English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Bega bolan..lažeš da bi radije Invincible sezonu nego 2 LP..kamo li 14.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Veliko hvala profesorici Logike u 3. razredu gimnazije koja nam je jasno prenijela materiju POJAM, SUD, ZAKLJUCAK.
Pri tome je naglasila da se neki ljudi zaustavljaju na nivou pojma, vecina na nivou suda i manjina na nivou zakljucka.
Gdje sam napisao da je Arsenal nivo Surdulice?
United - Liverpool je rivalstvo
United - Leeds je rivalstvo
United - Arsenal je samo derbi utakmica, kao sto je United - Tottenham, United - Barcelona i jos mnogo takvih.
Lik spominje Nepobjedive i kompliment koji im je Ferguson dao ...
Pri tome je naglasila da se neki ljudi zaustavljaju na nivou pojma, vecina na nivou suda i manjina na nivou zakljucka.
United - Arsenal je samo derbi utakmica, kao sto je United - Tottenham, United - Barcelona i jos mnogo takvih.

Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Zaokružit na 70 i daj ga ovamo, bomba prava, za Paketu je Messi.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
U kojem dijelu tačno sam ti to potvrdio?
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Polako se sužava lista igrača koji odgovaraju sistemu. Rice, Paqueta su off. Olmo i Barella su sliedeći.
4-IN-A-ROW
AlanSmith14 je napisao/la: ↑19 avg 2023, 11:26Veliko hvala profesorici Logike u 3. razredu gimnazije koja nam je jasno prenijela materiju POJAM, SUD, ZAKLJUCAK.
Lik spominje Nepobjedive i kompliment koji im je Ferguson dao ...![]()
U prevedenom potcjenjivačko-provokatorakom stilu nakon kojeg se praviš naivan:Vjerujem da Arsenal više od trofeja Lige prvaka želi da postane najveći rival Unitedu.
Vjerujem da je Ferguson više od svih osvojenih trofeja u Junajtedu želio da ima sezonu Nepobjedivih.

Suvišno je pričati kako bi se uklopio, samo Leipzig vam je pokazao kroz Joška kakvi su kada im se ne prodaje igrač

Ovog ljeta su ostali bez Nkunkua, Szoboszlaija, Gvardiola...trebaće ih baš dobro pritisnuti da puste ovako kasno trenutno najboljeg igrača.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Posebno u ovoj zadnjoj, mislim da bi bili plasirani odmah iza Čelzija, na 13. mjesto.
Meni ih je žao iskreno, opeljušiše im Englezi čitavu ekipu za jedan rok. Ali opet bolje i to, makar plaćaju, nego da im bavarska bauštelija dogovara u pola sezone besplatno transfere

Olmo ko Olmo, savršen igrač za CItya, baš ono što treba ekipi sada bez Gunde i KDBa, neko ko gleda prvo kako će dat gol ili asistirat, a ne peglat loptu kao Griliš i Bernardo.
Ne vjerujem ni ja iskreno da će ga pustiti, djeluje nemoguće, mada je ova početna cifra o kojoj se priča smiješna, bio sam ubijeđen da će ga u startu cijeniti na oko 100 miliona. Tako da City tu ima u rezervi još da pojača ako bude trebalo i dogovori se za 85-90 miliona, što je 20 puta bolji deal nego za te iste pare dovoditi ovog brazilskog kockara.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
I ja isto, sci-fi based činjenice. Aj wont to bikam a ledžend for Čelsi.
- VivaLaStella
- Kontakt:
Ti stvarno vjeruješ da bi neko zamijenio 13 titula EPL za 1 invincible sezonu? Mogu mislit kako si se ti osjećao 2020, kad Liverpool zamalo da izvuče sezonu bez porazabega_afc je napisao/la: ↑19 avg 2023, 11:42AlanSmith14 je napisao/la: ↑19 avg 2023, 11:26Veliko hvala profesorici Logike u 3. razredu gimnazije koja nam je jasno prenijela materiju POJAM, SUD, ZAKLJUCAK.
U prevedenom potcjenjivačko-provokatorakom stilu nakon kojeg se praviš naivan:Vjerujem da Arsenal više od trofeja Lige prvaka želi da postane najveći rival Unitedu.
Vjerujem da je Ferguson više od svih osvojenih trofeja u Junajtedu želio da ima sezonu Nepobjedivih.![]()

Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
Koji cirkus od drzave
On stvarno vjeruje da Arsenal više od trofeja Lige prvaka želi da bude rival Junajtedu?VivaLaStella je napisao/la: ↑19 avg 2023, 12:05Ti stvarno vjeruješ da bi neko zamijenio 13 titula EPL za 1 invincible sezonu? Mogu mislit kako si se ti osjećao 2020, kad Liverpool zamalo da izvuče sezonu bez poraza![]()
Mogu misliti koliko glup moraš biti da bi pomislio to što ti misliš.
A ja se ne mogu naibretiti što u našoj ligi nema makar jedne utakmice uživo po kolu

Oprosti mi Vico.
- VivaLaStella
- Kontakt:
Ne znam ko se cijelo vrijeme lijepi na Fergusonove pity-party izjavebega_afc je napisao/la: ↑19 avg 2023, 12:17On stvarno vjeruje da Arsenal više od trofeja Lige prvaka želi da bude rival Junajtedu?VivaLaStella je napisao/la: ↑19 avg 2023, 12:05Ti stvarno vjeruješ da bi neko zamijenio 13 titula EPL za 1 invincible sezonu? Mogu mislit kako si se ti osjećao 2020, kad Liverpool zamalo da izvuče sezonu bez poraza![]()
Mogu misliti koliko glup moraš biti da bi pomislio to što ti misliš.

Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
L'art pour l'art.
Digla se i politika, tesko da ce im ovo proci.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Znači trebao ti je gnjev javnosti da skontaš da ipak nije dobra ideja vraćati ga. Dobro odrađeno sa pr strane.
Za mene je Arsenal pravi rival, ali samo zato što sam rastao u periodu dolaska Wengera te njegovog uspona. Međutim mislim da za nekog Engleza to nije slučaj.
A ovo da bi Ferguson dao titule za nepobjedivu sezonu je komedija, pa Ferguson bi potpisao da osvoji titulu sa 0 bodova da je to moguće.
A ovo da bi Ferguson dao titule za nepobjedivu sezonu je komedija, pa Ferguson bi potpisao da osvoji titulu sa 0 bodova da je to moguće.
Nema sanse da ga puste za ovu cifru, tesko da ce ga uopce pustiti sada
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.