Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Bolje igramo s igračem manje 

Wataro F1 komotno
ENDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO KAKAV TACKLE IDEMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO YNWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Endo masina
Jel mi se cini ili je endo spor ko traktor
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Joj kakav je fail ovaj Endo, lik okretan ko traktor
Kakve ovaj debil na Areni gluposti priča van gogaću se
Ja sam prestao slušati kad je rekao da je onaj aplauz za igračku legendu Evertona.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Da je izdrzati ovdje do kraja, ali treba nam DM ko za glavu.
Jao Trent se povrijedio
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Well
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ovo je presmiješno šta radi s darwinom. Trebao ga je onda prodati ovog ljeta kad već ne računa i sa svim parama fino kupiš 3 veznjaka i stopera bez problema, szobo može i krilo svakako igrati, bar bi tim ravnomjerniji bio.
samo da je zdravlja, dominik ce biti superstar u eplu.
Prodat ce ga ovo ljeto 100%
Gomezu fali jedan hromozom, **** ga u usta!
Elliott je još mlad, ovaj je talenat i mlada nada sad će 10 godina. Ko da je Bošnjak u BHPL.
Zadnja izmjena: Arvid, dana/u 19 avg 2023, 17:41, ukupno mijenjano 1 put.
Patnja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.