Zato jer ce biti i odlazaka vjerovatno (Avramovski, Ikic npr). A dovest ce se igraci i u odbrani nisu ni oni coravi ni glupi.moreno123 je napisao/la: ↑19 avg 2023, 15:29A ne razumijem zasto su dovedena dvojica igraca koji igraju naprijed, ako se na varam obojica su desetke. Sta ce nam toliko gomilanje igraca naprijed, a Trako i Serbecic stoperi. Fakat mi nije jasno, isto ko da cemo Evropu igrati pa nam treba toliko za rotacije naprijed. Jedino bi imalo smisla ako se Avramu ne planira dati novi ugovor, vazeci mu je do januara cini mi se.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dobro otvaranje Ibricica prva dva igraca 22 i 21 godina,to nam treba 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
Mozda je Rozman vidio da ima tu Mustafica i Avram9vskog,dva beskorisna igraca,pa ga bilo strah da udje sa istim u naatavak sezone?moreno123 je napisao/la: ↑19 avg 2023, 15:29A ne razumijem zasto su dovedena dvojica igraca koji igraju naprijed, ako se na varam obojica su desetke. Sta ce nam toliko gomilanje igraca naprijed, a Trako i Serbecic stoperi. Fakat mi nije jasno, isto ko da cemo Evropu igrati pa nam treba toliko za rotacije naprijed. Jedino bi imalo smisla ako se Avramu ne planira dati novi ugovor, vazeci mu je do januara cini mi se.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
-
- Kontakt:
Mozda idu Ikic,Ziljkic,Avramovskibordobijeli je napisao/la: ↑19 avg 2023, 15:31Sad u ofanzivnom dijelu ekipe imas : Ziljkic, Avramovski, Ikic, Francis, Viveros, Oliveira, Peranda, Čataković, Hasić, Julardzija. 10 igraca za 3 ili 4 pozicije treba to ukonponovati naći balans i sve zadovoljiti a kao sto reko rezultat ne smije previse trpiti.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Svima je jasno bilo da nam fali 10 u ekipi pogotovo nakon odlaska Dala koji je voljeli ga ili ne jedini igrao konstantno na toj poziciji. Sada imamo Penerandu koji nije spreman Avrama koji vjrv nece šroduzit ugovor i koji nema konstantu igranja mislim da je hronicna povreda u pitanju i to je sve. Moze tu nekad zaigrat neko poput mustafica ili Catakovica ali svi zbano da nam treba ovakav profil igraca kao ovaj mali Hasic. Brz jak na lopti i dobar Suter. Da ne kazem mangupski igrac. Na nama je da podrzimo oba momka. Ne znam zasto svi spominju stopersku poziciju pa tu imamo bas dosta igraca. Nema veze sto neki od njih nisu u zadnji vrijeme u formi ali ja vjerujem da kako ekipa bude igrala da ce i oni proigrat. Pa ne moze mi niko reci da je Serbecic zaboravio igrat lopte. Nasi momci nemaju Samopouzdanje a to je najbitnije za jednu ekipu. Shvatite to. Pa imamo na stopera Serbecica, Traku, Anicica, Soldu jos mogu igrat Balta i Zeljkovic i vise nego dobto zo je 6 igraca. Ljudi dragi nismo Barselona polako. Kad udje ekipa u zeljenu formu i kad trener malo poslozi pa i odbrana ce biti bolja. Nemoze da IZGORIMO. polako prvo da uz dosta srece probamo dobiti Tuzlu pa cemo dalje polako. Cilj je borba za prvo mjesto a slj abd gkdine Titula... bordo pozdrav i svi na Kosevo protiv Veleza!
Hasic je najveci transfer ovo ljeto. Nadam se da ima opcija i da ga se otkupi.
Nakon ovog, ocekivati je da ce u narednim danima biti odlazaka. Avramovski je vjerovatno kandidat broj 1 za otici, a nakon njega i Ikic.
Nekako, imam osjecaj da je jedan od one dvojice Juznoamerikanaca viska.
Nakon ovog, ocekivati je da ce u narednim danima biti odlazaka. Avramovski je vjerovatno kandidat broj 1 za otici, a nakon njega i Ikic.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Došli su zato što nemaš takvih igrača u ekipi. Julardžija je bliži igrač Vrančiću, kreativac, može odigrati praktično sve u sredini. Talenat ogroman, do sada se nigdje nije pokazao u seniorskom nogometu. Za nadati se da će ovdje eksplodirati. Hasić isto tako, malo uranjena odluka da ide u Tursku koja je zaista nepogodna za razvoj mladih. Lijevo krilo - polušpica sa lijevom nogom. Znači dovedeni su profili igrača koje nisi imao u rosteru. Što se i vidjelo u zadnjoj tekmi kada je Kyeremeh više smetao u igri nego što je dobro donio. Kyeremeh, Ikić, Viveros mogu odigrati na desnom krilo, ali su dešnjaci, vjerovatno njihov način igre ne odgovara Rožmanu. Doći će i štoper, ne trebate brinuti.moreno123 je napisao/la: ↑19 avg 2023, 15:29A ne razumijem zasto su dovedena dvojica igraca koji igraju naprijed, ako se na varam obojica su desetke. Sta ce nam toliko gomilanje igraca naprijed, a Trako i Serbecic stoperi. Fakat mi nije jasno, isto ko da cemo Evropu igrati pa nam treba toliko za rotacije naprijed. Jedino bi imalo smisla ako se Avramu ne planira dati novi ugovor, vazeci mu je do januara cini mi se.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- ElCartel11
- Kontakt:
Ko je stoper jel stvarno Bicakcic?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Nadam se da su stavili tu opciju.Evander je napisao/la: ↑19 avg 2023, 15:40Hasic je najveci transfer ovo ljeto. Nadam se da ima opcija i da ga se otkupi.
Nadam se da nije, lik je anicic 2.0, povrijedjen sto godina
- ElCartel11
- Kontakt:
Imacemo problem kod Bicakcica, necemo znati koje je meko a koje tvrdo Č.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Hasic strasan strasan
Po nekom mom gledanju fudbala po karakteristikama do sada najblizi igrac Stojcevu ,ima baš baš puno njegovog u igri.
https://youtube.com/shorts/H142_7LDzGs? ... HMBEpNyqru
https://youtube.com/shorts/H142_7LDzGs? ... HMBEpNyqru
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Mozda Marko Mihojevic 
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Covjek bio i oporavio se.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 18 gostiju.