Ne bi mi mrsko pa sam izguglao.. rekla mu ova kratko ošišana nešto za staru pa krenuo da je bije i odbrani čast.
Inače, istu tu staru je haman uvalio da valja hors s njim. Principijelan čovjek, ubio se za televiziju.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ne bi mi mrsko pa sam izguglao.. rekla mu ova kratko ošišana nešto za staru pa krenuo da je bije i odbrani čast.
Based, da hoće i ostali uraditi isto.
Kad si kontao ići ? 117 eura ti je ako hoćeš ići sljedeće sedmice u jednom smjeru , direktna linija . Imaš ujutro u 06:10h i 15:10h svaki dan iz Sarajeva .Mokes je napisao/la: ↑19 avg 2023, 01:49Koliko iznose najjeftiniji letovi Sarajevo-Zagreb ?VensanKasel je napisao/la: ↑18 avg 2023, 23:20Neko ih je ovdje postavljao , pa sam vidio još par njihovih debilizama ... Apsolutno pametna odluka , treba omladinu prevaspitati . Da mi je znati onu djevojku što je lupa tenom po glavi , šta joj je sa mozgom ?
Također tik-qrac zabraniti , ono je strašno u šta su se ludi pretvorili .
Ti se razumiješ u te stvari.![]()
Mogu shvatiti ovoga desingericu il kako se već zove ali Breskvicu i raju iz toga fazona genZ stvarno mi nije jasno. Šta fali pjesmi Sava i Dunav ili Ko to tamo, pa i ova sada Problema od Popovske i Relje. Skroz okej pjesme za mlađu populaciju
Koliko sam ja shvatio, populacija rodjena od 2000. godine pa sve do sadMaroonBjelave je napisao/la: ↑20 avg 2023, 09:38Ako može pojašnjenje termina Generacija Z. Hvala unaprijed.