English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Nije ovo ubjedljivo emire. Vidis ti to i sam.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
- Romagnoli13
- Kontakt:
Alvarez je "desetka" noćas u rotaciji sa Fodenom. City je dva igrača od kompletnog tima. Pogotovo kad se vrati Bernardo. Pa neće ni osjetiti nedostatak Kevina. A Belgijanac svakako ulazi u završnu fazu svoje karijere.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Priča se o nekom sredinama i ko ima najbolju u ligi, pa ovu trojicu što je Čelzi doveo kad ih sastaviš ne možeš dobit igrača ko RodriPoligon10 je napisao/la: ↑19 avg 2023, 21:41Rodriu niko ne treba u sredini, dovoljni su samo ovi pomagači da kroz par dodavanja iznese loptu, ostalo će on sam.![]()
Ne znam kako igrat sa Sitijem. Ne vidim način. U rosteru su Alvarez i Haaland koji imaju 60 golova u sebi, dok Arsenal npr ima u napadačima 20ak golova. Onda uzmeš Utd koji nema napadača (još, vidjet ćemo Danca), Liverpool i dalje neozbiljan i dalje ne treba spominjati.

Ovo kako igra brat, na kakvom nivou, bez grešaka ikakvih, nenormalno majke mi.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Kako nije. Gvardiol, Akanji, Kovacic, Alvarez na terenu kao galaktikosi.
Kontrola 100%. Nema igraca koji mogu puno da probiju. Ekipa igra bez krila. Opet Newcastle kao Burnley izgleda.
4-IN-A-ROW
- Romagnoli13
- Kontakt:
Dobar je i Kovačić uz njega. I on sa lakoćom iznosi loptu. Za dva mjeseca će o njemu biti pisano kao najboljem veznjaku lige uz Rodrija.bodi123 je napisao/la: ↑19 avg 2023, 21:57Priča se o nekom sredinama i ko ima najbolju u ligi, pa ovu trojicu što je Čelzi doveo kad ih sastaviš ne možeš dobit igrača ko RodriPoligon10 je napisao/la: ↑19 avg 2023, 21:41Rodriu niko ne treba u sredini, dovoljni su samo ovi pomagači da kroz par dodavanja iznese loptu, ostalo će on sam.![]()
Ne znam kako igrat sa Sitijem. Ne vidim način. U rosteru su Alvarez i Haaland koji imaju 60 golova u sebi, dok Arsenal npr ima u napadačima 20ak golova. Onda uzmeš Utd koji nema napadača (još, vidjet ćemo Danca), Liverpool i dalje neozbiljan i dalje ne treba spominjati.![]()
Ovo kako igra brat, na kakvom nivou, bez grešaka ikakvih, nenormalno majke mi.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
I kad skontaš da je ovog Rodrija trenirao onaj orangutan iz Madrida 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Gordon izgleda ko moj komšija Mujo, koji je par godina bio na liječenju zbog droge
Halališe ovoj žutoj sajli čist drugi žuti ovi NBA suci

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Rodri je najbolji igrac na svijetu. Naslijedio je tron od KDBa.
Foden ce ove sezone potvrditi moju tezu da je najtalentovaniji Englez u 21. stoljeca poslije Rooneya i Kanea.
Foden ce ove sezone potvrditi moju tezu da je najtalentovaniji Englez u 21. stoljeca poslije Rooneya i Kanea.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Saka se nebi slozio s tobomAlanSmith14 je napisao/la: ↑19 avg 2023, 22:21Rodri je najbolji igrac na svijetu. Naslijedio je tron od KDBa.

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Kako Foden igra, ovaj talenat, ovo se ne može naučit
Zabi Braute išta jbte otac
Zabi Braute išta jbte otac
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Sta je s posjedom
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ušutila se ekipa oko Tonalija, što li? 

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Mnogo slabiji bez Ilkaya. Dodas na to i neigranje Belgijanca dobijes losiju igru.
Otpad od utakmice
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
City hladno ima 18 boba u narednih 6 kola, bas povoljan raspored.
Trenutno korisnika/ca: JackW, jasmin10, sarajevskiMarlboro i 12 gostiju.