IceTea je napisao/la: ↑19 avg 2023, 00:29

Prije 10 godina

Pa šta ste to navijači na baterije?Vidio sam kolko vas je zadnjih godina bilo i to u PL-u.Druže vraćaš se deceniju u nazad jesi ti realan?Zamisli sad nakači navijač Modriče tako kad su osvojili PL i kaže gledaj punog stadiona i navijanja i tako svaki navijač ko ti.Vi nemate bolan kontinuitet što ostali imaju, pogotovo ste propali zadnjih 5-6 godina i kao navijači i kao grupa Fukare .Ne trebamo se mi vraćati godina i godina u nazad, pa bolan budi realan vrati se vašu zadnju sad utakmicu protiv Rudara Pa više Robijaša u Olovo otišlo na cestu i to nisu vidili sekunde utakmice nego Fukara što je bilo na domaćoj utakmici.De malo opet realnosti, ako laže koza ne laže rog.Gledo vas na TV-u sad, nije 15 fukareštine bilo a imaš slike, video šta hoćeš pogledaj koliko je Robije u Olovu bilo.Pa bolan Robijaša u kantonalnoj ligi više bilo na gostovanju nego vas, pa jel te stid fukareštino išta pisati i još se mjeriti u toj mjeri klub koji je do prije para dana igrao mrtvu ligu i mjeriš se nešto i opet ste k.arina pored toga što ste igrali prije par mjeseci 1. rang a mi 3. rang,pogledaj vašu zadnju protiv Želje a našu zadnju protiv Klisa, pa pogledaj fukareštino i uporedi ko je koji rang.Niko vas više ne smatra ozbiljnom navijačkom grupom, pa pogledaj vam zahtjeva šta radite od kluba.Ja nemam ništa protiv Slobode ali budi bolan realan, pa skontaj šta bi bilo da igrate kantonalnu ligu, eto sam znaš kolko bi vas bilo, znate vi zašto ne smijete igrati od kantona,jer bi se Sloboda ugasila, a to ste pokazali prije par mjeseci onim protestnim skupom, jesi bio? Jesi k.urac moj.Pogledaj prije par godina šta su protesti robije na ulici i to ne jednom, a sve ce mo vam pokazati od sutra.Laku noć.