Beganoovic - Mulalic
Durakovic - Radovic - Kapetanović
Balta, Šerbercic, Ancic, Trako, Soldo, (Bičakčić??)
Zeljkovic, Buljubašić
Vrancic, Mustafic, Julardzija
Hasic, Peranda, Avramovski
Ziljkic, Viveros, Ikić, Francis
Renan, Cataković

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Anicic je strasan igrac,nadam se samo da se oporavio,ni do koljena mu nije ni jedan nas stoper.
Stvarno svaka čast, javio je par sati ranije privatno.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 avg 2023, 15:02@HordasOdMalena @MortemHZ
Sad je red da me pohvalite. Hvala![]()
Gomilanje bezveze,al hajbordobijeli je napisao/la: ↑19 avg 2023, 15:54Rogić - Sahinovic
Beganoovic - Mulalic
Zeljkovic, Buljubašić
Renan, Cataković
![]()
![]()
![]()
Spreman je Ancic za Tuzlu.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 avg 2023, 15:57Anicic je strasan igrac,nadam se samo da se oporavio,ni do koljena mu nije ni jedan nas stoper.
Ma nije odigro od 2020. 5 utakmica lik, ne znam vala šta da mislim, sve su prilike da je on završio s fudbalom. Da bi pomogao što se tiče iskustva i rada s mlađim igračima definitivno da, al nešto ne mislim da bi i kod nas odigrao previše utakmica, jedna pa povreda, i tako u krug
Koji klub vodis bruda? Ja mislim i dalje je konkurs za tehnickog direktora, pa se javi.michplatini je napisao/la: ↑19 avg 2023, 16:05Gasi Akademiju,kad dovodiš igrace za oživljavanje karijere od 22 -23 god ,strašno kakve kombinacije i kako ljudi površno gledaju razvoj kluba.Ljudi su željni instant rezultata i ovo može prolaziti ali dugoročno ovo je totalno finansijsko rušenje kluba.
Kljuc uspjeha ce biti kako pronaci svima uloge i minute a jasno je da igra 11 to jest 17-18 je koje vrtiš a mi imamo 26 igraca i svi ocekuju da igraju.Sanchez87hz je napisao/la: ↑19 avg 2023, 15:58Gomilanje bezveze,al hajbordobijeli je napisao/la: ↑19 avg 2023, 15:54Rogić - Sahinovic
Beganoovic - Mulalic
Zeljkovic, Buljubašić
Renan, Cataković
![]()
![]()
![]()
Hajd ne seri Allaha timichplatini je napisao/la: ↑19 avg 2023, 16:05Gasi Akademiju,kad dovodiš igrace za oživljavanje karijere od 22 -23 god ,strašno kakve kombinacije i kako ljudi površno gledaju razvoj kluba.Ljudi su željni instant rezultata i ovo može prolaziti ali dugoročno ovo je totalno finansijsko rušenje kluba.
Mi smo prodali Dala,imas upite za Ziljkica itd sto hoce reci da Mirvic ne pusta tek tako igrace. Ovi igraci sto se dovode su mladi od Juraldzije do Hasica,Viverosa,Renana itd sta hoce ovaj nas narod vise? Jedan iz akademije il mozda dva godisnje je vrh vrhova,ni Real ni Barca ih nemaju toliko. Dovedes starog igraca nije dobro,dovedes igraca 21 il 22 lose gasi akademiju,sta god da uradis nece valjat.Surreal je napisao/la: ↑19 avg 2023, 16:06Koji klub vodis bruda? Ja mislim i dalje je konkurs za tehnickog direktora, pa se javi.michplatini je napisao/la: ↑19 avg 2023, 16:05Gasi Akademiju,kad dovodiš igrace za oživljavanje karijere od 22 -23 god ,strašno kakve kombinacije i kako ljudi površno gledaju razvoj kluba.Ljudi su željni instant rezultata i ovo može prolaziti ali dugoročno ovo je totalno finansijsko rušenje kluba.
Stranac stranac ili stranac ex yu?
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bosnas_, Ferrante071, Fudo, GradKamena2, MaroonWhite1946, Mostarska, r3m1, Sanfrancisco, tajsamja, Tarapi, UltraSa46, zagorski i 123 gosta.