At least you triedAlanSmith14 je napisao/la: ↑19 avg 2023, 14:51Crveni djavoli.
Ne moze svako igrati za Manchester United.
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
red debils 

- Bazinga12345
- Kontakt:
Malo sovinizma nije na odmet!!!StevieG8 je napisao/la: ↑19 avg 2023, 13:52Glupa logika, on trenutno igra u Manchester Unitedu koji zeli da ga vrati u prvi tim i normalno da je trenutna negativna reakcija usmjerena prema toj ekipi. Jedino gdje on moze igrati bez da dobije ovakvu reakciju je Saudija, Turska i mozda neki klub s bolesnim navijacima a la Marseille. Doduse i juzna amerika bi ga mozda prihvatila.AlanSmith14 je napisao/la: ↑19 avg 2023, 13:46Zalosnija je cinjenica da je vecini samo bitno da Greenwood ne zaigra za United.
Manje im je bitno hoce li on sutra igrati za Atalantu, Bayer Leverkusen ili Aston Villu.
Hipokrizija.
Za sva sranja kriva je saudija, turska i juzna amerika. Jes bas.
CPOJ
Kakvog sovinizma? Cinjenica je da ce tamo naici na vise razumijevanja i tolerancije ne znam o kakvim sranjima pricas. Nisam ja kriv sto imaju veci stepen nasilja nad zenama, Brazil Meksiko Saudija Turska posebno prednjace.qaa18 je napisao/la: ↑19 avg 2023, 15:12Malo sovinizma nije na odmet!!!StevieG8 je napisao/la: ↑19 avg 2023, 13:52Glupa logika, on trenutno igra u Manchester Unitedu koji zeli da ga vrati u prvi tim i normalno da je trenutna negativna reakcija usmjerena prema toj ekipi. Jedino gdje on moze igrati bez da dobije ovakvu reakciju je Saudija, Turska i mozda neki klub s bolesnim navijacima a la Marseille. Doduse i juzna amerika bi ga mozda prihvatila.AlanSmith14 je napisao/la: ↑19 avg 2023, 13:46Zalosnija je cinjenica da je vecini samo bitno da Greenwood ne zaigra za United.
Manje im je bitno hoce li on sutra igrati za Atalantu, Bayer Leverkusen ili Aston Villu.
Hipokrizija.
Za sva sranja kriva je saudija, turska i juzna amerika. Jes bas.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Brighton ima Joao Pedra i Evana Fergusona, ali im bez obzira na to Danny Welbeck startuje.
Drvun Nunez debela ladovina. 

Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Moraju ispostovati svoj status da su najveci xG underperformeri pa guraju panjeve u napad
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Čuj ovog na Areni, Kerkez srpski internacionalac 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ako ovako nastave bit ce 0 9
Kakva sekvenca Arnolda. 

Trent u 3 minute 2 gola prodao
Ali amateri sa Arene kazu vrijeme za obaveze prema reklamnim partnerima, nema komentatora hahahaha

Ali amateri sa Arene kazu vrijeme za obaveze prema reklamnim partnerima, nema komentatora hahahaha
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- VivaLaStella
- Kontakt:
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Jel realno da će Arena prekidati prenose da reklamira kladionice?
Još 8 golova Trešnjica da im se osvete za prošlu na Anfieldu. 

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Joj četalja i dalje je kerkez njihov
Kakvi mrtvi klosari sunce ti yebemZutiFKS je napisao/la: ↑19 avg 2023, 16:07U Srbiji su išle reklame, kod nas ne. Zato smo imali sliku bez komentatora a oni nisu ništa. Tamo je bila ruska liga prije ove tekme pa se malo kasnilo u prijenos.
To je samo na startu prijenosa.ArtemisFowl je napisao/la: ↑19 avg 2023, 16:06Jel realno da će Arena prekidati prenose da reklamira kladionice?
Ovo drk.anje na Milosa necu ni komentarisati, kaze srpski internacionalac

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Poštedi nas sudija crvenog 

Ovo nigdje na svijetu nema da se ukida prenos da bi se reklame pustale. Ako te vec zadesi situacija da se prenos prije oduzi, tako je kako je, cekaj poluvrijeme.