Imat novac i vlasnika poput ovog teletabisa nije isto.
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- AshburtonG
- Kontakt:
Re: English Premier League
Pa i danas bi doveli Bakayoka, samo za 95m.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Kante bukvalno nakon one-season wondera u leicesteru prešao u chelsea, na isti način sve kao caicedo, niko zucno nije tad. Kakvi dupli standardi.
Sad će neko reći kante plaćen samo 30m. Jest, ali 2016. god. Danas bi išao na 90+ sigurno.
Sad će neko reći kante plaćen samo 30m. Jest, ali 2016. god. Danas bi išao na 90+ sigurno.
Ja bih ovo nazvao korištenjem prilike.

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Kante je osvojio titulu, došao je iz prvaka države.
Ne kažem da je Caicedo flop, tek je stigao, vrijeme će pokazati.
Najveći flop je Kloppov Keita.
Kante je doktorski igrao 2 sezone.
Caicedo je tek stigao.
Kante je doktorski igrao 2 sezone.
Caicedo je tek stigao.
4-IN-A-ROW
Ista priča.
Chelsea ce se za sezonu, najkasnije dvije boriti za titulu, imaju pregršt mladih igrača ,nemoguce je da ne profitiraju od toga. Mozda im jedino izbor trenera pogresan, dokazani luzerčina, al daj ovoj ekipi De Zerbia orali bi pred sobom
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Kalvin Philips vaš je neprevaziđen.

Keita, Fred, Maguire, Pepe i slični flopovi su se barem predstavili široj publici.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Pitanje je samo koliko će Amerikanac imati strpljenja. Čovjek je očigledno mislio da će imati Save-Load opciju dok ne pobijedi.

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ako tako misli, onda je ovo piši propalo, onda je baš glup ko qrac, ni na igrici ne može proći ovaj njegov eksperiment, ali ako konta biti contender tek za sezonu-dvije da se sve ovo slegne, uz dosta dosta strpljenja, moglo bi biti nešto.
Kantea koji je na svojoj grbači titulu Lesteru donio porediti sa Caicedom 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Da je ovo neki način svi bi za godinu nakrcali 40 igrača i kreči ispočetka. Ali hajde, pred nama je.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Mislim da je i u Chelseaju itekako imao ogromnu ulogu, bio je izabran za igraca sezone ako se dobro sjecam.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
I ja citam i ne vjerujem
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Čitao sam nedavno tekst da im je plan da za 3-4 sezone tek budu u trci za sve trofeje i da zbog toga angažuju ovoliki broj mladih igrača. Našli su svakako rupu u zakonu što se tiče FFPa sa dužinom ugovora i amortizacijom, tako da sve ima smisla.
Jedini problem u svemu tome može biti da se ovi mladići ne razviju onako kako je planirano. Ako se to desi, zaklali su se za naredih 10 godina.
Nije niko nikada ni probao, u tome i jeste čar ovoga

Poredim situaciju, ne kvalitet igrača u datom momentu. Sudi se čovjeku nakon jednog poluvremena i skrivljenog penala, o čemu pričamo

I na svojoj grbači nije, bar još trojica su bili ravnopravni sa njim.

Istu stvar je uradio s dodgersima u bejzbolu pa su za 10 godina osvojili 1 titulubega_afc je napisao/la: ↑20 avg 2023, 21:09Čitao sam nedavno tekst da im je plan da za 3-4 sezone tek budu u trci za sve trofeje i da zbog toga angažuju ovoliki broj mladih igrača. Našli su svakako rupu u zakonu što se tiče FFPa sa dužinom ugovora i amortizacijom, tako da sve ima smisla.
Jedini problem u svemu tome može biti da se ovi mladići ne razviju onako kako je planirano. Ako se to desi, zaklali su se za naredih 10 godina.

Taj flop transfer ce biti neprevaziđen kako vrijeme bude prolazilo, za sad je gori od njega npr Hazard u Real, al za neke 3-4 godine neigranja bit ce historijski najgori transfer ikadAlanSmith14 je napisao/la: ↑20 avg 2023, 20:56Kalvin Philips vaš je neprevaziđen.Čovjek plaćen 50 miliona i nije dobio šansu da igra.
Keita, Fred, Maguire, Pepe i slični flopovi su se barem predstavili široj publici.
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.