Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Fino je to, ali bi me vise obradovao pocetak radova na kavezu za gostujuce navijace. Predsjednik stalno najavljuje a u praksi nista.1921boy je napisao/la: ↑19 avg 2023, 13:11Kamion i bager su ispred sjevera, radi se biletarnica. Ideja je odlična, biletarnicu neće samo klub koristiti.
Vidim da niko nije pisao, jučer je objavljen oglas, prodaja reklamnog prostora na pomoćnom terenu, čak je i prezentacija odrađena kako bi to u praksi i trebalo izgledati. Cijena jednog reklamnog mjesta je 1000KM na godinu dana.
To su mali koraci po pitanju infrastrukture, ali sigurno će i to malo, jako puno značiti da se naš DOM uljepša i dobije vizuelni efekat.
Uskoro bi nekad trebao i tender oko juga, dok se još neki papiri srede.
Meni je nekad prije rečeno da će to zajedno biti urađeno, pa eto, pred nama je, vidjet ćemo.NerminFatic je napisao/la: ↑19 avg 2023, 13:28Fino je to, ali bi me vise obradovao pocetak radova na kavezu za gostujuce navijace. Predsjednik stalno najavljuje a u praksi nista.
Kruško za bagerom se zado, ne diše lik nikako, ko da kopa za podzemnu garažu1921boy je napisao/la: ↑19 avg 2023, 13:11Kamion i bager su ispred sjevera, radi se biletarnica. Ideja je odlična, biletarnicu neće samo klub koristiti.
Vidim da niko nije pisao, jučer je objavljen oglas, prodaja reklamnog prostora na pomoćnom terenu, čak je i prezentacija odrađena kako bi to u praksi i trebalo izgledati. Cijena jednog reklamnog mjesta je 1000KM na godinu dana.
To su mali koraci po pitanju infrastrukture, ali sigurno će i to malo, jako puno značiti da se naš DOM uljepša i dobije vizuelni efekat.
Uskoro bi nekad trebao i tender oko juga, dok se još neki papiri srede.
Svaka mu čast ako jeste
To ni Basic jos ne zna
Prečkadubioza144 je napisao/la: ↑19 avg 2023, 12:33Muftic
Drina Cocalic Kosoric
Galic Mekic Cosic Biber Jasarevic
Krpic Haracic
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], avalPacidoroP, Google Adsense [Bot], Levin, Mamba21 i 32 gosta.