FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jos jedan navijac nk zeljkana, trazenje clanaka za 3, 2, 1 hahahahah
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ako Rozman kaze da su potrebna pojacanja onda su pojacanja i potrebna. Najbitnija stvar kod Ajdina i Edina je da su obojica prosla pune pripreme u svojim ekipama. Sretno im obojici. 

Ne vidim svrhu dovođenja Grahovca sad, iskreno se nadam da nece doci. Jedino štoper eventualno.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 avg 2023, 15:15I meni tako izgleda. Kad se dovede stoper i ako Grahovac dođe, ja ne vidim ni Baltu kao našeg igrača.ElCartel11 je napisao/la: ↑19 avg 2023, 15:13Sad ja mislim, da su višak Avram, Mustafic, Ikic. Onako laicki.
Zadnja izmjena: Unknown14, dana/u 19 avg 2023, 15:17, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Al posudba iz Bešiktasa ,nije šala
Cigra je mali Hasic,realno nemoze mu na lopti niko parirati u ekipi. Za mene je on desetka prava,malešan,nisko težiste,nikad nisam vidio ko neko krilo,desetka je bombona za njega.
Jedino što ga valja malo vratiti u život,i njega je ta povreda malo stopirala. Valjalo bi da je posudba sa pravom otkupa,21 godina je ipak u pitanju,ako ga uspijemo vratiti u formu da ga i kupimo,ako ne nikom ništa.

Cigra je mali Hasic,realno nemoze mu na lopti niko parirati u ekipi. Za mene je on desetka prava,malešan,nisko težiste,nikad nisam vidio ko neko krilo,desetka je bombona za njega.
Jedino što ga valja malo vratiti u život,i njega je ta povreda malo stopirala. Valjalo bi da je posudba sa pravom otkupa,21 godina je ipak u pitanju,ako ga uspijemo vratiti u formu da ga i kupimo,ako ne nikom ništa.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Koji sex, ovo je igrač koji mi se mnooogo svidja ali kontam svih ovih godina da je nemoguće dovest ga kad su ga turci zgrabili
Zadnja izmjena: holyman, dana/u 19 avg 2023, 15:22, ukupno mijenjano 1 put.
NEMA NAZAD
Nije Hasic U21 igrac. U21 igraci su rodjeni od 1.1.2002. Godine za ovu sezonu
Tako je

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
VRHUNSKI transfer
Dobro nam došao!

Dobro nam došao!

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
-
- Kontakt:
Hasic je zvijer i ovo vam je super potez, da ga mognete i otkupiti sljedecu sezonu, tek bi tad pare zaradili, njemu je bitno da odigra sezonu bez povrede da pokaze sta sve zna
Hasic posudba do kraja sezone, on i Edin su prosli pripreme za svojim ekipama, kod nas su fakticki dosli spremni u fullu, sretno momci.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Hajdeeeeeee stoperrrrrr
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Moze li hint za stopera, da se ne javljam u pp 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
A ne razumijem zasto su dovedena dvojica igraca koji igraju naprijed, ako se na varam obojica su desetke. Sta ce nam toliko gomilanje igraca naprijed, a Trako i Serbecic stoperi. Fakat mi nije jasno, isto ko da cemo Evropu igrati pa nam treba toliko za rotacije naprijed. Jedino bi imalo smisla ako se Avramu ne planira dati novi ugovor, vazeci mu je do januara cini mi se.
Jes nas razmazila hrasnicka ubleha
joj sta je sve raja pisala

-
- Kontakt:
Prica se opasno da je jos neko zavrsen?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Sad u ofanzivnom dijelu ekipe imas : Ziljkic, Avramovski, Ikic, Francis, Viveros, Oliveira, Peranda, Čataković, Hasić, Julardzija. 10 igraca za 3 ili 4 pozicije treba to ukonponovati naći balans i sve zadovoljiti a kao sto reko rezultat ne smije previse trpiti.
- f0rest1946
- Kontakt:
Hajde Stopeeer
Puno igraca imamo bgm, treba nekog poslati i na posudbu
Puno igraca imamo bgm, treba nekog poslati i na posudbu
Trenutno korisnika/ca: Ferrante071 i 10 gostiju.