Ostat ce misterija zašto je nakon Borca i onakve utakmice mjenjao cijeli sistem...
Mozda zato sto je Borac sam sebe nokautirao prosli vikend.
Katastrofalan pristup toj utakmici je i doveo do naseg poraza. Malo previse hvalospjeva klovnu u ovih 7 dana se obilo fino o glavu. Otreznjenje.
Ostat ce misterija zašto je nakon Borca i onakve utakmice mjenjao cijeli sistem...
Katastrofalan pristup toj utakmici je i doveo do naseg poraza. Malo previse hvalospjeva klovnu u ovih 7 dana se obilo fino o glavu. Otreznjenje.
Sta vas boli briga,sutra uz Vicu,Telgetiju i Irenu mozda predjete centar kao na Grbavici uz 304475 u vasu korist. Aj Bojac
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Težak poraz, i svi kao jedan, maksimalna podrška treneru i ekipi.
Veliki, veliki Željezničar.
Normalno da ide podrska, sta ce ublehe nego prozivati, naravno da im yebem zene, a ne znaju da 90% njih nemaju zene, bitno je da Rustem ima . Gospoda bili, a oni Mirvine qravele ostali
Sta vas boli briga,sutra uz Vicu,Telgetiju i Irenu mozda predjete centar kao na Grbavici uz 304475 u vasu korist. Aj Bojac
Daaa. Dolazi nam mocni Igman pa ce nam trebati sva zabranjena sredstva.
Inace sad ste poceli da kmecite i dan ranije, cak i u ime drugih ekipa. Novi lvl sizofrenije.
Nećemo o tituli, kokuzi smo mi da bi jurili titule, ne možeš protiv ekipa koje imaju tri puta veći budžet, ali kožu ćemo skupo prodati to ću ti odmah sad kazati.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."