Možda je i nama rješene protiv Saraj krenuti sa tri pozadi kako bi rasteretili bekove.
Ne očekujem previše od naredne utakmice.
Lako je svakoj ekipi igrat kod nas kad imaju pošteno suđenje i gdje sudija ne sjecka igru.
Eno, Gošk se žalio na sinoćnu utakmicu, a koga to briga.
Podrška Upravi i igračima.
Feja mora iz naftalina vaditi rješenja jer ovo nije dobro.
Povrede krenule gore nego prošle sezone.
Greške, loša forma, sve je to sastavni dio. Jedino se kurcobolja ne može oprostiti.
Greške zadnje linije su zbog veznog reda kojeg nismo ni imali. Vehabović kojeg mnogi omaložavaju je unio najviše energije u nastavku.
Mrtvi Pršeš bi bolje povezao sredinu od Halila i Mlinarića zajedno. Očigledno je da nam fali pley u sredini i nejasno je kako nismo potpisali Radovca koji se nudio.
Ne znam, možda od Vukčevića to očekuju. Ogroman gubitak je Dino ako se ispostave ove informacije od juče.
U tom slučaju je pod moranje dovođenje Čajića ili Radovca.
Bekovi su nam odlični i to je svima jasno. Zbog toga je Široki igrao sa tri pozadi. Možda je i nama rješene protiv Saraj krenuti sa tri pozadi kako bi rasteretili bekove.
Ne očekujem previše od naredne utakmice.
Lako je svakoj ekipi igrat kod nas kad imaju pošteno suđenje i gdje sudija ne sjecka igru.
Eno, Gošk se žalio na sinoćnu utakmicu, a koga to briga.
Podrška Upravi i igračima.
Feja mora iz naftalina vaditi rješenja jer ovo nije dobro.
Povrede krenule gore nego prošle sezone.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Haliloviću se trebalo zahvaliti na kraju prošle sezone, nije on više za ozbiljnog fudbala. Radovac i vam forme je Gerard za sve naše vezne igrače. Još ima vremena da se potpiše. Najveći nedostatak je sredina, kao i prošle sezone, a trener je sve sam o sebi rekao. Nadam se da ide poslije Sarajeva, jer ne znam kako sa njim na klupi da mi izvučemo dobar rezultat tamo. Trebalo je Ćorića iz GOŠK-a dovesti.
Dobar je Coric trener mada mislim da sa Stefanelom devri, tako da sto dalje od kluba.doox je napisao/la: ↑21 avg 2023, 11:23Haliloviću se trebalo zahvaliti na kraju prošle sezone, nije on više za ozbiljnog fudbala. Radovac i vam forme je Gerard za sve naše vezne igrače. Još ima vremena da se potpiše. Najveći nedostatak je sredina, kao i prošle sezone, a trener je sve sam o sebi rekao. Nadam se da ide poslije Sarajeva, jer ne znam kako sa njim na klupi da mi izvučemo dobar rezultat tamo. Trebalo je Ćorića iz GOŠK-a dovesti.
19V22
nema opravdanja da se ne dovede jos jedan napadac koji ce se rotirati sa HaskicemCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑21 avg 2023, 08:49Kralju Haskic je provjeren napadac sinoc se nasao 4-5 puta u sansi i ako je promasio to nije znak da on nije kvalitetan nego da se jednostavno potpetilo dogadja se mnogim napadacima nista strasno
Kada bi se mijenjali napadaci nakon krace krize i golgeterskog posta na sta bi to licilo. Da mu treba dovesti zamjenu slazem se tu smo tanki jer u slucaju da se povrijedi nemas mu zamjenu
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
- Bazinga12345
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Feja nema apsolutno nikakvu ideju u igri otkako je došao, osim možda te neke discipline koja je na većem nivou nego u Osima. Ali samo to. Sve one utakmice koje smo dobijali, bile su plod ozbiljnosti u igri koje nije bilo u Osima (jer je lika bolio k. za većinom stvari) i velike sreće što je dokazala i završnica prvenstva gdje u ključnoj utakmici ne opališ na gol. I još daš sebi za pravo da komentarišeš šta je i koliko protivnik napravio. A 0 šuteva tvoja ekipa.
Sinoć bi ovo dobar trener pobijedio s dva gola razlike. A Fejinim momcima treba 45 sekundi da izvedu korner na prvu stativu. To bi trebalo da je do trenera. Svi klubovi, pa sada i u našoj ligi koji žele ikakav rezultat traže mlade, ambiciozne trenere, a ovaj je toliko ambiciozan da bi mogao do kraja karijere raditi kao selektor u17 ženske reprezentacije, ne bi se bunio. Nikakvi Husrefi, Hafizovići i ovo 60+ što tavori po PL ako mislimo išta ozbiljno
Sinoć bi ovo dobar trener pobijedio s dva gola razlike. A Fejinim momcima treba 45 sekundi da izvedu korner na prvu stativu. To bi trebalo da je do trenera. Svi klubovi, pa sada i u našoj ligi koji žele ikakav rezultat traže mlade, ambiciozne trenere, a ovaj je toliko ambiciozan da bi mogao do kraja karijere raditi kao selektor u17 ženske reprezentacije, ne bi se bunio. Nikakvi Husrefi, Hafizovići i ovo 60+ što tavori po PL ako mislimo išta ozbiljno
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.