Ma raja ima iluzije oko nase akademije, kao da ne znaju kakvi su likovi u tim godinama, i koliko je potrebno da se probije neko. Pa Rozman u prvu ekipu prebacio onog malca 16 godina ima, ali bitno je srat.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 avg 2023, 16:08Mi smo prodali Dala,imas upite za Ziljkica itd sto hoce reci da Mirvic ne pusta tek tako igrace. Ovi igraci sto se dovode su mladi od Juraldzije do Hasica,Viverosa,Renana itd sta hoce ovaj nas narod vise? Jedan iz akademije il mozda dva godisnje je vrh vrhova,ni Real ni Barca ih nemaju toliko. Dovedes starog igraca nije dobro,dovedes igraca 21 il 22 lose gasi akademiju,sta god da uradis nece valjat.Surreal je napisao/la: ↑19 avg 2023, 16:06Koji klub vodis bruda? Ja mislim i dalje je konkurs za tehnickog direktora, pa se javi.michplatini je napisao/la: ↑19 avg 2023, 16:05Gasi Akademiju,kad dovodiš igrace za oživljavanje karijere od 22 -23 god ,strašno kakve kombinacije i kako ljudi površno gledaju razvoj kluba.Ljudi su željni instant rezultata i ovo može prolaziti ali dugoročno ovo je totalno finansijsko rušenje kluba.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Fali ti U21 igracNajvecaRadosti je napisao/la: ↑19 avg 2023, 16:02Marko je blizu.
Rogic
Beganovic-Mihojevic-Soldo/Serbecic-Radovic
Vrancic-Julardzija
Hasic-Pena-Ziljkic
Renan
Uh majko mila

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
HordasOdMalena je napisao/la: ↑19 avg 2023, 15:58Stvarno svaka čast, javio je par sati ranije privatno.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 avg 2023, 15:02@HordasOdMalena @MortemHZ
Sad je red da me pohvalite. Hvala![]()
![]()
![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Jos da je Musa ostao sjevalo bi sa svih stranaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑19 avg 2023, 16:02Marko je blizu.
Rogic
Beganovic-Mihojevic-Soldo/Serbecic-Radovic
Vrancic-Julardzija
Hasic-Pena-Ziljkic
Renan
Uh majko mila
Super igrači, al da hoće vala više završiti prelazni. Pun mi je qrac pretpostavki i analiza strategije kluba po pitanju transfera.
The saddest thing in life is wasted talent.
-
- Kontakt:
Jos ima i Buljubasica,Mulalica,Sahinovica ne kontam ljude nikakoSurreal je napisao/la: ↑19 avg 2023, 16:10Ma raja ima iluzije oko nase akademije, kao da ne znaju kakvi su likovi u tim godinama, i koliko je potrebno da se probije neko. Pa Rozman u prvu ekipu prebacio onog malca 16 godina ima, ali bitno je srat.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 avg 2023, 16:08Mi smo prodali Dala,imas upite za Ziljkica itd sto hoce reci da Mirvic ne pusta tek tako igrace. Ovi igraci sto se dovode su mladi od Juraldzije do Hasica,Viverosa,Renana itd sta hoce ovaj nas narod vise? Jedan iz akademije il mozda dva godisnje je vrh vrhova,ni Real ni Barca ih nemaju toliko. Dovedes starog igraca nije dobro,dovedes igraca 21 il 22 lose gasi akademiju,sta god da uradis nece valjat.
Ma ovo je Zubanovic vjerovatno odradio, Hasic mu je zet.
Koju bolan akademiju gasi,pa ko to više ima svojih igraca u timu sad nego Sarajevo i da mu igraju ko što igraju u Sarajevu evo daj primjer ? Šta hoces ti 10 novih akademaca da ti igra svaku sezonu,pa nogom u guzicu se udarat ako ti svake godine jedan junior udje u prvih 18 jarane a kamoli da imaju ozbiljne minute kao naši,evo ti i sad je Buljubašic starter,odakle izašo iz guzice nego ih Akademije. Ove godine on prošle Mulalic,one tamo Sahinovic itd itd.michplatini je napisao/la: ↑19 avg 2023, 16:05Gasi Akademiju,kad dovodiš igrace za oživljavanje karijere od 22 -23 god ,strašno kakve kombinacije i kako ljudi površno gledaju razvoj kluba.Ljudi su željni instant rezultata i ovo može prolaziti ali dugoročno ovo je totalno finansijsko rušenje kluba.
Spominješ instant rezultat došla dva momka od 21/22 godine,reko bi covjek po 35 im godina.Boze sacuvaj.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Covjek misli kako i navijace privuci.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑19 avg 2023, 16:08Hajd ne seri Allaha timichplatini je napisao/la: ↑19 avg 2023, 16:05Gasi Akademiju,kad dovodiš igrace za oživljavanje karijere od 22 -23 god ,strašno kakve kombinacije i kako ljudi površno gledaju razvoj kluba.Ljudi su željni instant rezultata i ovo može prolaziti ali dugoročno ovo je totalno finansijsko rušenje kluba.
Treba vama Guzina,Altiparmakovski,Livaka...Znaju ljudi sta rade.Ne dajes ti pare sta te briga gledaj i uzivaj.Nije ni on budala,zna koliko moze i za sta daje
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Marko Mijailovic?
Zadnja izmjena: H8Z7, dana/u 19 avg 2023, 16:28, ukupno mijenjano 3 puta.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Zuban mu je menadjer,i hvala mu na saradnji,ustvari sta se imam zahvaljivat,za lovu se mater prodaje a ne igrac u suparnicki tabor

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Nije prvi put da nam uvali igrača (Aničić)miky_hz je napisao/la: ↑19 avg 2023, 16:19Zuban mu je menadjer,i hvala mu na saradnji,ustvari sta se imam zahvaljivat,za lovu se mater prodaje a ne igrac u suparnicki tabor![]()

A hoce li biti odlazaka kad smo vec krenuli ovako?
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
I Buljubasica nam je uvaliobordobijelisampion je napisao/la: ↑19 avg 2023, 16:20Nije prvi put da nam uvali igrača (Aničić)![]()

I mali Ljukovac je igrac od tandema Zubanovic - Hrapovic.
Znaci Rogic, Soldo, Durakovic, Kapetanovic, Beganovic, Penaranda, Viveros, Julardzija, Hasic, Zeljkovic.
10 novih igraca doslo
10 novih igraca doslo
Volimo svaki prelazni rok 10 igraca dovest to je cudo jedno
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Trenutno korisnika/ca: casual033, Dave, ErosViverosViv, misstianopenaldo, napoleon72, pitar, Riziko, Tatamata1946, Vanja8, Velaxsa i 114 gostiju.