FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: FC Bayern München

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ako idu u smjeru da izgube 30-40 mil na Pavardu onda nisu normalni.Ne možeš na igraču koji želi ići i sa godinom ugovora glumiti da ga nećeš pustiti i nešto zatezati.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Puštanje Stanišića je još veća glupost ako se desi. Onda se baš ne smije pustiti Pavard. Lično bih uvalio Francuza pošto zašto. Hrvat je znao čak i u ozbiljnijim utakmicama odigrati na visini zadatka.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Pavarda ne treba puštati za bilo koji iznos, koji neko ponudi. A sam će shvatiti ako ostane da mora dati do kraja sezone svoj maksimum.
Stanišić pokazuje da ima kvaliteta i u ozbiljnim utakmicama i onda ga sada daješ na posudbu. Potez ne razumijem nikako.
Nova meta za napad i hate postaje Laimer (on pogotovo ni kriv ni dužan
). Ali tako to ovde bude, ne znam koji su kriteriji za to....
A i ne zanimaju me iskreno...
Ako ode Pavard, znamo bar na koga će se na temi iskaljivat bijes...
Meni je Goretzka od početka bio drag igrač i to što uradi na terenu bilo mi je uvijek posebno. Ali nekako je tako bio pao, djelovao bezvoljno, pa i arogantno kad ne igra, da sam nekako skoro i bio za njegovu prodaju ovog ljeta. Ali sinoć je odigrao fantastičnu utakmicu. Onakav Goretzka bi trebao svakako stalno igrati. E sada s kime će se dugoročno uklopiti Kimmich, dal Goretzkom ( s kime ranije i jeste funkcionisao) ili Laimerom vidjet ćemo. Goretzka i Laimer su drugačiji tipovi igrača, s tim da ovaj drugi tehnički zna više s loptom. A obojica su na određeni način mašine, dok Goretzka u skoku/igri glavom ima prednost.
A Tel bi možda i mogao dobiti određeni broj utakmica za igrati od starta, jer mislim da Kane neće baš htjeti igrati svaku utakmicu kao Lewa. Neke utakmice kupa, pa i određene u BuLi a možda i po neka u LP u grupi ako bude ne toliko bitna, mogao bi počinjati od početka. Možda bi mogao skupiti i 15 utakmica, plus one koje uđe s klupe. I u tom slučaju bi mu bilo da ostane kod nas. Više mu znače utakmice tu, na visokom nivou, nego veći broj nebitnih utakmica. Jedino ako bi baš puno manje dobivao priliku, ali ne vjerujem da će do toga doći. Sve zavisi naravno koliko Tuchel u igri vidi Chuopu...
Stanišić pokazuje da ima kvaliteta i u ozbiljnim utakmicama i onda ga sada daješ na posudbu. Potez ne razumijem nikako.
Nova meta za napad i hate postaje Laimer (on pogotovo ni kriv ni dužan

Meni je Goretzka od početka bio drag igrač i to što uradi na terenu bilo mi je uvijek posebno. Ali nekako je tako bio pao, djelovao bezvoljno, pa i arogantno kad ne igra, da sam nekako skoro i bio za njegovu prodaju ovog ljeta. Ali sinoć je odigrao fantastičnu utakmicu. Onakav Goretzka bi trebao svakako stalno igrati. E sada s kime će se dugoročno uklopiti Kimmich, dal Goretzkom ( s kime ranije i jeste funkcionisao) ili Laimerom vidjet ćemo. Goretzka i Laimer su drugačiji tipovi igrača, s tim da ovaj drugi tehnički zna više s loptom. A obojica su na određeni način mašine, dok Goretzka u skoku/igri glavom ima prednost.
A Tel bi možda i mogao dobiti određeni broj utakmica za igrati od starta, jer mislim da Kane neće baš htjeti igrati svaku utakmicu kao Lewa. Neke utakmice kupa, pa i određene u BuLi a možda i po neka u LP u grupi ako bude ne toliko bitna, mogao bi počinjati od početka. Možda bi mogao skupiti i 15 utakmica, plus one koje uđe s klupe. I u tom slučaju bi mu bilo da ostane kod nas. Više mu znače utakmice tu, na visokom nivou, nego veći broj nebitnih utakmica. Jedino ako bi baš puno manje dobivao priliku, ali ne vjerujem da će do toga doći. Sve zavisi naravno koliko Tuchel u igri vidi Chuopu...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Mislim da je ideja uprave Joleta razviti u Leverkusenu, za Alonsov sistem je jako dobra opcija kao desni štoper sa tri nazad ili kao defanzivnije bek. Isto tako mišljenja sam da je Joletu potrebno minuta, ozbiljnog fudbala, a to kod nas ne bi imao. Bayern može profitirati iz ovoga, kao i sam igrač, Jole se naigra tamo i razvije kao onomad nama dragi fudbaleri što su išli na posudbe, a Bayern sljedeće sezone dobije full zamjenu za Pavarda, skoro identičan su profil.
Laimera nema osnove za hejtanje, lik je jedan od najboljih u onome kakav je profil, pressing mašina nije džaba, opaske na njegov račun ne treba tumačiti da ga treba hejtati.
A istini za volju, Goretzka kao profil veznjaka je komplementarniji uz Kimmicha, nekako zbog tijela, prisustva. Ukoliko ga TT vrati na pravi put bit će top, a to mu treba biti zadatak. Bilo je tračeva nekih, da smo se raspitivali za Brunu Guimaraesa, al od toga nema ništa, odnosno premale su šanse po nekim "izvorima".
Laimera nema osnove za hejtanje, lik je jedan od najboljih u onome kakav je profil, pressing mašina nije džaba, opaske na njegov račun ne treba tumačiti da ga treba hejtati.
A istini za volju, Goretzka kao profil veznjaka je komplementarniji uz Kimmicha, nekako zbog tijela, prisustva. Ukoliko ga TT vrati na pravi put bit će top, a to mu treba biti zadatak. Bilo je tračeva nekih, da smo se raspitivali za Brunu Guimaraesa, al od toga nema ništa, odnosno premale su šanse po nekim "izvorima".
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Igraju neku prijateljsku u 15:15h, prijenos na YT, u startnoj igraci koji su jucer zapoceli na klupi.
-
- Kontakt:
Sudija pravi sportski tip
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Al ovo je baš presmiješno, Pavard zapratio Inter, lajka njihove objave 

-
- Kontakt:
Ovi fan klubovi provociraju, dresovi im ko u Nurnberga 
Bgm Pavarda nije pametno zadržavati jer se vidi da mu se nimalo ne ostaje. Udara i ovu djecu.

Bgm Pavarda nije pametno zadržavati jer se vidi da mu se nimalo ne ostaje. Udara i ovu djecu.
I am not yet born; O hear me.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ne zna ni on sam sta hoce.
Istu stvar je radio tokom onih povezivanja sa Unitedom a evo sada i sa Interom.
Bas djeluje nedoraslo.
Zaista bih volio da se ukljuci i treca ekipa.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Muller s godinama sve mahnitiji
Lik je ko pravi adolescentOmerbavarac je napisao/la: ↑19 avg 2023, 16:08Ne zna ni on sam sta hoce.
Istu stvar je radio tokom onih povezivanja sa Unitedom a evo sada i sa Interom.
Bas djeluje nedoraslo.
Zaista bih volio da se ukljuci i treca ekipa.![]()

Možda Arsenal bude s obzirom na ACL Timbera ili ne bih zaboravio ni Real zbog ACL-a Militaa.
Bundesliga je napisao/la: ↑19 avg 2023, 15:51Ovi fan klubovi provociraju, dresovi im ko u Nurnberga

Pravda za Tyson Furya
vidi se nema sta upravu si glaavom i bradom + 100 kg, hrani se zdravo ,bavarskim kobasciama eliksirom zdravlja

Pravda za Tyson Furya
- Omerbavarac
- Kontakt:
Placljivka treba poslati na tribine, neka se gore kiseli godinu dana. 

Pavard je Francuz, ne treba nista dodavati.
Ne mislim na Auslander Francuza nego autohtoni Francuz.
Ne mislim na Auslander Francuza nego autohtoni Francuz.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Nisu debili da ga ostave, cijenim da samo dizu cijenu sa ovim info oko ostajanja…
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Tel je zaista ogroman talenat.
Treba ga maksimalno isforsirati, sto na krilu sto na poziciji napadaca.
Treba ga maksimalno isforsirati, sto na krilu sto na poziciji napadaca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.