FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Oni ce prodati Stanisica i onda sljedece godine izgubiti Pavarda za dz, ako ovaj ostane
pri tome ga forsirati ko Alabu zadnju sezonu, a na klupi bolji igrac.

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Sumnjam da ce ostati. Pletti i Sky znaju namjerno pustati patke da se iznos poveca. Vjerujem da zele izvuci vise para.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Od Uniteda je trebalo izvuc pare, Inter je sirotinjaBundesliga je napisao/la: ↑19 avg 2023, 00:56Sumnjam da ce ostati. Pletti i Sky znaju namjerno pustati patke da se iznos poveca. Vjerujem da zele izvuci vise para.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Upravo sam o tome i pisaoBenjooJutub je napisao/la: ↑18 avg 2023, 13:46U Bayernu je problem što uprave ne može ili ne želi da određenom treneru obezbjedi igrače za njegov sistem. Prije je to prolazilo jer si u klubu imao igrače koji se nisu bunili da igraju izvan svoje prirodne pozicije, dok u nazad 5-6 godina su igrači ti koji imaju glavnu riječ gdje žele igrati. Ovo nije Bayern onakav kakav je bio do nedavno, krenuvši od igrača pa do trenerskog stafa. Ne fali kvaliteta, ali fali testosterona i bavarske drskosti.Neutral je napisao/la: ↑18 avg 2023, 11:11Ovoga se sjetite kad budete kritikovali Tuchela.
Svaki trener ima svoj sistem. Za taj sistem trebaju odredjeni tip igraca. Sto je Pep otisao iz Bayerna? Nisu mu mogli ispuniti sve zelje. Otisao je u City, potrosi skoro milijardu eura na igrace i ljudi igraju njegov sistem. Kod nas Lahm igrao veznjaka.
Uglavnom, razumljivo je da necemo dati 500 miliona eura na igrace, ali je smijurija sto se ne dovode igrace koje trazi Tuchel. Evo Kane, mogu jos nekoga njegovog dovesti pa sljedece sezone jos dvoje.
Ako igra 3-5-2 neka igra. Koga briga ako funkcionise. Ako igra 4-2-3-1 ili legendarni 5-3-2 koji je izumro, koga opet briga ako funkcioniše.
Kod nas trenutno ništa ne funkcioniše. A Tuchel.je nako drzak trener na treninzima, to primadone nisu mogli podnijeti u PSGu a i mi imamo dosta primadona kao sto je Pavard, kao sto je bio Hernandez i sl.
Trazis golmana i dovedes nekakvog izraelca, jada ovog. Da je Hasan tu, umjesto Kanea bi gledati drugorazrednog napadaca kao Vlahovic.
PS: Smijurija sto se zeli prodati Nizozemac. Uzasno.

Ne možeš dovesti trenera koji gaji neki određeni sistem za koji su potrebni određeni tipovi igrači i onda mu dovesti "random" igrača i govoriti eto ti toga, radi s njim.
Harry fkn Kane, kakvog imamo igrača
Muller je opet pokazao koliko je važan za ovaj Bayern. Šteta pa Tel nije otišao na posudbu, mali je zaista ogroman potencijal, nivo Musiale po potencijalu.
Sane opet zabija a čekamo jaču utakmicu da opet nestane.
0:4, idemo dalje, Kane 1 od 40

Muller je opet pokazao koliko je važan za ovaj Bayern. Šteta pa Tel nije otišao na posudbu, mali je zaista ogroman potencijal, nivo Musiale po potencijalu.
Sane opet zabija a čekamo jaču utakmicu da opet nestane.
0:4, idemo dalje, Kane 1 od 40

Mogli ste vala uzeti Harrya za klupe, taman trampa. Ili ako ništa da nam sredite prodaju.harden je napisao/la: ↑19 avg 2023, 01:21Od Uniteda je trebalo izvuc pare, Inter je sirotinjaBundesliga je napisao/la: ↑19 avg 2023, 00:56Sumnjam da ce ostati. Pletti i Sky znaju namjerno pustati patke da se iznos poveca. Vjerujem da zele izvuci vise para.

Da je Brazzo u klubu mozda bi to i prosloPoligon10 je napisao/la: ↑19 avg 2023, 01:33Mogli ste vala uzeti Harrya za klupe, taman trampa. Ili ako ništa da nam sredite prodaju.harden je napisao/la: ↑19 avg 2023, 01:21Od Uniteda je trebalo izvuc pare, Inter je sirotinjaBundesliga je napisao/la: ↑19 avg 2023, 00:56Sumnjam da ce ostati. Pletti i Sky znaju namjerno pustati patke da se iznos poveca. Vjerujem da zele izvuci vise para.![]()

Pavard je bas cudan lik, samo dragi Bog zna zasto je ovoliko navalio da ode iz Bayerna. Kao da ide u prime Real Madrid sa BBC u napadu a ne u **** Inter.
Nema sanse da puste i njega i Joea, jedan ce morati ostati. Ali mozda Tuchel ipak vrati Kimmichevog tjelohranitelja u rotaciju
Nema sanse da puste i njega i Joea, jedan ce morati ostati. Ali mozda Tuchel ipak vrati Kimmichevog tjelohranitelja u rotaciju

Coman je mašina, drugu godinu zaredom ističe se klasom iznad drugih na krilnim pozicijama. On mora bit prio. 1 u timu, a Gnabry je odigrao sjajno predsezonu i vidi se ta se trud. Gnabry i Coman moraju igrati krila. Sane je smijurija od igrača koji nestane na velikim utakmicama, uz to promašuje nemoguće u više navrata kao protiv City gdje ne zna postići gol 1 na 1. Razumio bi čovjek da mu je 20-22 godine, a ne 27. Igrač od kojeg sam mnogo očekivao. Coman je mnogo bolji i korisniji igrač od njega po svemu.
Doslovno imaš Sane-a i Coman-a, i sada ćete me ubjeđivati da bi svi stavili Sanea ispred Comana
Još Coman neko vrijeme bez povrede što je dobar znak.
Pavard je igrač kao Hernandez, bez pozicije. Dakle može igrati beka i stopera, i na nijednoj od obje pozicije nije vrhunski igrač. Hernandez je mnogo bolji stoper od beka a za PSG igrao sada beka. Pavard je opasan prema naprijed, ne probojima nego šutem, ubacivanjima, ali zato odbrana kaska. Borac jeste, ali nije svjetska klasa, barem ne po meni, zato i kotira u toj 30-40 miliona klasi.
Doslovno imaš Sane-a i Coman-a, i sada ćete me ubjeđivati da bi svi stavili Sanea ispred Comana

Pavard je igrač kao Hernandez, bez pozicije. Dakle može igrati beka i stopera, i na nijednoj od obje pozicije nije vrhunski igrač. Hernandez je mnogo bolji stoper od beka a za PSG igrao sada beka. Pavard je opasan prema naprijed, ne probojima nego šutem, ubacivanjima, ali zato odbrana kaska. Borac jeste, ali nije svjetska klasa, barem ne po meni, zato i kotira u toj 30-40 miliona klasi.
To je bio sarkazam, upucen onima koji stalno potenciraju da Müller radi Sabotagearmando je napisao/la: ↑18 avg 2023, 23:01Na Mülleru se vidi da kuje plan da otjera Tuchela.
Isti izvor: nermin tajno sahranjen bez prisustva familijie.
Je.bo vas Miler više, ne znam samo na koji način pratite Bajern.
Koji su vam izvori, forumi, kanali oa donosite takve zaključke.
Nije to vise šala, nego prijeko potrebno nabacivanje![]()
Ali uvijek treba gledati od koga dolazi nego šta dolazi
Isak, miran budi![]()
Nekad je bolje ne napisati komentar-repliku, pogotovo ako nisi siguran da si shvatio/la isti.
VOLIM BAYERN
Rijetko pišeš, ne znam ti karakterne crte
Jooj, al si me isarkaziro

Jooj, al si me isarkaziro

Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Taj **** Inter je igrao finale lige prvaka ravnopravno sa najboljom ekipom u Europi u zadnjih 10ak godina. Gdje je Bayern bio?
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Nije igrao ravnopravno nego je cak bio bolja ekipa. Svaka cast za tu utakmicu ali Inter je imao jedan od najsmijesnijih puteva do finala u historiji. Pa cak i sa onim prevarantom na klupi ih je Bayern razvalio 2 puta.
Ocigledno se Francuz prepao konkurencije u Bayernu, kod
vas ce sigurno imati zagarantovano mjesto u prvih 11.
Taj Inter je dva puta razmontiran od Bayerna u grupi a do finala su došli jer im je žrijeb bio naklonjen pa su preko mrtvog Porta i Benfice došli u finale.Podatak da je kvota u finalu na City bila 1.80 dovoljno govori o "neizvjesnosti i ravnopravnosti" o kojem ti pišeš.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Žele ostaviti Pavarda koji želi ići i koji je užasan zadnje vrijeme a šalju Stanišića na posudbu koji je odličan backup. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ostavili su Pavarda a salju Stanisica zbog toga sto ovaj drugi treba da igra redovno da bi postao ono sto oni misle da ce postati. Ako sve bude po planu, sljedece godine im ode Pavard dzaba ali zato dolazi Stanisic na njegovo mjesto, iskusniji i bolji igrac. To je neko moje vidjenje svega ovoga.
Inace sinoc su igrali dobro, jos da se greske svedu na minimun ili izbace skroz i bice to fino. Raduje me gol Kanea, ali jos vise Tela.
Inace sinoc su igrali dobro, jos da se greske svedu na minimun ili izbace skroz i bice to fino. Raduje me gol Kanea, ali jos vise Tela.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Dobra strana svega ovoga jeste da ne dozvoljavaju igracu da ide ispod trazene cifre te time dajuci do znanja ostalim ekipama da vise iz Bayerna ne mogu dovoditi igrace po bagateli.
Losa strana je da ako ne dodje do dogovora, nezadovoljan igrac ostaje u ekipi i naredne godine ide besplatno.
No, ako je procjena da je to isplativija varijanta onda se treba sloziti sa upravom.
U slucaju da Pavard ipak ode, Bayern ce sigurno ici po alternativu, ne vjerujem da nemaju vec nekoga na radaru.
Sto se tice meca kontra Werdera, moram priznati da smo imali kontrolu tokom cijelog meca osim u par navrata gdje je Werder zaprijetio ali to je normalno.
Prema naprijed ce to biti jos bolje dok se Kane uigra sa bekovima i krilima, licno ocekujem hrpu golova od istog
Mazraoui i Goretzka su odigrali super mec.
Kim takodjer.
Losa strana je da ako ne dodje do dogovora, nezadovoljan igrac ostaje u ekipi i naredne godine ide besplatno.
No, ako je procjena da je to isplativija varijanta onda se treba sloziti sa upravom.
U slucaju da Pavard ipak ode, Bayern ce sigurno ici po alternativu, ne vjerujem da nemaju vec nekoga na radaru.
Sto se tice meca kontra Werdera, moram priznati da smo imali kontrolu tokom cijelog meca osim u par navrata gdje je Werder zaprijetio ali to je normalno.
Prema naprijed ce to biti jos bolje dok se Kane uigra sa bekovima i krilima, licno ocekujem hrpu golova od istog
Mazraoui i Goretzka su odigrali super mec.
Kim takodjer.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ostanak Pavarda ne moze nikome donijeti dobro.
Inter je ponudio korektnu cijenu, 35mil. za igraca koji ima godinu ugovora, i zeli da ide pod svaku cijenu.
Stanisic ce kod Alonsa sigurno dobiti minutazu, koju nije mogao dobiti u nikad losijoj konkurenciji Pavard/Mazraoui.
Marokanac je enigma, ne ulijeva neku posebnu sigurnost, jablanicki strucnjak se slomio dok ga je doveo.
Raduje dobra partija Goretzke, taman da Laimera preseli na klupu, koji nista nije odigrao od dolaska.
Inter je ponudio korektnu cijenu, 35mil. za igraca koji ima godinu ugovora, i zeli da ide pod svaku cijenu.
Stanisic ce kod Alonsa sigurno dobiti minutazu, koju nije mogao dobiti u nikad losijoj konkurenciji Pavard/Mazraoui.
Marokanac je enigma, ne ulijeva neku posebnu sigurnost, jablanicki strucnjak se slomio dok ga je doveo.
Raduje dobra partija Goretzke, taman da Laimera preseli na klupu, koji nista nije odigrao od dolaska.
Goretzka ubija, trebate ga ostaviti...
#FREEGRAVEN
#FREEGRAVEN
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.