AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Preporođeni Šarls se vraća na San Siro sa novim trenerom iduće sezone. 

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ja se jedva kontektujem, ne isplati se ici na ove egzoticne destinacije slab im internet UZAS zivi....hahahahahaha.....
Pricekajmo dok se zavrsi marketo pa cemo oplesti po komentarima, vjerovatno ce kakav mister x za kraj da sleti u Milanelo....
Pricekajmo dok se zavrsi marketo pa cemo oplesti po komentarima, vjerovatno ce kakav mister x za kraj da sleti u Milanelo....
- muha milanez
- Kontakt:
Sta imaš čekati druže, mercato je ispunio sva očekivanja. Urađeno je sve što je Pioli tražio, sad nek prione na posao. Nema više opravdanja za neuspjeh. Vrlo jednostavno.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Sklonili su fotke Saelemaekers, Ballo-Touré, Caldara, Origi, Lapo Nava i Chaka Traoré sa zvaničnog sajta, što po GdS znači da su svi bivši
Ne vidim poentu dovesti bolnicu iz Chelsea, probali su već jednom sa Pellegrinijem iz Monaca, koji je ukupno odigrao 15min te sezone. Ne hvala, ima zdravijih opcija. Golemo bi bilo da dovedu Lukakua, na šta bi tek to ličilo
Nego, šta god ko mislio o mercatu, činjenica je da nam je Krunić starter - ne znam da li da plačem ili da se smijem...

Ne vidim poentu dovesti bolnicu iz Chelsea, probali su već jednom sa Pellegrinijem iz Monaca, koji je ukupno odigrao 15min te sezone. Ne hvala, ima zdravijih opcija. Golemo bi bilo da dovedu Lukakua, na šta bi tek to ličilo

Nego, šta god ko mislio o mercatu, činjenica je da nam je Krunić starter - ne znam da li da plačem ili da se smijem...
Navest cu samo stavku broj 1 : Pioli je morao ici ovo ljeto...ostalo cu kad se zavrsi marketo
- muha milanez
- Kontakt:
To što ti misliš da je morao je druga stvar. Uprava nije tako razmišljala, dala mu je odriješene ruke i pružila povjerenje. Tako da ti ta stavka nema veze ni sa čim.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Naravno, to je moje skromno misljenje...po tvom vidjenju sto god neko napise sto uprava nije uradila mozes takav odgovor napisati...UPRAVA JA TAKO/NIJE razmisljala....muha milanez je napisao/la: ↑20 avg 2023, 21:02To što ti misliš da je morao je druga stvar. Uprava nije tako razmišljala, dala mu je odriješene ruke i pružila povjerenje. Tako da ti ta stavka nema veze ni sa čim.
CDK skočio u 5ercu i glavom sutao po golu. Golman je skinuo iza linije, stim gol. Imao je on ovakvi suteva glavom i kod nas, pa nije bilo gola. Sačekajmo polako da vidimo kakav je. Al ja idalje mislim da ce se pokazat kao pravi igrač i Atalanta će ga odkupit već u januaru, da ga mogu prodat na ljeto kao Hojlunda.
Sutra nam je prvi test, protivnici su već odradili svoje, merda, Napoli, Juve, Atalanta, i Lazio.
Al nema veze, možemo mi startat i sa 3 neriješene, 2 gubitka, jer ipak mora se ekipa uigrat 6 mjeseci sa Piolijem.
Izvinite sto sam kritičan i pesimista, al jednostavno teško mogu da svarim gluposti koje činimo na terenu. Dovest Okafora i rec da tip nije napadač je glupost žešća. Tip je nadigrao Azzure sa Švicom, u RB bio napadač, pa koji smo ga đavo dovodili??? Thuram, Kamada, CDK, sve prve postave u ekipama, mi idalje sa istom ekipom od prošle godine. Pokušavamo 433 al ne ide. Pa jbt nije do igrača. Koju god smo taktiku pokušali nije išlo, samo ide 4231. Pa kako to moze biti do igrača??? Ne moze mi niko rec da ti momci ne znaju igrat fudbala, jer ko god ode od nas proigra. Koga god smo otjerali pokazao se sjajnim igračem. Pa nije to do igrača već ćelavog idiota na klupi.
Izvinjavam se sto sam pesimista, i sto pišem ove stvari, al jednostavno me boli gledat Milan kako očajno igra. Nisam navikao na to. Boli sjedit u Udinama na zapadu i gledat nemoć ekipe koja vrijedi 4-5 puta više od Udinesea, i moram ženi pravdat (jer ona mi poklonila tu tekmu) da ja ove budale gledam svake nedjelje.
Volio bi da griješim, da nisam upravu, da ćemo pokazat strašan fudbal ove sezone. Volio bi ogromno, ali... prošlost je pokazala dovoljno, naročito kad "mister" izgubi sve pripremne utakmice.
Sutra nam je prvi test, protivnici su već odradili svoje, merda, Napoli, Juve, Atalanta, i Lazio.
Al nema veze, možemo mi startat i sa 3 neriješene, 2 gubitka, jer ipak mora se ekipa uigrat 6 mjeseci sa Piolijem.
Izvinite sto sam kritičan i pesimista, al jednostavno teško mogu da svarim gluposti koje činimo na terenu. Dovest Okafora i rec da tip nije napadač je glupost žešća. Tip je nadigrao Azzure sa Švicom, u RB bio napadač, pa koji smo ga đavo dovodili??? Thuram, Kamada, CDK, sve prve postave u ekipama, mi idalje sa istom ekipom od prošle godine. Pokušavamo 433 al ne ide. Pa jbt nije do igrača. Koju god smo taktiku pokušali nije išlo, samo ide 4231. Pa kako to moze biti do igrača??? Ne moze mi niko rec da ti momci ne znaju igrat fudbala, jer ko god ode od nas proigra. Koga god smo otjerali pokazao se sjajnim igračem. Pa nije to do igrača već ćelavog idiota na klupi.
Izvinjavam se sto sam pesimista, i sto pišem ove stvari, al jednostavno me boli gledat Milan kako očajno igra. Nisam navikao na to. Boli sjedit u Udinama na zapadu i gledat nemoć ekipe koja vrijedi 4-5 puta više od Udinesea, i moram ženi pravdat (jer ona mi poklonila tu tekmu) da ja ove budale gledam svake nedjelje.
Volio bi da griješim, da nisam upravu, da ćemo pokazat strašan fudbal ove sezone. Volio bi ogromno, ali... prošlost je pokazala dovoljno, naročito kad "mister" izgubi sve pripremne utakmice.
Da, ovo je i meni naumpalo čim sam vidio gol, sigurno 3-4 slične situacije prošle sezone kod nas al' eto sad ga ova tehnologija za gol liniju pomilovalaenzo777 je napisao/la: ↑20 avg 2023, 21:54CDK skočio u 5ercu i glavom sutao po golu. Golman je skinuo iza linije, stim gol. Imao je on ovakvi suteva glavom i kod nas, pa nije bilo gola. Sačekajmo polako da vidimo kakav je. Al ja idalje mislim da ce se pokazat kao pravi igrač i Atalanta će ga odkupit već u januaru, da ga mogu prodat na ljeto kao Hojlunda.

Ma biće on solidan kod Gasperinija, zna on od ovakvih igrača koji pomalo lutaju sa pozicijom napraviti pogodak, čist primjer su Papu, Pašalić, Iličić pa što da ne i Muriel, jer svi oni nekako imaju mane za one njihove uslovno rečeno prirodne pozicije ali to Gasperini u ovoj svojoj hibrid formaciji i taktici fino baš posloži i zamaskira.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Romagnoli13
- Kontakt:
Dade ga CdK, ko bi rekao?
Nije nikakvo iznenađenje, svi smo mi ovdje to nekako i očekivali. Ali o bivšim igračima Milana ne treba puno besjediti. Bitno su ovi novi i oni koji će tek to postati.
Najveći trn u oku ovog Milana je Rade na poziciji zadnjeg veznog. Jednostavno je to kvalitet manje. Rade je dobar za rotaciju, zahvalan igrač i to stoji, ali kao starter baš bode u oči.
Ja se i dalje nadam da će dovesti tog veznjaka do kraja augusta. Mislim da je samoubistvo ići sa Krunićem kao starterom do novembra( tad bi Bennacer se trebao vratiti).
Vidjet ćemo i koga su izabrali za napadača. Sve će se brzo riješiti jer mercato završava za 10 dana.

Nije nikakvo iznenađenje, svi smo mi ovdje to nekako i očekivali. Ali o bivšim igračima Milana ne treba puno besjediti. Bitno su ovi novi i oni koji će tek to postati.
Najveći trn u oku ovog Milana je Rade na poziciji zadnjeg veznog. Jednostavno je to kvalitet manje. Rade je dobar za rotaciju, zahvalan igrač i to stoji, ali kao starter baš bode u oči.
Ja se i dalje nadam da će dovesti tog veznjaka do kraja augusta. Mislim da je samoubistvo ići sa Krunićem kao starterom do novembra( tad bi Bennacer se trebao vratiti).
Vidjet ćemo i koga su izabrali za napadača. Sve će se brzo riješiti jer mercato završava za 10 dana.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Daj danas 3 bobe, pa kako god. Idealan scenario je 2-3 razlike sa osjetnim poboljsanjima u igri. Ocekujem novu dobru partiju Reijnia
Lakaka, iranac, shipchi su svi krs. Neka hvala. Zapravo ova malo bolja verzija Akinfenwe je mozda i najbolja solucija, koliko god to cudno zvucalo. Takve su okolnosti jbg
Lakaka, iranac, shipchi su svi krs. Neka hvala. Zapravo ova malo bolja verzija Akinfenwe je mozda i najbolja solucija, koliko god to cudno zvucalo. Takve su okolnosti jbg
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Nego da napokon pocnemo pisati o utakmicama u ligi
Bologna nas je zadnji put pobkedila kad je domacin 2002 godine, valjda se taj niz nepobjedivosti nastavi i nakon vecerasnje tekme
Svi konkurenti su pobjedili i krenuli pobjedom tako da je vcrs imeperativ pobjeda
Vjerujem da ce Leao to rijesiti, ima motiv da postigne 20 golova ove sezone, u novom ugovoru ima velike bonuse za to
Bologna nas je zadnji put pobkedila kad je domacin 2002 godine, valjda se taj niz nepobjedivosti nastavi i nakon vecerasnje tekme
Svi konkurenti su pobjedili i krenuli pobjedom tako da je vcrs imeperativ pobjeda
Vjerujem da ce Leao to rijesiti, ima motiv da postigne 20 golova ove sezone, u novom ugovoru ima velike bonuse za to
Kazu deseto pojacanje ce nam biti Adli, koji ce da mijenja Krunica na registi, e kukala nam majka ako krenu ovako u sezonu. Uz sve to moguce je i da se ne dovede niko u napad, znaci Olivier ima da pregori ko zarulja 
Toilko igraca dovedu a opet glavne pozicije nedorecene. Ajde da vidimo kako ce veceras to da bude, samo da nas Bologna ne oduci od fudbala

Toilko igraca dovedu a opet glavne pozicije nedorecene. Ajde da vidimo kako ce veceras to da bude, samo da nas Bologna ne oduci od fudbala

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Omladino bitno je večeras krenuti s pobjedom u novu sezonu, kako nas narod kaže ´koga nema njega nije´ sta nas briga za CdK imao je šansu nije se snašao i tu priča završava. Nadam se trozubu: Pulisic- Okafor- Chukwueze, gluho ti bilo dok nadjem kako se rodjak zove, pa google ne moge da ga nadje

Ma večeras vjerovatno ide 433 koju je forsirao u prethodnim prijateljskim tekmama, vjerovatno se već zna prvih 11 sumnjam da je Pioli sklon nekim epohalnim promjenama pogotovo na početku sezone, gurat će on ovih prvih 11 narednih pet utakmica garant.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Romagnoli13
- Kontakt:
Nema večeras velikih promjena u ekipi. Bit će to istih 11 koji su najviše igrali na pripremama. Jbg, ne možeš odmah zamjeniti 5-6 startera i očekivati rezultat.
Napadač mora doći, Giroud je zbog svojih godina neko ko ne može startati svake sedmice. Pomoć za njega treba dovesti ili postepeno Okafora ubacivati umjesto njega. Dok ne bude na 100% fit. Večeras očekujem najviše od Reijndersa i Leao-a. Vjerovatno u zadnjoj trećini meča će priliku dobiti i Chukwueze i upravo Okafor.
Ne očekujem puno u prvih 4-5 mečeva. Ali osvajanje bodova na bilo koji način je imperativ.
Napadač mora doći, Giroud je zbog svojih godina neko ko ne može startati svake sedmice. Pomoć za njega treba dovesti ili postepeno Okafora ubacivati umjesto njega. Dok ne bude na 100% fit. Večeras očekujem najviše od Reijndersa i Leao-a. Vjerovatno u zadnjoj trećini meča će priliku dobiti i Chukwueze i upravo Okafor.
Ne očekujem puno u prvih 4-5 mečeva. Ali osvajanje bodova na bilo koji način je imperativ.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.