English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Enzo je mogao prelomiti al glupan promasi penal.
Celsi odlican do gola antonia gdje je Disasi nikakvom reakcijom ga pokusao sprijeciti.
Poslije toga raspad sistema.
Vidi se neiskustvo al raduje dobra igra. Igrao se dobsr fudbal protiv poola, dobar protiv WH dvije trecine tekme.
Vjerujem da ce krenut kad tad i rezultati. Za ocekivat je ovakvih kikseva
Celsi odlican do gola antonia gdje je Disasi nikakvom reakcijom ga pokusao sprijeciti.
Poslije toga raspad sistema.
Vidi se neiskustvo al raduje dobra igra. Igrao se dobsr fudbal protiv poola, dobar protiv WH dvije trecine tekme.
Vjerujem da ce krenut kad tad i rezultati. Za ocekivat je ovakvih kikseva
£300m for a missed penalty, a given away penalty and a shot that nearly went out for a throw in
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- AshburtonG
- Kontakt:
To sam ja neki dan pisao, ali ocigledno da oni ne shvataju da nemaju u ekipi nijednog svjetskog igraca. Skrsili milijardu, a najkonkretniji igrac im Sterling. Jedini koji je nesto radio i konstantno drzao loptu na toj desnoj strani, te igrace WH u 16m.Romagnoli13 je napisao/la: ↑20 avg 2023, 19:42Nekad je zaista Chelsea imao po 5-6 svjetskih imena. Danas solidne igrače plaćaju po triput većoj cijeni. Roman je najveći gubitak Chelsea u historiji.

Teško da Chelsea može do bilo kakvog rezultata sa ovim dokazanim luzerom.Kakva ih je logika navela da dovedu čovjeka koji je simbol fudbalskog neuspjeha godinama pa i decenijama ?
Al gdje nađu ovu braću ko ovaj nakav Disasi majko mila, pa za ovog ni mati rođena čula nije dok ga Čelzi kupio nije

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Moram priznati pametan potez da zadrze Moyesa, ako se dobro sjecam u jednom periodu prosle sezone bili su skoro pa u zoni ispadanja.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Kapiten Monaca i reprezentativac Francuske.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ma nije više Čelzi uopšte u poziciji da mogu dovesti wc igrača, to je belaj. Ekipa je katastrofa, ne igraju Evropu, neće niko tipa Gvardiol kod njih preći, nego moraju preplaćivati ove neke one season wondere uz nadu da će kliknuti i postati igrači.AshburtonG je napisao/la: ↑20 avg 2023, 19:51To sam ja neki dan pisao, ali ocigledno da oni ne shvataju da nemaju u ekipi nijednog svjetskog igraca. Skrsili milijardu, a najkonkretniji igrac im Sterling. Jedini koji je nesto radio i konstantno drzao loptu na toj desnoj strani, te igrace WH u 16m.Romagnoli13 je napisao/la: ↑20 avg 2023, 19:42Nekad je zaista Chelsea imao po 5-6 svjetskih imena. Danas solidne igrače plaćaju po triput većoj cijeni. Roman je najveći gubitak Chelsea u historiji.
120 130 miliona koliko već za Caiceda je egzaktan primjer, taj lik ima jednu dobru sezonu iza sebe u sistemski posloženoj ekipi, miljama daleko i dalje od nekih wc veznjaka, a platio si ga ko da si doveo Zidana.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Što se Aksela tiče, najbolja je ona Krejzi Frog.

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Chelsea have won only 5 games in their last 31 PL games. £1bn spent.
• Gives away a penalty
• Misses a penalty
• Sat at home not feeling like a “second choice”.
The best midfield in the Premier League?
Kako volim donošenje konačnog suda nakon dvije utakmice 

- AshburtonG
- Kontakt:
To sam ja vec pisao neki dan. Da je ovo Chelsea od prije 5 godina, ova milijarda bi se potrosila na Mbappea, Gvardiola, Kanea i slicne igrace, a ne ove likove kojima ne mozes ime izgovorit.bodi123 je napisao/la: ↑20 avg 2023, 19:57Ma nije više Čelzi uopšte u poziciji da mogu dovesti wc igrača, to je belaj. Ekipa je katastrofa, ne igraju Evropu, neće niko tipa Gvardiol kod njih preći, nego moraju preplaćivati ove neke one season wondere uz nadu da će kliknuti i postati igrači.AshburtonG je napisao/la: ↑20 avg 2023, 19:51To sam ja neki dan pisao, ali ocigledno da oni ne shvataju da nemaju u ekipi nijednog svjetskog igraca. Skrsili milijardu, a najkonkretniji igrac im Sterling. Jedini koji je nesto radio i konstantno drzao loptu na toj desnoj strani, te igrace WH u 16m.Romagnoli13 je napisao/la: ↑20 avg 2023, 19:42Nekad je zaista Chelsea imao po 5-6 svjetskih imena. Danas solidne igrače plaćaju po triput većoj cijeni. Roman je najveći gubitak Chelsea u historiji.
120 130 miliona koliko već za Caiceda je egzaktan primjer, taj lik ima jednu dobru sezonu iza sebe u sistemski posloženoj ekipi, miljama daleko i dalje od nekih wc veznjaka, a platio si ga ko da si doveo Zidana.
Može evo i sa više utakmica:
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Bogami su svi danas gledali Chelsea. Dosadna nedjelja. Skauzeri najglasniji a do neki dan su plakali zbog plavaca i Boehlya. 

Sreća pa se u tom periodu nije trošio novac na Bakayoka, Drinkwatera i Zappacostu, haha.AshburtonG je napisao/la: ↑20 avg 2023, 20:08To sam ja vec pisao neki dan. Da je ovo Chelsea od prije 5 godina, ova milijarda bi se potrosila na Mbappea, Gvardiola, Kanea i slicne igrace, a ne ove likove kojima ne mozes ime izgovorit.bodi123 je napisao/la: ↑20 avg 2023, 19:57Ma nije više Čelzi uopšte u poziciji da mogu dovesti wc igrača, to je belaj. Ekipa je katastrofa, ne igraju Evropu, neće niko tipa Gvardiol kod njih preći, nego moraju preplaćivati ove neke one season wondere uz nadu da će kliknuti i postati igrači.AshburtonG je napisao/la: ↑20 avg 2023, 19:51
To sam ja neki dan pisao, ali ocigledno da oni ne shvataju da nemaju u ekipi nijednog svjetskog igraca. Skrsili milijardu, a najkonkretniji igrac im Sterling. Jedini koji je nesto radio i konstantno drzao loptu na toj desnoj strani, te igrace WH u 16m.
- AshburtonG
- Kontakt:
Tad je Chelsea imao milijardu na raspolaganju?
Imao je uvijek novac...
- baboedindzeko09
- Kontakt:
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.