L-Train je napisao/la: ↑18 avg 2023, 02:14
Sta kazes na ovaj debakl Medvedeva u Torontu i Cincinattiu?
Slabo sam ga gledao skroz, ispratio protiv De Minaura iz kafića periferno u Torontu i tu je ovaj baš stabilan bio, bilo je gusto.
Vidim da je i od Zvereva danas izgubio ‘tijesno’, a pomeo Musettija jučer.
Ne sumnjam uopšte da će on izbrusiti top formu do US Opena i biti izuzetno **** i konkurentan, baš smo BosniaBoston i ja komentarisali da je on u vrlo dobroj poziciji i da klepi turnir ako Alcaraz izleti koji mu je najgori mogući matchup zbog silnih varijacija koje ovaj ima.
Večeras sam ispratio Alcaraza od kraja prvog seta do 4-5 za Paula u prvom i opet slična priča. Mada evo ima dva relativno laka (ako za bilo koga možemo reći to) protivnika do potencijalnog finala sa Novakom ovdje da naštima ruku, a i na twitteru sam našao podatak da je osjetno sporija podloga ovdje nego u Torontu.
I Novak se patio sa servisom blago sa Fokinom dok ovog leđa nisu izdala a evo sad će mu na megdan najredovnija mušterija Gael.
jestamaji je napisao/la: ↑17 avg 2023, 18:30
koliko vidim nole igrao i dubl …. vjerovatno ništa drugo nego priprema za davis cup, a sve da bi mogao igrati olimpijadu
Da, to je plan. I sam Novak kaže da do kraja sezone fokus je na DC i USO. A učešće na DC je uvjet da igraš Olimpijadu, tako da ne znam na koji način Rafa misli to igrati ako se ne zaobiđe pravilnik.