Bosko buraz hajmo realno. U prvom poluvremenu nije sviran penal nad Messiju i sviran je poslije. Naravno da bi ti volio da nije svirao, ja da jest. Ali nije ni nama priznat cist gol u Londonu pa nismo toliko zalili jer smo vjerovali da mozemo. I vi ste vjerovali i to je ok. Ali nocas sutevi na gol. 19:0 za Barsu a od toga 10 zicera i mislim da smo zasluzili. A ovdje su najgori ovi pakašuneri frankovci koji ko hijene hinjski napucavaju raju. pozzBosco je napisao/la:Odigrali smo taktički briljantno do gola Messija. Ipak dajemmo ogl (nebitno kako) i par minuta odlično stojimo na terenu, Barca ima apsolutni posjed, ali bez većih prilika. I trenutak koji je sve okrenuo naglavačke po Arsenal. Crveni karton, čudi me kako je sudija imao hrabrosti pokazati mu, ja bih to shvatio da je Persie trčao sa loptom deset metara pa čuo pa ošuto. Bilo je baš suprotno, niko nije mašina da se u sekundi zaustavi. I onda ostajemo sa 10 igrača i rapsodija Bartce, da su nam jo 5 golova dali nakon tog crvenog ne bi bilo nezasluženo. Penal - veoma dvojbeno, Koscielny ide na loptu, Busquets u svojim manirima to koristi i penal. Nije ga trebao svirati ali gotovo je sad. Ja sam ponosan na momke, odigrali smo briljantno taktički do kartona kada smo se po terenu prosuli ko riža. Barceloni i njihovim simpatizerima još jednom čestitam jer sam to obećao. Vjerovatno bi i prošli dalje...no otom-potom.
Svaka čast za momke do crvenog kartona.
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- armin arsenalovac
- Kontakt:
jednom chelsea,drugi put arsenal....zasto uvijek sudije moraju spasavat ????
Dok im ja ne je.bem sve po spisku nece prestati...DAVID VILLA 7' je napisao/la:Dok ti nekazes stop,oni ce odma prestati ocmHarrison je napisao/la:Nije sudija ni toliko kriv, sta ako su mu naredili ovi gore da farsa mora proci na bilo koji nacin, pa ljudi sjetite se Ovreba i 5 penala koje nije svirao, sjetite se crvenog kartona Interu prosle godine, pogledajte sada ovaj crveni karton... pitam se samo jedno, DOKLE CE VISE FARSA IMATI POMOC SUDACA?
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
i evo zasto se ne cestita navijacima barce.. znaci nije dobro branjenje almunije nego je njihova neozbiljnost, ako izgube onda je to njihovo nezalaganje, ako dobiju onda su oni bili prejaki, nije protivnik bio preslablosmi je napisao/la:O cemu vi pricate,o kakvoj vasoj igri.pa statistika sve govori,arsenal za 100 minuta nije imao ni jedan sut prema golu barcelone.rastavili smo vas na faktore I samo vas je nasa ne ozbiljnost spasla veceg poraza.

Statistika se ne racuna, racuna se samo ovaj krajnji rezultat, a na to je direktno utjecao crveni Robina Van Persia...
Celik!3,2,2.
A jesi dosadan Boze sacuvaj. KAKO TE NIJE STID. Arsenal je dao dva gola - kad cde tvoj luzerski tim to uradit. Zadnji put ste to napravili kad smo vam u po vase haale nabili 6 komada. A jesi dosadan i jest ti ovo tesko palo Boze sacuvaj.Harrison je napisao/la:Nije sudija ni toliko kriv, sta ako su mu naredili ovi gore da farsa mora proci na bilo koji nacin, pa ljudi sjetite se Ovreba i 5 penala koje nije svirao, sjetite se crvenog kartona Interu prosle godine, pogledajte sada ovaj crveni karton... pitam se samo jedno, DOKLE CE VISE FARSA IMATI POMOC SUDACA?

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Covjece nisi realan PENAL se ili vidi ili ne vidiUPS je napisao/la:Opet ponavljam, predvidjeli ste CIST PENAL za Barcu u prvom poluvremenu koji nije sviran, tako da bi vec tad utakmica bila rijesena. Crveni jeste prestrog i sto se mene tice neka sudiju objese. To opet ne opravdava Arsenal da za 180 min uputi 4 suta u okvir gola a dva gola da iz mrtve slucajnosti. Strasna taktika, nema sta
Ali ova situacija oko crvenog kartona on zna da mu daje dzab crveni .... i zna da ce ukenjat utakmicu
i daje i daje i daje daje crveni radi nekog pisljivog udarca , 100.000 ljudi zvizdi ....
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Svaka cast Arsenalu na vecerasnjoj partiji. Momci su se lavovski borili.
Samo bih volio vidjeti van Persia u onoj prilici Bendtnera.
Al' ne moze, dzaba je, sudija je morao pokoloniti nesto curicama iz Katalonije za 8. mart.
Samo bih volio vidjeti van Persia u onoj prilici Bendtnera.

Al' ne moze, dzaba je, sudija je morao pokoloniti nesto curicama iz Katalonije za 8. mart.

Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
- _karabaja_
- Kontakt:
Katastrofalna igra blago receno. Suta niste imali. Van Persi nije trebao dobiti crveni karton, prvi zuti je zasluzio zbog onog glupog faula, a drugi nije bilo ni blizu da je sacekao makar jos sekundu pa opucao dalo bi se raspravljati ovako je ocigledna greska sudije. Imao je sudija gresku kada nije svirao penal za Barcu kada Diaby obara Messia zato ostavte se izvlacenja po ko zna koji put na sudije, jer je i Barcelona ostecena u prosloj utakmici. Ljudi su zasluzeno prosli, apsolutno vas nadigrali na terenu i tu se prica zavrsava.
Gdje je sada onaj sto govori da Xavi nije ni do koljena Fabregasu i kako ce Arsenal da postigne 2-3 gola, pa vi niste imali 2 suta prema golu (a kamoli u okvir)??
Gdje je sada onaj sto govori da Xavi nije ni do koljena Fabregasu i kako ce Arsenal da postigne 2-3 gola, pa vi niste imali 2 suta prema golu (a kamoli u okvir)??
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.
Skini mi se s k.rca, jesi cuo, da te ja ne bih skinuo na svoj nacinbparena je napisao/la:A jesi dosadan Boze sacuvaj. KAKO TE NIJE STID. Arsenal je dao dva gola - kad cde tvoj luzerski tim to uradit. Zadnji put ste to napravili kad smo vam u po vase haale nabili 6 komada. A jesi dosadan i jest ti ovo tesko palo Boze sacuvaj.Harrison je napisao/la:Nije sudija ni toliko kriv, sta ako su mu naredili ovi gore da farsa mora proci na bilo koji nacin, pa ljudi sjetite se Ovreba i 5 penala koje nije svirao, sjetite se crvenog kartona Interu prosle godine, pogledajte sada ovaj crveni karton... pitam se samo jedno, DOKLE CE VISE FARSA IMATI POMOC SUDACA?
Cuj ne cestita se?! Pa stani buraz, zar Barca nije jedini klub na planeti koji DOMINIRA?? Eto Arsenal je klub koji menje sve svoje protivnike i svi protivnici moraju igrati bunker protiv njega jer ako ne igraju zna se sta slijedi! Ma daj...
ne moze niko spominjati sudiju iz jednog razloga a to je messijev gol u londonu.. da je tad bilo 0:2 nista od ovog se ne bi desilo, gotova bi tekma bila u londonu... uglavnom svaka cast za borbu, vise srece drugi put 

ser del barça es el millor que hi ha !
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Barca je imala te 100% prilike, ALI nakon crvenog Robina... Hajmo biti malo realni, nije da Barca nije zasluzila prolaz, jeste, ali da nije crveni utjecao na utakmicu
, nema veze statistika znao je i Arsenal imati pa ne pobijede, jednostavno samo se rezultat racuna, prvo poluvrijeme apsolutno savrseno, do poklona cesca, bolje se ne moze odigrati kad imas prednost, nije Barca ekipa ispred zgrade, jednostavno tako je kako je, zao mi je sto Walcott nije igrao, Rosicky majke ti idi oprosti se, Nick je idiot, Cesc , moze li Barca ponuditi opet za njeg 40-50 miliona nek ide, vidi se da bi on za njih igrao, a u 2 utakmice protiv Barce mi smo bez jednog covjeka citavo vrijeme igrali..

Celik!3,2,2.
Joj ove djece u pm. Pa na pocetku utakmice Arsenal vec ima prednost. Sto ce im sutevi na gol??? Pa oni vec vode. Ljudi su dosli da zadrze prednost i sigurno bi uspjeli da sudija nije pomogao Barci. Kraj price 

- Interista di cuore
- Kontakt:
Persie je opuco 1s i 02 stotinke nakon sudijskog zvizduka !
kako se za to moze dat drugi zuti ???
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
- Megamon
- Kontakt:
Mozemo mi qrcu pricati do sutra al nista se nece promjeniti.
Treba se orkenuti MANU i EPL,jer jos jedna sezona bez trofeja bi bila mozda kobna za Wengera
Treba se orkenuti MANU i EPL,jer jos jedna sezona bez trofeja bi bila mozda kobna za Wengera

Zadnja izmjena: Megamon, dana/u 08 mar 2011, 23:13, ukupno mijenjano 1 put.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Iz dzepa izvuce i pokaze.Interista di cuore je napisao/la:Persie je opuco 1s i 02 stotinke nakon sudijskog zvizduka !

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ko kaze da moraju??? Nista se nije moralo, pa ni ovo, samo se odlucili za ovu varijantu, nije uspjela idemo dalje.. a ne cestita se zbog arogancije jos jednom ti procitaj moj prethodni post..UPS je napisao/la:Cuj ne cestita se?! Pa stani buraz, zar Barca nije jedini klub na planeti koji DOMINIRA?? Eto Arsenal je klub koji menje sve svoje protivnike i svi protivnici moraju igrati bunker protiv njega jer ako ne igraju zna se sta slijedi! Ma daj...
Celik!3,2,2.
Potpisujem.Bilal je napisao/la:Joj ove djece u pm. Pa na pocetku utakmice Arsenal vec ima prednost. Sto ce im sutevi na gol??? Pa oni vec vode. Ljudi su dosli da zadrze prednost i sigurno bi uspjeli da sudija nije pomogao Barci. Kraj price
Ja copy i svi paste text....Scof1eld je napisao/la:ne moze niko spominjati sudiju iz jednog razloga a to je messijev gol u londonu.. da je tad bilo 0:2 nista od ovog se ne bi desilo, gotova bi tekma bila u londonu... uglavnom svaka cast za borbu, vise srece drugi put
Penal se ili vidi ili ne vidi i to se desava non stop ali ova situacija je specificna , sudija SVJESNO istjeruje RvP i pravi od utakmice sranje ... sudija na takve stvari mora misliti nije niko veceras upalio tv s namjerom da vidi kako ce on odluciti utakmicu !!!!
- Arsenalisation
- Kontakt:
BILAL OBJASNIO...!!!Bilal je napisao/la:Joj ove djece u pm. Pa na pocetku utakmice Arsenal vec ima prednost. Sto ce im sutevi na gol??? Pa oni vec vode. Ljudi su dosli da zadrze prednost i sigurno bi uspjeli da sudija nije pomogao Barci. Kraj price

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.