RŠD Velež Mostar

1922VFC1981
Kontakt:

Re: RŠD Velež Mostar

Post Postao/la 1922VFC1981 » 21 avg 2023, 00:50

A Mahmic i prodana lopta na sredini terena prije gola??
#musvdg

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 21 avg 2023, 00:51

mostar_mo je napisao/la:
21 avg 2023, 00:12
nekoIzMostara je napisao/la:
21 avg 2023, 00:06
Feji je vrijeme sa odstupi, nepostojanje nikakve igre, taktike ni bilo cega je ocigledno, ali i problemi koje ima sa nekolicinom igraca i na kojima on pokusava siljiti ****, kao on neki glavni baja u klubu je puno veci problem. Treba biti realan, njegovo ponasanje prema igracima je dovelo do toga da ga bojkotuju i sto duze bude na klupi vise cemo bodova zijaniti gdje realno ne bi trebali.
Feja vrijeme j!
Ne mozes psovati igracima najmilije i ocekivat pozitivnu atmosferu unutar tima.
Lik nije ni M od menadzera !
Naravno, ima koliko ja znam okrsaj sa 5 6 igraca, jedan od njih je vcrs izostavljen iako je bio mozda i najbolji prve 2 tekme, tako da vrlo moguce da je ovo u neku ruku i bojkot igraca protiv seljackog ponasanja Feje, ukoliko je istina naravno.
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

Mostarac45
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac45 » 21 avg 2023, 00:52

Neutral je napisao/la:
21 avg 2023, 00:50
"Na broj kreiranih prilika imamo razloga da žalimo. Mislim da smo kreirali četiri-pet prilika što je dobro protiv ovakvkog Širokog", rekao je Jusufbeogivć i nastavio:

"Znali smo da su opasni gore, kaznili su nas iz jedne situacije. Imali smo dosta prinudnih izmjena u nastavku, napravili smo pritisak u nastavku. Na kraju smo pali kondicioni nismo ništa uspjeli napraviti. Čestitam Širokom, mi imamo lekciju da idemo dalje."

Ništa lekcija Gošk, ide još jedna lekcija. Treba sve to naučiti Nedime.
Evo svaka mu je za lekcije od kada je doso...

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 21 avg 2023, 00:52

Odlazi vise na tv i filozofiraj. Kretencino
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

JimmyPage
Kontakt:

Post Postao/la JimmyPage » 21 avg 2023, 00:55

Obično se slažem sa komentarima al večeras mi ništa nije jasno. Isto kao da sam drugu utakmicu gledao.
Široki je, koliko god mi to htjeli priznati ili ne, ekipa koja je tu negdje sa nama tako da pričati o nekom kiksu je van svake pameti. Istina da su nam uglavnom redovne mušterije zadnjih sezona al treba imati u vidu da nismo igrali protiv ekipe iz donjeg dijela tabele nego protiv ekipe koja se bori za sami vrh isto kao i mi.

Da je Haskić uvalio jednu od nekoliko kolosalnih šansi, večeras bi se pričalo drugačije. Istina je da je van forme al pročepit će valjda, trudi se i u šansama je što je najbitnije.

Jedino se slažem sa mišljenjima za Halilovića, lik toliko pegla loptu i predugo vremena mu treba da je ili proslijedi ili napravi nešto s njom. U svakom slučaju usporava igru što nije dobro.

Mali Kadrić je po meni odigrao odličnu utakmicu i bolje mi na terenu izgleda od Šikala. Dečko se trudi i trči, agresivan je i dosta sigurne odluke ima, precizno daje lopte. Sad ako se od njega očekuje neka magija nije korektno jer su mu ovo prve utakmice. Vidim na teret mu se stavlja da nije ispratio Kpana, mislim glupost totalna. Mahmić je izgubio loptu na najkritičnijem mjestu kad smo u fazi izgradnje napada, tu je jedini on krivac.
Kad smo kod Mahmića imao je tri pravo loše odluke ali isto tako par vrhunskih intervencija, siguran izgleda pozadi za razliku od Zvonića. Igrači Širokog su svjesno markirali Hrkača kad smo gradili napade da ne primi loptu i ostavljali samog Mahmića, što dovoljno govori koliko su spremni ušli u utakmicu.

Slovenci svi uglavnom dobri, to da je Sturm u rangu Daria je nonsens. Jesu sličnih fizičkih atributa ali Sturm je za klasu bolji igrač, uzeti recimo samo centaršut.

Mlinarić igra toplo hladno, mislim da se od njega očekuje najviše. Ima momenata kad dobro povuče loptu al s druge strane nigdje ga na terenu jer je valjda on trebao biti glavni plej. Ne znam, po meni je Radovac puno bolje riješenje bio al vidićemo kroz koju utakmicu.

Anđušić ne može igrati na krilu, jednostavno mora igrati iza napadača ali eto tu sad igra Mlinarić pa se Nemanji mora izmišljati pozicija. Na ovaj način se ne koristi njegov puni potencijal, on je igrač od poteza gdje može podvaliti loptu ili predriblati igrača i opaliti je. Ovako kad je daleko uz aut liniju tu je neupotrebljiv.

Gulaš, Peco i ostali ok ništa specijalno, slažem se da smo navaljali krila sad Rafa trpi, bezveze situacija. Možda će nam širina dobro doći, duga je sezona.

Puno smo igrača promjenili u toku utakmice, dovoljno je jedan da ti izađe poremeti se koncepcija igre. Mahmić je valjda izašao jer je i on osjetio neku povredu. E sad, bez obzira na tolike promjene, Široki je izgledao kao Zvjezda Gradačac kakav smo presing pravili i momcima svaka čast na tome. Istina da zadnjih 15 minuta nisu mogli meda ali su odigrali na visokom nivou.

Ako je istina to za psovke lika treba odmah smijeniti što se mene tiče, mada mislim da je to mahalama ne izgleda mi Feja kao takav lik. Pričati o smjeni ako izgubimo od Sarajeva isto bezveze jer Sarajevo realno jeste favorit.
Ide ovo u dobrom pravcu, to je moje mišljenje. Koga dovesti? Koga god dovedeš treba mu polusezona da se adaptira na igrače i obrnuto.

user1986
Kontakt:

Post Postao/la user1986 » 21 avg 2023, 00:55

21 avg 2023, 00:51
mostar_mo je napisao/la:
21 avg 2023, 00:06
Feji je vrijeme sa odstupi, nepostojanje nikakve igre, taktike ni bilo cega je ocigledno, ali i problemi koje ima sa nekolicinom igraca i na kojima on pokusava siljiti ****, kao on neki glavni baja u klubu je puno veci problem. Treba biti realan, njegovo ponasanje prema igracima je dovelo do toga da ga bojkotuju i sto duze bude na klupi vise cemo bodova zijaniti gdje realno ne bi trebali.
Feja vrijeme j!
Naravno, ima koliko ja znam okrsaj sa 5 6 igraca, jedan od njih je vcrs izostavljen iako je bio mozda i najbolji prve 2 tekme, tako da vrlo moguce da je ovo u neku ruku i bojkot igraca protiv seljackog ponasanja Feje, ukoliko je istina naravno.
Mogla bi to biti istina, ali neka, neko mu mora dohakati kad je ocito da mu nece rezultati.

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 21 avg 2023, 00:59

Vi podržavate bojkot igrača jel?
Pa ako im to radi,njih 5/6 otiđite kod predsjednika i iznesite probleme..
Kakav bola bojkot kluba i rezultata,pa dođe ti 5 hiljada ljudi da te gleda ti češ bojkotovati nešto.
Ako imaju problem nek ga riješe sa upravom a ne na terenu bojkotovati
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 21 avg 2023, 01:00

user1986 je napisao/la:
21 avg 2023, 00:55
mostar_mo je napisao/la:

Mogla bi to biti istina, ali neka, neko mu mora dohakati kad je ocito da mu nece rezultati.
A misliš dovesti Musemića koji igračima psuje mrtve? I jeli mislite da Dudić nije psovao igračima i Osim? Pa gdje vi živite, jeste li bili na treningu ikada? Ne kažem da je uredu, ali kod nas je to normalna pojava.

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 21 avg 2023, 01:01

Seoski filozof skace po qrcevima raji zestoko i cudi me kako uprava to ne prepila jer smo svi svjesni da ne ide

Nije ovo od jucer nego se vidjelo i prosle sezone pred kraj protiv Sarajeva Igmana Zelje Sirokog Zrinjskog da nemamo igre i da on pojma nema

Nisam za mjenjanje trenera nakon dva losa rezultata ali ocigledno je da nema tu kvaliteta
Zadnja izmjena: CampobelloDiMazara, dana/u 21 avg 2023, 01:02, ukupno mijenjano 1 put.

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 21 avg 2023, 01:02

Imamo li kondicionog trenera?

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 21 avg 2023, 01:02

user1986 je napisao/la:
mostar_mo je napisao/la:

Ti si se u kratkom periodu lijepo isprofilisao u nekoga od Šikalove rodbine.

Nego, u ove tri utakmice je i dalje kiks samo protiv Goška, jer remi aa Širokim je realan rezultat s obzirom na snagu timova. Da je Haskić zabio penal protiv Goška sad bi imali najbolji start ikad u premijer ligi?

Ipak, to ne bi sakrilo neke očigledne probleme koje imamo u organizaciji igre. Isto tako, zbog 5 bodova u tri utakmice niko nikad nije, niti će dobiti otkaz, tako da mislim da će se realno pričati o otkazu tek nakon vjerovatnog poraza od Sarajeva.

Mahalski mentalitet će opet nadvladati razum, tako da ćemo vjerovatno završiti sa Zaimovićem na klupi.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

user1986
Kontakt:

Post Postao/la user1986 » 21 avg 2023, 01:04

ra1981 je napisao/la:
21 avg 2023, 01:00
user1986 je napisao/la:

A misliš dovesti Musemića koji igračima psuje mrtve? I jeli mislite da Dudić nije psovao igračima i Osim? Pa gdje vi živite, jeste li bili na treningu ikada? Ne kažem da je uredu, ali kod nas je to normalna pojava.
Musemica spominjem u kontekstu znalca koji bi uspio izvuci nesto iz igrackog kadra.
A kad si tolika neznalica kao feja i jos psujes, onda je to dobitna kombinacija za bojkot.

VictoriasFikret
Kontakt:

Post Postao/la VictoriasFikret » 21 avg 2023, 01:04

ra1981 je napisao/la:
user1986 je napisao/la:

Kakav je Marko Maksimović?

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 21 avg 2023, 01:05

ra1981 je napisao/la:
user1986 je napisao/la:

Dudić na Grbavici,Buljubašiću kojem je slomljena noga govori ustaj majku ti je.....
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

Devil1922
Kontakt:

Post Postao/la Devil1922 » 21 avg 2023, 01:07

Feji je vrijeme da se fata noge, od loseg pedagoskog pristupa i psovanja igracima i pametovanjem kao da je svu pamet svijeta popio a Olimpik mu je vrhunac karijere do demagoskih izjava poslije svake ebene utakmice!

Sve je dobio, nikad siri roster, pripreme, nutricioniste, strucni stab kakav je zelio i svaaaku utakmicu ga protivnicki trener takticki nadmudri u svim apsektima. Ali svim.

Kondicija igraca nula bodova. Jazvin ni moju nanu ne moze spremit. Lik je totalni promasaj. Ne znam sta mu je, ali je u juniorima bio bolji. Ili su rezultati juniora ipak Merzina zasluga. U svakom slucaju, i on je zreo za noge.

Haskicu se jednostavno ne da, nemoguce stvari je masio. Nadam se da ce proraditi protiv Sarajeva. A protiv Zelje da se svi klanjamo i krstimo da Basic onog naseg demagoga ne napepa taktikom.

Mali Kadric dobar. Azuru se omakla greska. Necemo covjeka razapinjat zbog toga. Ako ga je debil izbacio zbog greske treba ga sutnut nogom u guzicu. Halil penzija. Gruzijac top, bit ce pravo pojacanje.

Upravi se nema sta zamjeriti, dali su sve sto je Velezova "struka" trazila. Tacno ono sto je njihov posao. Da obezbjede sve sto treba i sto se trazi. Samo ne bi ga ja ovoliko drzo da radi. Samo Merza i Mrkva u onoj ekipi valjaju. Avdi svaka cast, ali nije on trener. Legenda je bio i ostace.

Valjda ce i kod nas svanut i da ce uprava vidit da supljacima daju pare, pa da ih nogiraju.

Red Army :salut:

Laku noc, RAja!

user1986
Kontakt:

Post Postao/la user1986 » 21 avg 2023, 01:07

Balorda je napisao/la:
21 avg 2023, 01:02
user1986 je napisao/la:

Nego, u ove tri utakmice je i dalje kiks samo protiv Goška, jer remi aa Širokim je realan rezultat s obzirom na snagu timova. Da je Haskić zabio penal protiv Goška sad bi imali najbolji start ikad u premijer ligi?

Ipak, to ne bi sakrilo neke očigledne probleme koje imamo u organizaciji igre. Isto tako, zbog 5 bodova u tri utakmice niko nikad nije, niti će dobiti otkaz, tako da mislim da će se realno pričati o otkazu tek nakon vjerovatnog poraza od Sarajeva.

Mahalski mentalitet će opet nadvladati razum, tako da ćemo vjerovatno završiti sa Zaimovićem na klupi.
Evo ne znam sta da o tebi mislim kad ti je zemi pencilin. LOL

JimmyPage
Kontakt:

Post Postao/la JimmyPage » 21 avg 2023, 01:09

ra1981 je napisao/la:
Imamo li kondicionog trenera?
Ne kontam, igrači su leti letili po terenu?
Zadnjih 15 minuta su baš vidno pali ali su odigrali utakmicu na izuzetno visokom nivou tako da je bilo za očekivati

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 21 avg 2023, 01:09

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

JimmyPage
Kontakt:

Post Postao/la JimmyPage » 21 avg 2023, 01:12

Dobar test će biti protiv Sarajeva i konačno utakmica gdje ne moramo graditi igru, prilika da iz drugog plana nešto napravimo. Ja sam optimista :bih:

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 21 avg 2023, 01:17

user1986 je napisao/la:
21 avg 2023, 01:07
Balorda je napisao/la:
user1986 je napisao/la:

Evo ne znam sta da o tebi mislim kad ti je zemi pencilin. LOL
Ma misli šta hoćeš, šta me boli qrac. Samo konstatujem, jer nema šanse da bi se neko bez oraha u džepu toliko okomio na malog Kadrića koji je odigrao sasvim pristojnu utakmicu i usput prizivao Šikala.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.