Jest ako je i dalje 2015. godina
Pretkvalifikacije za OI 2024
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: Pretkvalifikacije za OI 2024
Vukao na kraju to je tvoja tema

Danas su svi koji su igrali dali doprinos....Gegic dobra odbrana jedan bitan Ass..Atic isto tako...to sto smo mi uvijek nezadovoljni je opet neka druga priča.

Jako lose.lumani je napisao/la: ↑19 avg 2023, 01:01Vukao na kraju to je tvoja tema10-13 poena zadnje 3,5 min..11 pokusaja 20 poena nije to lose a 5 TO je jeste lose ..
Danas su svi koji su igrali dali doprinos....Gegic dobra odbrana jedan bitan Ass..Atic isto tako...to sto smo mi uvijek nezadovoljni je opet neka druga priča.![]()
Tekashi je napisao/la: ↑19 avg 2023, 01:06Jako lose.lumani je napisao/la: ↑19 avg 2023, 01:01Vukao na kraju to je tvoja tema10-13 poena zadnje 3,5 min..11 pokusaja 20 poena nije to lose a 5 TO je jeste lose ..
Danas su svi koji su igrali dali doprinos....Gegic dobra odbrana jedan bitan Ass..Atic isto tako...to sto smo mi uvijek nezadovoljni je opet neka druga priča.![]()
5 od 11 lose

Gledao sam. I Jusuf je lose odigrao. Pusti statistiku...lumani je napisao/la: ↑19 avg 2023, 01:07Tekashi je napisao/la: ↑19 avg 2023, 01:06Jako lose.lumani je napisao/la: ↑19 avg 2023, 01:01
Vukao na kraju to je tvoja tema10-13 poena zadnje 3,5 min..11 pokusaja 20 poena nije to lose a 5 TO je jeste lose ..
5 od 11 losesvaka ti čast.
Musa je bio kriminalan i svi ce potvrditi.
Zadnja izmjena: Tekashi, dana/u 19 avg 2023, 01:10, ukupno mijenjano 1 put.
Hajde pogledaj utakmicu.
Druze ja zadnjih 100 tekmi nisam propustio

Musa
Turnovers 6
Previse,brte.
Turnovers 6
Previse,brte.
Eto opravdaj sest izgubljenih lopti.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
kako nekako, ja djelil misljenje sa @Stevie jednostavno i budala vidi da nam treba plej za glavu, krpamo ovo na silu sa Garzom treba gledati da mu se rjese papiri, i da nastupa kao domaci kako bi i trebao.lumani je napisao/la: ↑19 avg 2023, 00:24StevieG8 je napisao/la: ↑18 avg 2023, 23:59Svaka čast Garzi ali 22 izgubljene lopte protiv reprezentacije ranga Izraela dovoljno govore o tome šta nam je potrebnije.Federer17 je napisao/la: ↑18 avg 2023, 23:39Sad jedno tesko pitanje![]()
Garza, posto sumnjam da ce mu srediti status domaceg igraca, ili neki americki play koji nam je realno prijeko potreban?
Za mene licno, bez dvojbe Luka. Iz nekih 16 razloga. Navijati da se od Gatarica razvije barem 50% od onoga sto nam treba.
Luku ces Imati narednih 10 godina hoce i voli ovu drzavu.Problem p.g ce se nekako rijesiti.
ova ekipa je zaista ozbiljna prije svega atletski jako mocna, ali bez plejmejkera osudjena na patnju
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Slabo nesto pratim u posljednje vrijeme kosarku, vise mi nisu jasne ove lige jadranska aba euroliga fiba fifa uefa qrac palac...
Nego ima li kakav multitalenat koji bi u narednom periodu mogao igrati za nas, a da se vec dokazao u jacoj ligi? S tim da se ne dvoumi hr ili srb, ima li?
Nego ima li kakav multitalenat koji bi u narednom periodu mogao igrati za nas, a da se vec dokazao u jacoj ligi? S tim da se ne dvoumi hr ili srb, ima li?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
brate, 80% svih tvojih postova na ovoj temi su na racun muse, de ohladi ba, i on i atic i gegara pokusavaju nakrpati nedostatak playmakera
to ti je isto kao da kritikujes invalida sto ne moze hodati, a nema noge
Sarmica, japa, LlullSergio, theKuPuS i Wandelanoite - najveci papci na ovom forumu
Ne razumijem se nešto previše u košarku ali čini mi se da ova ekipa nije ni na 50% mogućnosti. Je li to do selektora ili je nešto drugo u pitanju, nemam pojma.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa dobro si primjetio.
Od dvice do petice imamo dosta dobre igrače. Ali fali nam 1 (point guard) da sve to spoji zajedno.
To ti je nešto kao AC Milan bez Prila ili 2014 BiH bez Misketa.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Nama je prijeko potreban play da poveže igru i pogodi otvorene šuteve.Savez, a ni Adis nikad nije jasno rekao šta se dešava sa Talićem i Kondićem, ne želi ili se na njih ozbiljno ne računa.Talić je bio dugo povrijeđen ali Kondić je imao solidne minute tokom sezone za Igokeu.Oba su kvalitetom iznad Zahiragića, imaoju korektan šut za 3 i mogli bi "dati ruke" dok se ne nađe bolje rješenje.Isto tako, Adis je morao povesti Amsala Delalića umjesto prezimenjaka ili čak i Kamenog, jer nam treba šuter a Amsal je nažalost jedini mladi igrač koji ima potencijal da se razvije u solidnog šutera.Garza je oduševio u svim utakmicama kvalitetom, posvećenošću i profesionalnošću, naš je i po mom mišeljenju ako se ne skine zvjezdica on treba da bude taj naturalizovani bez obzira na neophodnost angažmana dobre 1.Sa ovom ekipom, 11 igrača preko 2m Dule Vujošević bi forsirao samo unutrašnju igru, a u odbrani bi sve zatvorio, niko ne bi ostvario ofanzivni skok.Atic i Gegic bi protivničke playmakere guroali pod koš i punili ličnim, al Adis to ne zna.
reci da nisam u pravu i istakni argumentebabino je napisao/la: ↑19 avg 2023, 09:45bas isto, musabrane?
koje poredjenje:-)

Sarmica, japa, LlullSergio, theKuPuS i Wandelanoite - najveci papci na ovom forumu